Nogomet

Kane napovedal slovo? 'Želim osvajati največje lovorike, kar pa nam zdaj ne uspeva'

London, 28. 04. 2021 17.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eden najboljših napadalcev na svetu ta hip Harry Kane je v zadnjem pogovoru z angleškimi novinarji med vrsticami namignil, da utegne kmalu zapustiti zasedbo Tottenhama, saj da ta ne zadovoljuje njegovih visokih apetitov, kar se tiče osvajanja lovorik.

Tottenhamov dragulj Harry Kane je spregovoril ob prejetju nagrade po sinočnji podelitvi 'London Football Awards', kjer je prejel nagrado za najboljšega igralca sezone Premier League. "Individualne nagrade so super, to so fantastični dosežki. To je ena izmed tistih situacij, ki je grenko-sladka. Raje bi osvajal ekipne lovorike kot to nagrado. Je, kar je. Ponosen sem na to, da sem osvojil to nagrado. To pomeni, da je za menoj dobra sezona na zelenici, tako da se moram le še naprej truditi in nadaljevati s tem, kar počnem," besede angleškega napadalca prenaša Evening Standard

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ko bom zaključil kariero in pogledal nazaj, bom šel čez vse te nagrade in jih še bolj cenil. Trenutni cilj je, da kot nogometaš osvojim ekipne lovorike. Tako, kot je ta nagrada izjemna, si želim osvajati največje lovorike, kar jih lahko osvojimo kot ekipa in za sedaj nam to ne uspeva," je med vrsticami namignil na nezadovoljstvo v taboru Spursov. Ti so nazadnje odstavili trofejnega trenerja Joseja Mourinha, ki pa ni uspel preporoditi Londončanov in prav lahko se zgodi, da bo Tottenham v prihodnji sezoni ostal brez nastopa v elitni Ligi prvakov. To pa zagotovo ne pomeni nič dobrega za visoke apetite 27-letnega angleška napadalca, ki prihaja v morda celo najboljša nogometna leta. "Za nami je sezona razočaranja, če sem popolnoma iskren. Imeli smo veliko priložnosti in tekem, kjer smo vodili, nato pa ostali brez zmage. Vse, kar nam zdaj preostane, je to, da se uvrstimo v Ligo prvakov," je po porazu v pokalu Carabao proti Cityju edini še preostali cilj opisal Kane.

Harry Kane je nedavno takole razočaran zapuščal zelenico, bo kmalu zapustil tudi zasedbo Tottenhama?
Harry Kane je nedavno takole razočaran zapuščal zelenico, bo kmalu zapustil tudi zasedbo Tottenhama? FOTO: AP

Tottenhamova desetica, ki bi utegnila kmalu okrepiti katerega od evropskih velikanov, pravi, da si želi v nogometu vztrajati še dolgo. "Mislim, da bi se moral zenit poklicnega nogometaša začeti pri 30. Ni razloga, zakaj ne bi mogel, če ohranjaš telo v formi, igrati na najvišji ravni še nekaj časa. Veliko primerov izvrstnih nogometašev je, ki vztrajajo celo do konca tridesetih let," je zaključil Anglež, ki je v Premier League trenutno vodi tako z doseženimi zadetki (21) kot tudi zbranimi podajami (13). 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

podalpski
29. 04. 2021 08.13
+1
nikoli nič od njega po porazu z Hrvati niso niti čestitali veliko boljšem od sebe ampak ušli v garderobo in od tam jokcali pa pljuvali skup z njihovim napihnjenem tisku ..fuj
TEDO84bv0MEDO
28. 04. 2021 19.31
+1
Tottenham je bolj rotten ham.
Iniesta
28. 04. 2021 19.17
+1
Se pravi gre v Real ...
AtleticoSLO
28. 04. 2021 18.53
+3
In to je neka lojalnost klubu..😂😂😂🤮🤮
krneki_123
28. 04. 2021 18.36
+3
Če je pameten, bo šel v Bayern, če pa lolek, kot Hazard, bo šel v Real. Konec kariere.
Brtoldo
28. 04. 2021 18.43
+6
Bayern ga ne rabi in so zapravili velik del budgeta za trenerja.
krneki_123
28. 04. 2021 18.50
+4
Lewandowski je že v letih, Kane je 5 let mlajši. Razmišljal sem čisto iz stališča, kje ima največ možnosti za lovorike. Kam pa lahko gre?
AtleticoSLO
28. 04. 2021 18.57
+3
Kane? kam?..vrjetno Anglija..a bi bil pri Spurskih kar na enkrat kar osovražen...naj greva Arsenal😆😆😆
ForzaJuve
29. 04. 2021 09.40