Nogomet

James Maddison se seli k Tottenhamu

London, 28. 06. 2023 12.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Angleški nogometni premierligaš Tottenham Hotspur se še naprej krepi. Po tem, ko so v svoje vrste pripeljali novega vratarja, so se zdaj dogovorili še za prestop angleškega reprezentančnega vezista Jamesa Maddisona.

Tottenham Hotspur in Leicester City sta se dogovorila za prestop napadalnega vezista Jamesa Maddisona, ki se bo v severni London preselil za slabih 50 milijonov evrov. Angleški reprezentant bo s Spursi podpisal dolgoročno pogodbo, ki ga bo tako kljub izpadu Leicestra iz Premier lige obdržala med angleško elito.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

26-letni vezist bo postal tretja okrepitev Tottenhama v poletnem prestopnem roku, po tem, ko so od Juventusa dokončno odkupili Dejana Kuluševskega in iz vrst Empolija pripeljali vratarja Guglielma Vicaria.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob novih prihodih pa se predsednik kluba Daniel Levy sooča s težavo, ki sliši na ime Harry Kane. Serijski nemški prvak Bayern München je Tottenhamu za 29-letnega napadalca ponudil 70 milijonov evrov, vodstvo londonskega velikana pa je ponudbo zavrnilo. Zgodba pa tukaj še zdaleč ni zaključena, saj naj bi Bavarci pripravljali novo ponudbo, Kane pa prav tako naj ne bi nasprotoval selitvi v Nemčijo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.