Nogomet

Mourinho: Za Pogbajeve kritike me ne bi moglo skrbeti manj

London, 17. 04. 2021 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jose Mourinho se je po remiju Tottenhama z Evertonom (2:2) odzval na kritike nekdanjega varovanca Paula Pogbaja, ki je v nedavnem intervjuju dejal, da se je Portugalec na klopi Manchester Uniteda zarotil proti svojim nogometašem. Mourinho pa je na vse skupaj dejal, da ga kritike francoskega zvezdnika ne bi mogle skrbeti manj.

Jose Mourinho je letos pod velikim udarom kritikov, sezono pa si bo reševal prihodnjo nedeljo v angleškem ligaškem pokalu.
Jose Mourinho je letos pod velikim udarom kritikov, sezono pa si bo reševal prihodnjo nedeljo v angleškem ligaškem pokalu. FOTO: AP

O besedah Paula Pogbaja, ki je obtožil nekdanjega trenerja rdečih vragov, da se je zarotil proti lastnim igralcem, in dodal, da Ole Gunnar Solskjaer tega zagotovo ne bi storil, smo že poročali. Po petkovem remiju na Goodison Parku proti Evertonu pa je moral na očitke odgovarjati tudi Jose Mourinho, ki se za kritike nekdanjega varovanca ni zmenil. 

"Rad bi samo povedal, da me stvari, o katerih govori, niti najmanj ne brigajo. Preprosto me ne zanimajo," je bil jasen "The Special One".

Zdravstvene težave pred ključnim delom sezone
Točko je Tottenhamu na gostovanju v Liverpoolu zagotovil Harry Kane, ki je dosegel dva zadetka, a je moral v sodniškem podaljšku zapustiti igrišče po poškodbi gležnja. Kako huda je poškodba, še ni znano. "To je vprašanje, na katerega si čim prej želim dobiti odgovor, a je za kaj takega še prezgodaj. Da je odšel z igrišča, je nekaj moralo biti narobe, a ne vemo, kaj," je poškodbo svojega prvega zvezdnika, ki je v tej sezoni samo v prvenstvu že 21-krat meril v polno, skupno pa je dosegel kar 31 golov, komentiral Mourinho.

"Vsi se bojimo, da zaradi poškodbe v sredo ne bo mogel igrati proti Southamptonu, še bolj pa, da ga ne bo v nedeljo," je nadaljeval Portugalec. Tottenham namreč prihodnji konec tedna čaka finale angleškega ligaškega pokala, na katerem bi lahko prišel do prve lovorike po letu 2008. 

Nekdanji trener Porta, Interja, Real Madrida in Manchester Uniteda je po tekmi z Evertonom še dejal, da je bil izid 2:2 na koncu še najpravičnejši. "Obračun je bilo zelo izenačen, tako da je izid kar pravičen. Veliko je bilo duelov, bojev na sredini igrišča, nevarnih napadalnih akcij na obeh straneh. Lahko bi zmagali, lahko pa bi tudi izgubili."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Matrax
18. 04. 2021 11.49
Muri je bil dober od 2004 do 2014. Vse ostalo je polomija.
User792410
17. 04. 2021 12.53
-1
Kar se mene tiče so to sezono rezultati Man Utd nad pričakovanji. Doma je dokaj zanesljivo zasidran na drugem mestu, poleg tega pa je še vedno v igri za končni uspeh v Evropski ligi, kjer se zmagovalec v naslednji sezoni avtomatsko uvrsti v Ligo prvakov. To pa pomeni, da bi angleški klubi po zaslugi Man Utd lahko imeli v naslednji sezoni Lige prvakov pet predstavnikov. Zaključimo lahko, da bo letošnja sezona, glede na prejšnje, tudi za Josea Mourinha nadpovprečno uspešna in dokler ima trener rezultate so vsakršne kritike bolj ali manj brezpredmetne.
User792410
17. 04. 2021 13.10
Mišljeno je, da ima tudi Mourinhov Tottenham še vedno možnosti za tisto peto mesto...
Matrax
18. 04. 2021 11.48
Kolk so men poznana pracila velja to samo v kolikor United ne zasede mesta med top 4 v ligi.
Maxx365
17. 04. 2021 12.44
+3
Zaradi megalomanske odškodnine v pogodbi ga bodo še odpustili težko. Pa Pochettina so šli butli odpustit, da so tega kekca zaposlili.
Vladimir.Krutov
17. 04. 2021 13.39
+1
Maxx.....res se čudim....kod da ga ne poznajo....sedaj pa še odpravnina ogromna....tudi igralci ga imajo že čez glavo....
brodarko
17. 04. 2021 11.45
+0
...da ga kritike francoskega zvezdnika ne bi mogle skrbeti manj. Nerazumljivo napisano, ne vem , kaj je hotel avtor s tem povedati.