Nogomet

Jürgen Klopp še ni zaključil z nakupi? 'Bomo videli, kaj se bo zgodilo'

Liverpool, 06. 08. 2018 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Redsi so v tem poletju dodobra zavihali rokave in podpisali kar nekaj več kot dobrodošlih okrepitev. Očitno pa na Anfieldu še niso povsem zadovoljni. Kot je namreč ob zadnjem srečanju z novinarji namignil Jürgen Klopp, bi lahko bilo, tudi v Liverpoolu, živahno prav vse do zadnjega dne poletnega prestopnega roka.

Navijači Liverpoola imajo dober razlog za veselje ob začetku nove sezone. Po dobrih rezultatih njihovih ljubljencev ter kar nekaj zvenečih prestopih, številni strokovnjaki uvrščajo Liverpool med največje zmagovalce letošnjega prestopnega roka, zato si lahko na Anfieldu upravičeno obetajo dobro sezono.

Liverpool je na zadnjih pripravljalnih tekmah porazil angleška tekmeca Manchester City in Manchester United, kot zadnji pa je padel še Napoli (5:0).
Liverpool je na zadnjih pripravljalnih tekmah porazil angleška tekmeca Manchester City in Manchester United, kot zadnji pa je padel še Napoli (5:0). FOTO: AP

Navkljub prihodu Fabinha, Nabyja Keitaja, Xherdana Shaqirija in Alissona Beckerja je očitno za redse poletni prestopni rok vse prej kot končan. "Bomo videli, kaj se bo zgodilo," je na vprašanje o morebitnih prestopih v zadnji minuti skrivnostno odgovoril Jürgen Klopp, ob tem pa podražil novinarje: "Ne bom vam uničil zadnjih dni prestopnega roka. Takrat ljudje cel dan posedajo pred televizijo, da bi videli, kako se bo do konca izteklo. Ne bom gledal, saj bom imel delo." Številni športni mediji sicer namigujejo, da naj bi Liverpool vse do konca vnovič poskušal v svoje vrste zvabiti Nabila Fekirja, ki je bil še pred svetovnim prvenstvom tik pred podpisom pogodbe z redsi. Vendar, kot poroča Liverpool Echo, temu le ne bo tako. Po njihovih informacijah naj si vodilni, glede prestopa francoskega reprezentanta, ne bi premislili.

Med imeni, ki se jih povezuje z Anfieldom, je tudi Ousmane Dembele, ki bi lahko v mesto Beatlov pripotoval kot posojeni igralec, vendar je po mnenju Echa nogometaš Barcelone bližje posoji v Arsenal. Od tam pa bi se lahko odselil Aaron Ramsey, ki bi se tako po poročanju nekaterih medijev pridružil Liverpoolu, na seznamu potencialnih prestopov je tudi Jerome Boateng, vendar so številni mnenja, da je verjetnost majhna, če ne ničelna. Kljub številnim imenom, ki jih mediji povezujejo s finalisti minule sezone Lige prvakov, je precej mogoče, da Liverpool v tem prestopnem roku ne namerava več stegovati svojih lovk.

Jürgen Klopp je namignil, da še prav nič ni povsem odločeno.
Jürgen Klopp je namignil, da še prav nič ni povsem odločeno. FOTO: AP

Nekaj igralcev bo tudi zapustilo Anfield, med njimi se najpogosteje omenja Dannyja Ingsa, za katerega še iščejo potencialne nove delodajalce, na izhodnih vratih naj bi bil tudi Simon Mignolet. "Vsi so fantastični igralci. V tem trenutku je naša ekipa preobširna, to je res. Vendar jih ne bomo kar podarjali naokrog. Liverpool je dovolj močan, da zadrži vse te igralce," je zatrdil Klopp .

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SFRJJNA
06. 08. 2018 12.09
-1
Po tekmi z Glasgow Rangersi bo več jasno ali bo kakšen igralec Maribora zapolnil vrzeli Liverpoola, slabo ne bi bilo ... jutri je nov dan ...
tedoVV2HCmedo
06. 08. 2018 11.24
-3
Veliko denarja bodo zmetali, na koncu sezono bodo pa slabši kot lani.
tedoVV2HCmedo
06. 08. 2018 11.25
-2
TvojPrijatelj
06. 08. 2018 10.42
+6
Podpredsednik Woodward, trener Mourinho in PREDVSEM lastniki Glazer: Glejte Liverpool in se poskušajte vsaj nekaj naučiti...
KiNgKoNg
06. 08. 2018 10.40
+3
A še kdo zna reči kaj drugega kot "bomo videli, kaj se bo zgodilo" ali pa "to je nogomet, nikoli ne veš"?
dadinho10
06. 08. 2018 08.14
+9
na seznamu potencialnih prestopov je tudi Jerome Boateng, vendar so številni mnenja, da je verjetnost majhna, če ne ničelna. torej, potencialen prestop, na koncu pa poves da je verjetnost nicelna....samo da se pise... potem pa napisite da se olimpija zanima za mourinha, da bi jo prevzel, ceprav se zdi v tem primeru, da je to misija nemogoce...
junij66
06. 08. 2018 08.58
-4
Redsi bi ga kupili ampak je nekako M.U. in PSG v prednosti ker naj bi pokazala vecji interes in s tem tudi visjo odškodnino za igralca Bayerna.
tedoVV2HCmedo
06. 08. 2018 11.27
+5
Tudi če bi Mourinho prišel v Olimpijo (pišem samo pravljično, to itak ni možno), bi bili rezultati enaki, saj tudi dober trener ne more narediti nič, če so nogometaši bedni in bi ga Mandarina po par krogih nagnala.