Nogomet

Lyon po Juventusu na kolena spravil še nogometaše Manchester Cityja, v polfinalu z Bayernom

Lizbona, 15. 08. 2020 22.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nogometaši Lyona so na zadnji četrtfinalni tekmi Lige prvakov v Lizboni s 3:1 premagali zasedbo Manchester Cityja in se uvrstili v polfinale, kjer se bodo pomerili z Bayernom. Junaka zmage francoskega predstavnika sta bila Maxwel Cornet in Moussa Dembele. V polfinalu tako ne bo angleških, španskih, niti italijanskih predstavnikov.

Na zmagovalca sobotnega obračuna na stadionu Jose Alvalade v Lizboni je že čakal neverjetni Bayern, ki je dan poprej pometel z Barcelono. Strateg moštva iz modrega dela Manchestra Josep Guardiola ni skrival želje, da bi po težko ponovljivem obdobju, ki ga je pred leti spisal na klopi Barcelone, še enkrat visoko v zrak dvignil najprestižnejšo nogometno klubsko lovoriko na svetu. 

Statistika tekme Manchester City - Lyon (1:3)
Statistika tekme Manchester City - Lyon (1:3) FOTO: Sofascore.com

Pogumni Lyon, City premalo konkreten
Mnogi so pričakovali, da bo sobotni obračun igra mačke z mišjo, a so se sodeč po uvodnih minutah in nadaljevanju tekme v prvem polčasu povsem ušteli. Lyon se je pogumno zoperstavil favorizirani četi Pepa Guardiole, ki si ni uspela priigrati stoodstotne priložnosti za dosego zadetka. Sicer so Angleži že v 3. minuti tekme zapretili prek hitronogega Raheema Sterlinga, ki je prodrl po levi strani v kazenski prostor gostov in videl vtekajočega Gabriela Jesusa, a je v zadnjem trenutku odlično posredoval branilec Lyona Fernando Marcal. Prav slednji je sedem minut pozneje po izvedenem kotu z leve strani prišel do strela z roba kazenskega prostora, a je bil čuvaj mreže sinjemodrih Ederson na pravem mestu.

Če smo v uvodne pol ure petkovega četrtfinala med Bayernom in Barcelono spremljali pravo poslastico in v tem času videli že pet zadetkov, je bilo tokrat bistveno drugače. Garcia je skoval pametno taktiko s tesnim pokrivanjem Cityjevih nogometašev, Guardiola na drugi strani pa v uvodnih minutah ni želel preveč tvegati. Modri so se osredotočili na igro kratkih podaj, ki pa jim ni prinesla izrazitih priložnosti za dosego zadetka. nato pa je prišla 24. minuta in šok za sinjemodre; po navidez nenevarni akciji je levi bočni branilec francoskega prvoligaša Marcal z leve strani s svoje polovice podal polvisoko globinsko žogo proti osamljenemu Ekambiju, ki je dobil dvoboj ena na eni z neizkušenim branilcem Cityja Ericom Garcio, žoga se je odbila do Maxwella Corneta, ki je z natančnim udarcem s kakšnih 20 metrov zadel za vodstvo Lyona z 1:0.

Po prejetem zadetku so sinjemodri odločneje krenili proti vratom nasprotnika. De Bruyne je tako v 36. minuti nevarno sprožil s prostega strela, a je Lopes zlahka žogo odbil v polje. Do konca prvega polčasa smo videli še dve polpriložnosti za City; v obeh primerih je bil v glavni vlogi Sterling, ki je opravil večino dela, a je bil v prvem primeru Rodri premalo natančen v zaključku akcije, medtem ko je v drugem sam Sterling nekoliko preveč okleval, kar je z dobrim posredovanjem uspel preprečiti izjemno razpoloženi Cornet.

Najbolje ocenjeni igralec tekme Man City - Lyon (1:3).
Najbolje ocenjeni igralec tekme Man City - Lyon (1:3). FOTO: Sofascore.com

Angleži zapravljali priložnosti, Francozi zabijali
Da je vrag odnesel šalo, je že v 11. minuti nadaljevanja s prvo menjavo na srečanju pokazal trener Cityja, ki je iz igre potegnil tokrat premalo vidnega Fernandinha, namesto katerega je vstopil nekdanji napadalec šampionskega Leicester Cityja Riyad Mahrez.

Lyon je nadaljeval s pametno, bolj obrambno naravnano igro, ki Cityju ni dopuščala veliko prostora za razvoj akcij. Dvakrat je s prostega strela poskusil De Bruyne, a je bil bodisi premalo natančen (prvič) bodisi mu je veselje preprečil dobro postavljeni Lopes (drugič). Toda kar mu ni bilo usojeno iz prekinitev, mu je bilo poplačano v 69. minuti, ko je po samostojnem prodoru Sterlinga z leve strani lepo vtekel v gostujoči kazenski prostor in iz drugega plana z natančnim udarcem zadel za izenačenje na 1:1.  

Že tri minute pozneje je bilo vroče v kazenskem prostoru Cityja, ko je po prodoru ob branilcu Walkerju padel Cornet, a je piščalka nizozemskega sodnika ostala nema, čeprav si je angleški branilec pri posredovanju malce pomagal z rokama. V 78. minuti je bil znova nevaren Sterling, ki je na robu kazenskega prostora lepo podal do Jesusa, ki pa je zgrešil z neposredne bližine. Kar ni izkoristil City, je na drugi strani Lyon, ko je rezervist Moussa Dembele 11 minut pred koncem rednega dela srečanja stekel sam proti angleškim vratom, se srečal iz oči v oči z Edersonom in ga premagal s strelom med nogama za novo francosko vodstvo z 2:1.

To je bil velik šok za izbrance Pepa Guardiole, ki so vse sile usmerili v novo izenačenje. Prav neverjetno je, kaj je v 87. minuti uspel zapraviti eden sicer vidnejših posameznikov v sinjemodrem dresu Raheem Sterling. Ta je po prodoru in podaji Gabriela Jesusa ter na začudenje vseh prisotnih na in ob zelenici s štirih metrov zgrešil prazna vrata. Kazen je prišla že v naslednji akciji, ko je veliki junak Dembele po strelu Aouarja in odbiti žogi Edersona uspel ohraniti mirno kri in pospraviti žogo v mrežo za uvrstitev v polfinale elitne Lige prvakov. V sodnikovem dodatku, ki je trajal kar pet minut, so sledili posamični poskusi Cityjevih nogometašev iz obupa, a brez želenega učinka. 

Z uvrstitvijo Lyona v polfinale se je obenem pripetilo nekaj nevsakdanjega, in sicer da prvič v zgodovini najprestižnejšega evropskega klubskega tekmovanja med štirimi najboljšimi moštvi ne bomo spremljali predstavnika ene od treh najmočnejših lig v Evropi (Anglija, Španija, Italija). 

Liga prvakov, četrtfinale, izid:
Manchester City - Lyon 1:3* (0:1)
De Bruyne 69.; Cornet 24., Dembele 79., 87.

*potnik v polfinale

Začetni postavi:
Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Garcia, Laporte, Cancelo; Rodri, Fernandinho, Gündogan; Sterling, Jesus, De Bruyne. 
Trener: Josep Guardiola.

Lyon (3-5-2): Lopes; Denayer, Marcelo, Marcal; Dubois, Caqueret, Guimares, Aouar, Cornet; Ekambi, Depay. 
Trener: Rudi Garcia.

Glavni sodnik: Danny Makkelie (Nizozemska).

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

23.04

Najbolje ocenjeni igralec tekme - rezervist Dembele!

Statistiko tekme zagotavlja Sofascore.com

23.00

Prvič dva 'Francoza' v polfinalu

Prvič v zgodovini dva francoska predstavnika v polfinalu: poleg Lyona bo v polfinalu še PSG, ta se bo pomeril s Kamplovim Leipzigom. Obe tekmi bomo v torek in sredo prenašali na Kanalu A in VOYO ob 20.30. Vabljeni!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
22.59

Strup za Manchester City je ...

... Moussa Dembele!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
22.56

Tu je statistika današnje tekme

Statistiko zagotavlja Sofascore.com

22.54

Brez Italijanov, Špancev in Angležev v polfinalu

Prvič v zgodovini si bosta v polfinalu Lige prvakov nasproti stala dva nemška in dva francoska kluba. V polfinalu ni predstavnika treh najmočnejših lig na svetu ...

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (101)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JOSEPH HAYDN
16. 08. 2020 10.57
+16
Nič hudegq saj je Pepček dobil za poletni rok spet miljardo, da pokupi pol sveta pa izpade v četrtfinalu. Bravo, Lyon nadaljujete lepo zgodbo v LP
User792410
16. 08. 2020 10.56
+2
Tukaj nekateri zaradi (ne)prenosov tekem svojo jezo usmerjate na napačen naslov. Pravice prenosov se pridobivajo vsaj kakšno leto prej od izvedbe in to sezono ima del pravic prenosov LP Pro Plus, ki je sedaj v lasti Češke investicijska skupina PPF Group, ob pridobitvi pravic LP pa je bil lastnik še sklad CME(Central European Media Enterprises), ta pa je v last ameriške investicijske skupine AT&T. Drugi del pravic je pridobil Sportklub, do nadaljnjega v rokah United Group, ki je pred desetletjem iz majhnega kabelskega operaterja na Nizozemskem, začel svojo širitev po Balkanu z nakupi telekomunikacijskih operaterjev, med drugimi tudi največjega Telemach. Tu je tudi odgovor zakaj lahko naročniki Telemachovih storitev spremljajo vse tekme končnice LP, večina ostalih pa ne. Ti so iz svojih programskih shem izključili programe Sportklub. O tem, da se je to zgodilo zaradi izsiljevanja lastnikov Sportkluba za bistveno zvišanje pogodbenih obveznosti pa sem že tudi pisal. Ker naša nacionalna RTV proti takšnim tekmecem, kljub silnim sredstvom, ki naj bi jih dobivala, kot ji očitajo nekateri, nima niti najmanjših možnosti za uspeh pri pridobitvi pravic za takšne in podobne prenose. Če pa se ji bodo oklestila še ta sredstva, kot bi rada aktualna vlada, pa pričakujte, da počasi na RTV ne bo nobenih športnih dogodkov več, vsaj tistih bolj pomembnih ne, ostale pa tako ali tako spremlja le "peščica" in zato niso zanimivi za velike igralce. Kar pa se HRT tiče, ker pravite, da je tam prenos bil (koliko jaz vem, morajo naši operaterji takrat takšne programe zatemniti) njihovega položaja ni moč primerjati z našo RTV, saj imajo na razpolago bistveno več sredstev, poleg tega pa še popolno podporo vladajoče politike. Pa koliko vem tudi HRT ne prenaša vseh tekem, ampak si prenose deli, podobno kot je to pri nas. Če se prav spomnim ko sem šaltal programe, ko je bila tekma Atletico - Leipzig, HRT te tekme ni prenašala.
Kolosej6
16. 08. 2020 11.20
+0
ostali pa imate arenosport in lahko gledate nba ,ko telemahovci ne morejo,kakor koli še dobro da obstajajo dobri streami
Iztok Draksler
16. 08. 2020 12.22
+4
ampak..kam gre ta denar..od rtv...imamo 3 programe..prvi..sam dela...drugi je nc od nc....zacne sele opoldan s pogramom...pa so sam ponovitve.tretji ni noben strosek..politika...torej....kam gre ta denar....kam.....za balinckanje..plezanje....a...kam
Iztok Draksler
16. 08. 2020 12.26
+3
a pop tv je česki...torej zakaj potem pop tv je proti prevzemu planeta tv ....hm..sami so lahko pod tujci..plamet tv pa ne...pa se to..lastnik pop tv...Keller..čeh ima dobre povezave s komunisticno partijo kitajske...torej..kitajci bodo lahko imeli vpoliv..kot orban preko planeta
Iztok Draksler
16. 08. 2020 12.28
+1
hrt pa vladajoca politika....ja in....pr nm pa ma podporo vse opozicije....kaj hoces tem povedat....rtv dobi ogromno denarja..pa ce je vladi vsec al pa ne....torej hdz vpliva na nakup pravic ali kaj..kr neki
samomojemnenje
16. 08. 2020 10.43
+1
Čestitke Lyonu za zasluženo napredovanjev polfinale. Tokrat je po mojem Pep krivec za ta poraz. Igral je s tremi defenzivnimi vezisti, na klopi pa Mahrez, Foden, Bernardo, david Silva in še kdo. Po mojem bo Pep težko obdržal službo pri Cityju. Rudi Garsia pa je taktično odlično postavil ekipo. Tudi z menjavami pravi čas, je zadel v polno. Res je tudi, da je Dembele pred doseženim golom naredil prekršek, ampak vseeno, jim ni kaj očitati. Tudi Edersonu gre en gol na njegov račun. Zdaj pa bomo videli, kaj lahko Bayern naredi proti Lyonu. Lyon ima letos dva velika skalpa, City in Juve. Ali ga lahko vzame tudi atomskemu Bayernu? Dvomim. Ampak smo dvomili tudi, da ga lahko vzame Cityju.
Iztok Draksler
16. 08. 2020 12.12
-1
ne bi imel nic proti ce lyon premaga bayern...seveda so le majhneeeeeee sanse...ampak...raj imam outsajderja...kot pa en prenapihnjen klub
Iztok Draksler
16. 08. 2020 10.05
+13
neki pa le moram priznat hrt2 ima prenos..nasa rtv pa ne....saj tukaj so hrvati boljsi....no..nasi imajo obcasno plezanje...pa balinckanje....
TEDO(uajtu)MEDO
16. 08. 2020 09.50
+0
Na katerem tv kanalu bi lahko gledal to tekmo? Saj nisem kaj dosti iskal, večinoma uporabljam stream.
Iztok Draksler
16. 08. 2020 09.54
+6
lahko bi pisal na rtvslovenija.,.zakaj ob vsem denarju ki ga ima in dobi..nima nic prenosov...a...kam gre ta denar..ne pa da folk sprasuje..kje so prenosi
TEDO(uajtu)MEDO
16. 08. 2020 11.07
+3
Rtvslo je za en drrek, prenosi profesionalnih športov so predragi, zato so na tv slo 2 samo prenosi smučanja, skokov in podobnih amaterskih športov. Glasba je na tv slo samo za starce. Vidi se samo poceni filme in serije, torej stare slavne ameriške filme in serije ali pa nove poceni filme in serije. Če bo kdaj izklopljeno pošiljanje računov za rtvslo in če bodo ponudniki omogočili izbiranje kanalov, ne pa izbiranje paketov, zagotovo ne bom izbral nič od rtvslo. Saj pri pro plusu no dosti boljše, 100x ponavljajo par sezon nekih humorističnih serij, filmi so tudi stari. Lastne serije, v katerih so vedno starci, so ničvredne. Če bi lahko izbiral kanale, bi vzel dokumentarce, športne in HBO, ceneje bi bilo kot paket s 100 kanali, pri katerem gledam največ 10 kanalov.
Iztok Draksler
16. 08. 2020 12.18
no ja..ampak zakaj ima hrt fajne programe.....vse tri ...dogaja...pr nm pa komaj en program skupaj spravijo...drugi je žalost..ponovitve....nc od nc....pa se hrt dobi ligo prvakov....mislm...znajo..njihova tv ti da fajn program...
Iztok Draksler
16. 08. 2020 09.49
+0
mislm da bo bayer premagal lyon..ne bi imel pa nic proti da lyon premaga te ošabne ..prenapihnjene nemce...
Iztok Draksler
16. 08. 2020 10.03
+1
vedno bom navijal za outsajderja.....upam da bayern stopi na mino
Anticripstoned
16. 08. 2020 11.41
-2
Iztok Draksler
16. 08. 2020 12.34
+3
napaka..pozabil sem na n..se tep nikol ne zgodijo napake....lolek
David Rak
16. 08. 2020 09.42
+15
Pep ni bil nikoli vrhunski trener,to sem tule napisal že pet let nazaj,z tistimi igralci,ki jih je takrat imel v barci bi lahko bil jz trener.
Iniesta
16. 08. 2020 09.56
+14
HALAcR7
16. 08. 2020 10.27
+3
User792410
16. 08. 2020 09.34
+18
Ne vem, ampak moram reči, da me napredovanje Leipziga in Lyona niti ne preseneča preveč. Čeprav je bil poraz Atletov zame mali šok, sem se spomnil, da sem nekje konec leta, ko se kot ponavadi na plan usujejo napovedi za leto, ki prihaja, v eni izmed njih, tako mimogrede, brez polaganja neke posebne pozornost prebral, da se v nogometni ligi prvakov obeta veliko presenečenje. In danes smo tik pred situacijo ko postaja povsem realna opcija tudi finale "outsiderjev" Red Bull Leipzig in Olympique Lyon. Sicer sem še vedno skoraj popolnoma prepričan, da takšenemu Bayernu od klubov, ki so ostali, končno veselje lahko prepreči edino Leipzig, pa še ta le z minimalnimi možnostmi!? Pa vendar, glede na vsa mala in velika presenečenja, ki se dogajajo v tej sezoni LP je možno še prav vse.
cripstoned
16. 08. 2020 09.34
+12
kaj imajo skupnega pep in barcelona v zadnjih 5sezonah? pep je z cityem porabil 1.34milijarde eur....barcelona pa 1.017milijarde eur...ob tem je potrebno dodati da oboji lahko samo sanjajo finale lige prvakov ze 6.sezono zapored...tudi psg je zraven kar se zapravljanja tice ampak oni so se vedno v igri pa ceprav si zelim da tudi oni izpadejo...
Iniesta
16. 08. 2020 09.57
+8
Ce bi nas Jojo igral, bi tudi Peesže bil ze doma ...
Iztok Draksler
16. 08. 2020 09.58
-6
raje psg kot pa bayern...psg se nima naslova...naj bo bo enkrat psg..naduti nemci rabijo mino
cripstoned
16. 08. 2020 09.19
+12
najvecji krivec za izpad citya je pep...ze med polcasom so strokovnjaki medijske hise na kateri sem gledal prenos povedali da je pep ubral taktiko ki ne lezi igralcem citya...na igriscu se je potem to poznalo...to kar sta zgresila jesus in potem se ne koncu sterling je pa samo pika na i na vcerajsnjo porazno in zmedeno predstavo citya...lyon je vse to izkoristil in zasluzeno so v polfinalu...seveda jih tukaj caka tudi bayern ampak ker se igra samo ena tekma tudi lyona ne bi odpisal kar tako....izlocili so tako juve kot city in pri bayernu se zavedajo tega....pep? za mene bo pep ostal blefer ne glede na njegove uspehe v barceloni...z puyolom, xavijem, iniesto, messijem, etoojem bi se milanic bil prvak evrope in spanije...vidi pa se potem njegov pravi jaz...pri bayernu je od uprave hotel pogbaja, hazarda, neymarja, de bruyneja, sterlinga, suareza in verattija...si predstavljate koliko denarja bi moral zapraviti bayern za njegove zelje? no bayern mu tega ni uresnicil in pep je odsel k bogatemu cityu...do danes je porabil krepko cez milijardo ampak v evropi ne more priti dlje kot pa do cetrtfinala....ne vem kako sejk tega ne vidi ...stavim da v kolikor bi odpustil pepa in pripeljal trenerja kot sta allegri in pochettino da bi imeli boljse rezultate z enako ekipo...mislim da so tudi igralci zaceli dvomiti v pepa in ko se to naredi potem si blizu odhoda...sicer mi je vseeno za arabski city ampak nekaj mora biti jasno...pep je blefer in nikoli ne bo med top 5 trenerji...
random1
16. 08. 2020 09.30
+2
cripsi menjaj dealerja prosim te sem ti povedal to ze par mesecev nazaj... povej mi kako lahko kdorkoli zmaga tekmo ce sterling zgresi prazen gol iz 2 metrov in naslednji napad ederson podari gol.
cripstoned
16. 08. 2020 10.06
+10
zakaj je potem bil city tako dober proti realu pa ceprav je sam varane poskrbel da so dali tista 2 gola? in pri nas navijacih ni bil krivec varane pac pa celotna ekipa....sterling je pac zgresil zato ker je bila v celoti zelo cudna tekma za city...enako je bilo pri jesusu...pa tudi ce bi tam sterling zadel ko se ne bi bilo nic odlocenega in bi gledali podaljske...
PejtGaPogledatBrane
16. 08. 2020 09.17
+9
Obeta se nemški finale, Leipzig - Bayern.
Lima33
16. 08. 2020 09.05
+18
Lepo presenečenje... Bravo Lyon ampak proti Bayernu pa nebo šlo... Pep in igralci so mislili, ko so izločili Real, da so že v finalu... Po tretjem golu Lyona sm mislil, da bo Pepa kap... Kakšen pogled je imel... Proti Realu so bili napaljeni in je šlo skozi, Lyona so si pa vzeli za trening in so ga fasali brez vazelina... Porazna sezona za City in mogoče Pep tega ne preživi na klopi... €€ se zapravljajo a rezultatov ni... Bayern ima pa do kante sedaj prazno avtocesto... Dober bi bilo, da sta v finalu Psg in Bayern pa da se ponovi Barcina zgodba...
Pa kaj
16. 08. 2020 09.01
+14
bo treba investirati v kakšnega dobrega trenerja...milanič je frej... ta samooklicani genij, bi rabil za rezultat še kako milijardo everčkov..
Iztok Draksler
16. 08. 2020 09.00
+12
mislm da manciry potrebuje se enih 500 miljonov eurov okrepitev da bo prvak lige prvakov..samo to pomaga
-4
Ce gre pep v barco jih bojo po 12na tekmo kasiral
Kollerik
16. 08. 2020 08.49
+7
Tokrat nisem utegnil pogleta tekmo, smo pa bili včeraj tam na fešti zelo presenečeni, ko je nekdo iz mobilca razbral rezultat 2:1 in nato še 3:1 za Lyon. Presenetljivo res. Škoda za MC, sem mislil da bo dlje prišel... toda kolikor sem razbral iz članak si je Lyon to zmago več kot zaslužil.
Iztok Draksler
16. 08. 2020 08.59
-6
cripstoned
16. 08. 2020 09.24
-2
hahaha kaksni festi ti nimas prijateljev...zdaj je festa krivec zakaj te vceraj ni bilo spregled bo debaklu barcelone...skril si se in to je to...zanimivo kako hejteri gredo v dalmacijo ali pa ne feste ko so na vrsti klubi za katere drzijo pesti ...predcasno se ze najavite da ste kao odsotni a vsi vemo kako ste prisotni tukaj...vse kar vam potem ostane je deljenje nepomembnih minusov in jokanje v temni sobi....ane kollerik oz bivsi hammurabi?
Opazovalec123
16. 08. 2020 09.53
+1
samomojemnenje
16. 08. 2020 10.35
-1
Cripstoned, če ti nimaš prijateljev in ženske, ne zrcali tega na druge. S tem izpadaš še bolj patetično, kot sicer.
Iztok Draksler
16. 08. 2020 11.10
+0
aaja..si pozabil vsak petek mas guzvo v ljubljan.,,te to ne moti..par tisoc nagizvanih....a
Iztok Draksler
16. 08. 2020 11.12
+1
cudn..da te ne mori lj vsak petek..par tisoc folka skupaj...brezje te pa motijo...zanimiva dvojna merila
User1536496
16. 08. 2020 08.48
+20
A se je City ustrasil Bayerna, da se mu ne zgodi kaksen šok..
ZAinKONTRA
16. 08. 2020 08.40
+15
Nobene resne žalosti pri MCI,njihovi milijonarji srečni,da gredo lahko domov,enako prej pri Realu,Juventusu in Barci.
KavčStrokovnjak
16. 08. 2020 08.39
+23
Super tekma včeraj. Še ena več. Moram priznat, da mi je všeč ta "koronski" turnir LP. Ne razumem pa zakaj je ene tekme vredno prenašat na kanalu A, drugih enako pomembnih pa ne?! HRT2 komentator pa presenetljivo dober, prijeten glas in nepristransko komentiranje. O'brez bi se lahko učil od južnih kolegov.
Iztok Draksler
16. 08. 2020 08.59
-11
lahko bi se učil..ampak glede virusa pa naj bodo tiho..ga ne obvladujejo...ja fešte....zko da po njih se clovek lahko bolj malo zgleduje
Iztok Draksler
16. 08. 2020 10.00
+0
dobim minus..k povem da ne obvladuejjo virusa...cez 100 na dal obolelih...in dobim minuse...pol pa berem kako ga mi ne...s po 30 na dan...torej..ne stekam...
KavčStrokovnjak
16. 08. 2020 10.46
-1
Ne Iztok. Dobil si minus zaradi "fešt"! Ne motijo te oldtimerji na Brezjah, kateri se ne držijo navodil in odredb NIJZ. Moti te mladina, ker jim je dolgčas in pogrešajo zabavo. Najbolj ranljivi so starci, mladina še ve ne, da je kaj fasala. Klinc pa tak virus da se moraš testirat, da veš da si sploh zbolel. In kaj imata tvoji repliki veze z mojim komentarjem?
Iztok Draksler
16. 08. 2020 11.13
a res..kaj pa v ljubljani vsak petek..par tisoc folka..te to ne moti...a ne ..to ne..kao oldtimerji te motijo...zanimivo ti bi stare ljudi kar znebil se...a....torej...v petek upam d ne bos v lj na ulici
+20
Bravo lyon srce je zmagalo pred miljardami pa se 15 so mel kvoto joj joj