Nogomet

Jabolko ne pade daleč od drevesa, Ibrahimovićeva otroka po očetovih stopinjah

Los Angeles, 01. 03. 2019 15.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović ne skriva velike mere samozavesti, ki jo vsake toliko časa rad podkrepi s kakšno vpadljivo izjavo. Očitno sta očetovo lastnost nasledila tudi njegova otroka, ki ne marata nogometnih nasvetov, niti, če ju z njimi ’razsvetli’ oče Zlatan.

Nogometaš LA Galaxyja Zlatan Ibrahimović je dodobra popestril dogajanje na ameriških zelenicah, z njim pa se je na drugo stran Atlantika preselila tudi njegova družina. Šved ima namreč dva sinova, 12-letnega Maximiliana in 10- letnega Vincenta.

"Če ju vprašate, vam bosta zatrdila, da sta onadva najboljša," se huduje Zlatan.
"Če ju vprašate, vam bosta zatrdila, da sta onadva najboljša," se huduje Zlatan. FOTO: AP

Oba fanta sta po očetu podedovala ljubezen do nogometa in talent, očitno pa tudi veliko mero samozavesti. Ne eden, ne drugi namreč nista preveč navdušena nad očetovimi nogometnimi vrlinami, vsaj če gre verjeti Zlatanovim besedam v priljubljeni oddaji Jimmy Kimmel Live.

"Resnično nista navdušena. Kadar jima poskušam pomagati, dobim odgovor: Oči, to znava narediti bolje od tebe. Tako že zdaj tekmujem z njima, da vidimo, kdo je v resnici boljši," je priljubljenemu voditelju zaupal Ibrahimović. Tudi njegova dva sinova uživata v igranju nogometa, očitno pa sta povsem imuna na dosežke svojega očeta. "Če ju vprašate, vam bosta zatrdila, da sta onadva najboljša. Sposobna sta. Ne pritiskam na njiju, da postaneta profesionalna nogometaša. Pomembno mi je le, da sta aktivna, da trenirata in sta disciplinirana. Ne maram lenih ljudi," je dejal Šved, ki je oktobra dopolnil 37. let. Kljub temu še ne načrtuje slovesa od nogometa, ko pa se bo nekoč poslovil od nogometnih zelenic, bi se z veseljem preizkusil v igranju.

Kmalu na filmskih platnih?

"Želen sem novih izzivov. Zanima me, kako izgleda filmski svet. Bi lahko igral negativca v Bondovem filmu? Ja. Negativec, junak, karkoli. Nisem pa primeren za petje. Potrebujem akcijo, moram početi nekaj norega," je pojasnil nogometni zvezdnik.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

alien8potnik
02. 03. 2019 07.53
+6
legenda. ibra je eden tistih, ki bi zaslužili zlato žogo za življenjsko delo.
xxdrgregoryhouse
01. 03. 2019 20.54
+4
Maks pa Vinko