Nogomet

Klopp gospodar pomivalnega stroja, v karanteni prvič pripravil umešana jajca

Liverpool, 17. 04. 2020 21.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Aktualni trener Liverpoola Jürgen Klopp ima praviloma zelo poln urnik, v času karantene pa je ostal brez številnih obveznosti, zato je ta čas izkoristil za učenje novih stvari. Med drugim si je 'gospodar pomivalnega stroja', kot se je oklical sam, prvič pripravil umešana jajca, do prihodnjega tedna pa se želi naučiti zavezati kravato.

"Trenutno ne morem govoriti o veliko dobrih stvareh, toda ena izmed teh je to, da imam čas, da lahko počnem nekatere druge stvari," je pogovor za klubsko televizijo pričel Jürgen Klopp. Ta se zdaj preizkuša tudi številnih hišnih opravilih. "Naučil sem se veliko stvari. Trenutno sem jaz zadolžen za pomivanje posode, kar je lepo, saj uživam v tem. Zdaj sem gospodar tega majhnega stroja. In prvič sem naredil umešana jajca," se je pohvalil 52-letni Nemec. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Toda izziv za naslednje tedne je ... Star sem 52 let in ne znam zavezati kravate. Po naslednjem tednu bi to moral znati, najverjetneje mi bo vzelo cel teden, saj so moje roke običajno neuporabne, tako da bo zabavno," je novo domačo nalogo opisal Klopp, ki je redse v lani popeljal do laskave lovorike naslova Lige prvakov. V času karantene se je vrnil k navadi, ki je ni prakticiral že skoraj 20 let – teku. "Med krizo sem znova poskusil teči zunaj in od takrat uživam. Napredujem - moj čas se izboljšuje vsak dan, naročil sem si celo tekaško uro. Prejšnji teden sem imel nekakšen preblisk, počutil sem se zagnanega," je še pristavil karizmatični nemški trener Liverpoola, ki se mu v tej sezoni po sušnih 30 letih le obeta naslov angleškega državnega prvaka. V zaključku pogovora je še razkril, da kljub socialni razdalji uspeva navezovati nove socialne stike, in sicer se je povezal z nekdanjimi sošolci, s katerimi si izmenjujejo arhivske slike iz mladosti. Kako je Klopp izgledal v preteklosti, tako lahko vidite v zgornjem vdelanem posnetku.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.