Nogomet

Jimenez ostaja v Wolverhamptonu, Rugani in Dalbert v Rennes

London, 04. 10. 2020 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mehiški nogometni reprezentant Raul Jimenez je končal ugibanja o prestopu in podpisal novo štiriletno pogodbo z angleškim prvoligašem Wolverhamptonom, za katerega je v 106 nastopih dosegel 46 golov, od tega dva v tej sezoni. Mehiškega napadalca so mediji povezovali z Manchester Unitedom in Juventusom, ki naj bi pokazala zanimanje, a očitno bo ostal pri Wolverhamptonu, v katerega je junija 2018 prestopil iz lizbonske Benfice.

Raul Jimenez statistika
Raul Jimenez statistika FOTO: Sofascore.com

"Že kot otrok sem hotel le igrati. Hotel sem uživati in to se mi pri zdajšnjem klubu, ki je zame najboljši na svetu, uresničuje. Klub mi daje možnost, samozavest in občutek, da sem pomemben. Sem član velike in vesele družine, zakaj bi jo zapuščal. Še posebno, ker mi gre zelo dobro tudi na igrišču," je zadovoljen z novo pogodbo 29-letni Mehičan Raul Jimenez.

Daniele Rugani (levo) odhaja v Francijo
Daniele Rugani (levo) odhaja v Francijo FOTO: AP

Branilca iz Italije v Rennes, štirje novinci pri Parmi
Italijanski nogometni prvoligaš Inter iz Milana, katerega član je tudi slovenski vratar Samir Handanović, je trenutno vodilni ekipi francoskega prvenstva Rennesu posodil bočnega branilca Dalberta Henriqueja. Rennes, ki si je izposodil tudi branilca Juventusa Danieleja Ruganija, bo lahko Dalberta odkupil po koncu sezone. Nove soigralce pa bo dobil tudi Jasmin Kurtić pri Parmi. Ta je razkrila, da se ji je pridružil 23-letni ofenzivni vezist Juan Francisco Brunetta iz Godoya Cruza. Sprva bo igral kot posojen nogometaš, nato pa ga bo Parma odkupila. Brunetta je sicer podpisal pogodbo do 30. junija 2025.

Lastnik Parme Kyle Krause pa je na družbenih omrežjih objavil, da bo še pred ponedeljkom pripeljal še tri nogometaše, in sicer 18-letnega Amada Traoreja (Atalanta), 19-letnega defenzivnega vezista Simona Sohma, soigralca slovenskega reprezentanta pri Zürichu Blaža Kramerja, in 20-letnega romunskega krilnega igralca Valentina Mihalio (Universitatea Craiova), ki bo Parmo stal med sedem in osem milijonov evrov.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hotchilipoper
04. 10. 2020 08.32
+1
Ćisti idiotizem.Ko fuzbalerji prihajajo na igrišče,so vsi v maskah,potem se 90 minut malodane ližejo in cmokajo,ko gredo iz slačilnic pa spet z maskami,pa kdo je tle nor?