Nogomet

Kdor čaka, dočaka: Tottenham aprila že v prenovljenem domovanju

London, 13. 03. 2019 17.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po številnih zapletih se bodo nogometaši Tottenhama aprila končno preselili nazaj, na prenovljeni White Hart Lane. V klubu obljubljajo, da bo prva tekma varovancev Mauricia Pochettina že v začetku aprila. Še preden bo prenovljeni stadion prizorišče četrtfinalne tekme Lige prvakov, bo moral 'prestati' vsaj eno tekmo angleškega prvenstva.

Težko pričakovana selitev bo končno dobila časovni okvir. Nogometaši Tottenhama naj bi po poročanju angleških medijev prvo tekmo na prenovljenem stadionu odigrali v začetku aprila, najsi bo to ligaški obračun s Crystal Palacom ali pa bodo spursi na zelenico premierno stopili proti Brightonu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
White Hart Lane se bo ponašal s kar štirimi bari. Goal Line Bar velja za najdaljši bar na Otoku, meri kar 65 metrov, v The Shelf Baru pa bo mogoče občudovati zidake s stare vzhodne tribune.

Iz kluba so oznanili še dva dodatna dogodka, ob koncu marca, ki naj bi služila kot test za nadaljnje tekme. Ta dva naj bi dokazala, da stadion resnično zadostuje vsem varnostnim zahtevam. Ekipa U18 naj bi se že 24. marca pomerila s Saouthamptonom, šest dni kasneje pa bo na prenovljenem stadionu odigrana še tekma legend. 

"Smo že v pogovorih z Premier League in Uefo. Slednji so se strinjali, da bo prva tekma odigrana na stadionu prvenstvena, zavoljo četrtfinalnega obračuna v Ligi prvakov," so sporočili iz kluba. 

Spursi bi sicer že jeseni morali odigrati prvo tekmo na prenovljenem stadionu, a ta ni zadostil varnostnim zahtevam. Prenovljeni stadion bo sicer lahko sprejel 62.000 gledalcev.

Takole pa bo na prenovljenem stadionu odmevala himna Lige prvakov: 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AtleticoSLO
13. 03. 2019 21.44
+7
Fantastičen stadion!!!!