Nogomet

Kdo ju bo krotil? V Nici bo Balotteliju družbo delal še Sneijder

Nica, 09. 08. 2017 17.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
4

Francoski nogometni prvoligaš Nica se je okrepil z napadalcem Wesleyjem Sneiderjem. Nizozemec, ki je znan kot težaven igralec in je imel že težave s trenerji v prejšnjih klubih, bo združil moči z Italijanom Mariom Balottelijem, ki je tudi znan po

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nica nadaljuje z nakupi zvezdnikov. Potem ko je pred dvema letoma pripeljala francoskega reprezentanta Hatema Bena Arfo, lani zloglasnega Italijana Maria Balotellija in Brazilca Danteja, je enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno podpisal 33-letni nizozemski reprezentant Wesley Sneijder, ki je znan po tem, da ga je težko "krotiti".

Nica je za zveznega igralca, ki je leta 2010 z Interjem osvojil Ligo prvakov, z nizozemsko reprezentanco, za katero je odigral rekordnih 131 tekem, pa je bil dvakrat svetovni podprvak, ni plačala odškodnine, saj je bil, potem ko se ga je po koncu lanske sezone hitro odrekel turški Galatasaray. Sneijder je imel težave recimo z trenerjema Louisom van Gaalom, nekdanjim nizozemskim selektorjem in Robertom Mancinijem. Trener Nice je Švicar Lucien Favre.

"Zdaj imamo v naših vrstah poleg Danteja in Balotellija še tretjega igralca, ki je osvojil Ligo prvakov. Smo zelo ponosni in pa tudi veseli, da smo se z Sneijderjem, ki je danes uspešno opravil zdravniške preglede, hitro dogovorili," s sporočili iz kluba, ki je lani v francoskem prvenstvu zasedel tretje mesto. Nica se letos želi prebiti v Ligo prvakov, v odločilnem krogu kvalifikacij se bo pomerila z italijanskim Napolijem.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Homer.Simpson
10. 08. 2017 08.50
+1
Z nizozemsko reprezentanco naj bi bil dvakrat svetovni podprvak ??? Se pravi, dvakrat drugi na svetovnem prvenstvu ??? OK, enkrat je bilo leta 2010 v Južni Afriki. Kdaj pa je bilo drugič ??? Resnično vas je lahko sram, da objavljate take zmazke!!!
MrNadal
09. 08. 2017 20.43
Haha to se sprašujem že dlje časa.
Maxx365
09. 08. 2017 19.46
+6
še za eno podpisal / Nica je za zveznega igralca ni plačala odškodnine / saj je bil, potem ko se ga je po koncu lanske sezone hitro odrekel turški Galatasaray. / z trenerjem / s sporočili iz kluba... pa kje pobirate te briljantne polpismene pisce?
KOPITES
10. 08. 2017 12.50