Nogomet

Juventus po remiju proti Milanu še vedno brez zmage

Torino, 20. 09. 2021 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Juventus in AC Milan sta se na osrednji nogometni tekmi četrtega kroga italijanskega prvenstva v Torinu razšla z neodločenim izidom 1:1. Stara dama je povedla že v četrti minuti po golu Španca Alvara Morate, izenačujoči zadetek pa je dosegel Hrvat Ante Rebić v 76. minuti.

Slovita zasedba iz Torina še ni okusila slasti zmage, na uvodnih štirih tekmah je doživela dva poraza proti Empoliju in Napoliju ter neodločena izida proti Udineseju in AC Milanu, Juventus se nahaja na skromnem 18. mestu v 20-članski elitni serie A.

Ante Rebić (skrajno desno) je dosegel svoj prvi zadetek v letošnji sezoni Serie A
Ante Rebić (skrajno desno) je dosegel svoj prvi zadetek v letošnji sezoni Serie A FOTO: AP

Empoli je na današnji prvi tekmi visoko izgubil proti Sampdorii z 0:3. Petar Stojanović je igral celo tekmo za Empoli, medtem ko je njegov soigralec Leo Štulac dogajanje spremljal na klopi za rezervne igralce. Venezia Domna Črnigoja, ki je igral do 55. minute, je doma izgubila proti Spezii z 1:2.

Za Sampdorio je v Toskani dvakrat zadel Francesco Caputo, zadnji gol pa je prispeval Antonio Candreva. Spezia je v Benečiji povedla v 13. minuti po golu Simoneja Bastonija, izenačujoči zadetek je v 59. minuti dosegel Pietro Ceccaroni. Ko je že kazalo na neodločen izid, pa je v četrti minuti sodnikovega podaljška zmagoviti gol za goste dosegel Mehdi Bourabia.

Roma je doživela prvi poraz v serie A, v Veroni je izgubila z 2:3. Za gostitelje so zadeli Antonin Barak (49.), Gianluca Caprari (54.) in Marco Davide Faraoni (63.), za goste iz večnega mesta pa Lorenzo Pellegrini (36.) in Ivan Ilić (58., avtogol).

V soboto so nastopili trije klubi slovenskih nogometašev. Milanski Inter Samirja Handanovića, ki je branil celo tekmo, je visoko premagal Bologno s 6:1. Za zadnje prvake v serie A je dva gola dosegel Edin Džeko, po enega pa Lautaro Martinez, Milan Škriniar, Nicolo Barella in Matias Vecino. Za Bologno je častni gol dosegel Arthur Theate.

Salernitana, kjer je prvi vratar Slovenec Vid Belec, je doma z 0:1 izgubila proti Atalanti Josipa Iličića, ki je bil asistent pri edinem golu Kolumbijca Duvana Zapate.

Izidi četrtega kroga italijanske Serie A:

Sassuolo - Torino 0:1

Genoa - Fiorentina 1:2

Inter Milano - Bologna 6:1

Salernitana - Atalanta 0:1

Empoli - Sampdoria 0:3

Venezia - Spezia 1:2

Verona - Roma 3:2

Lazio - Cagliari 2:2

Juventus - AC Milan 1:1

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
20. 09. 2021 11.08
+10
brez golov ronalda...juve je ze izgubil moznost za naslov...takoj na zacetku sezone...imeli so kralja ampak ga vodilni niso znali ceniti....popolno amaterstvo vodstva juventusa...medtem pa ronaldo zabija in pomaga unitedu da so v igri za naslov v najtezji ligi...grande ronaldo..
GO INTER
20. 09. 2021 16.39
+3
real je bil že preden je šel ronaldo serijski prvak v ligi prvakov, ko pa je šel ni bilo nič od niča z neko ekipo veteranov.da je juventus prodal ronalda je bila napaka ker zdaj nimajo pravega golgeterja ker dybala toliko časa ni igral da ni več to kar je bil
GO INTER
20. 09. 2021 16.41
+1
in pred prihodom ronalda v juventusu so bili še higuain,pjanič,matuidi in mnogi drugi ki so juventus zapustili
HALAcR7
20. 09. 2021 08.48
+11
Kaj dela odsotnost cr7,,