Nogomet

Kaos v Neaplju: bomo že pozimi priča kopici odhodov?

Neapelj, 13. 11. 2019 19.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Stanje pri Napoliju že dolgo časa ni nič kaj rožnato. Nizu slabih rezultatov je sledil revolt nogometašev in trenerja Carla Ancelottija, ki zaenkrat še ni dobil epiloga. So pa igralci zaradi slabih rezultatov v zadnjem času pod drobnogledom nepridipravov. Ti so se sprva spravili na Brazilca Allana, nato pa še na Piotra Zielinskega in Lorenza Insigneja. Če bo šlo tako naprej, je le še vprašanje časa, kdaj bo v Neaplju prišlo do vala odhodov.

Napoli je v prvem krogu Lige prvakov ugnal Liverpool, nato pa je sledil velik rezultatski padec.
Napoli je v prvem krogu Lige prvakov ugnal Liverpool, nato pa je sledil velik rezultatski padec. FOTO: AP

Centralnemu vezistu Allanu so neznanci pred kratkim med poskusom ropa vdrli v stanovanje. Brazilčeva žena, ki je v sedmem mesecu nosečnosti, se je zato z dvema otrokoma že preselila v enega od lokalnih hotelov. Podobno nezgodo je doživel tudi Poljak Piotr Zielinski, ki so mu vdrli v avtomobil. 25-letnik se trenutno mudi na Poljskem, kjer ima reprezentančne obveznosti, z njim pa je odpotovala tudi njegova partnerica Laura Slowiak, ki si bojda ne želi več živeti v glavnem mestu Kampanije. 

Lorenzo Insigne, eden od največjih ljubljencev vročih neapeljskih navijačev, ki je imel veliko besedo tudi pri uporu proti predsedniku kluba Aureliu De Laurentiisu, je bil prav tako deležen številnih groženj. Šlo je tako daleč, da se je njegova žena odločila, da med reprezentančnim odmorom zapusti Neapelj in se vrne k staršem. Še en zvezdnik, Kalidou Koulibaly je preventivno zaposlil celo telesnega stražarja. 

Stanje v Neaplju tako ni ravno idealno za igranje nogometa na najvišji ravni, zato se poraja veliko vprašanje, koliko časa bodo nekateri, sicer zelo zaželeni nogometaši, še vztrajali pri ponosu italijanskega juga.

Seria A lestvica

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DR.Fejsbuk
14. 11. 2019 07.17
+8
Ko država meni, da je kriminal nerešljiv!
ehjaehja
14. 11. 2019 07.43
+6
če pa Mafija vodi celo državo od vedno sploh pa Italijani Siciljci so prvi ki so vpeljali moderen organiziran kriminal v Ameriko in povsod
matej83
13. 11. 2019 19.43
+10
obeta se kar pester zimski prestopni rok saj bi že lahko pozimi visi ti igralci zapustili klub če pa ne pozimi pa zagotovo poleti