24°C

Juventusovi navijači prepričani, da Ronaldo zapušča klub

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
N.M. /
KOMENTARJI
9
Po velikih neuspehih Juventusa tako v Ligi prvakov kot tudi v domačem prvenstvu, v katerem so daleč za osvojenim desetim zaporednim naslovom, se zdi, da bo naposled klub zapustil Cristiano Ronaldo. Za zdaj se pojavljajo zgolj namigovanja in ugibanja, a zdi se, da omenjeni opciji prikimavajo tako navijači kot tudi zvezdnik sam.

Navijači torinskega Juventusa so začeli dvomiti o zavzetosti Cristiana Ronalda. Nekdanjega napadalca Real Madrida in Manchester Uniteda so v Italijo pripeljali v želji, da bi klub osvojil Ligo Prvakov. Na zadnjih treh Juventusovih tekmah Ronaldo ni prispeval zadetka, a je kljub temu v tej sezoni za Juventus na 39 tekmah zadel kar 32-krat. A to črno-belim ni pomagalo preprečiti neuspehov niti v Ligi prvakov niti v italijanskem prvenstvu. Juve je trenutno s 66 točkami četrti na lestvici Serie A. Od desetega zaporednega naslova prvaka je močno oddaljen, za mesta, ki vodijo v skupinski del Lige prvakov, pa se bo moral še boriti. V Ligi prvakov jih je v osmini finala premagal Porto. 

Številni privrženci kluba so bili v tej sezoni nemalokrat kritični do portugalskega zvezdnika, kajti zavedajo se, da je njegovo plačo, ki znaša kar 30 milijonov evrov letno, vse težje upravičiti. Misel, da bi Ronaldo klub zapustil, je bila še pred nekaj meseci nekaj nepredstavljivega, vendar je danes zgodba povsem drugačna. Pri vsem tem pa tudi zvezdnik ni ostal ravnodušen. Zdi se, da se je Portugalec že odločil poleti zapustiti Torino. Vrnitev v Real Madrid bi bila njegova najprimernejša možnost, a zdi se, da mu je nekdanji klub zaklenil vrata.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Gazzetta: Ronaldo po 'košarici' Reala želi nazaj v Manchester

PSG za zdaj ni naredil nobenih večjih korakov, da bi Ronalda pripeljal na Park princev, kljub temu da je bilo govora o morebitni zamenjavi, ki bi vključevala Maura Icardija. Manchester United ostaja ena izmed možnosti, vendar o vrnitvi na Old Trafford za zdaj še ni bilo pogovorov, poroča španski As.

Polfinale Uefine Lige prvakov