Nogomet

Klopp je očitno odpustil 'podnajemniku' Dembeleju, ki ga želi odpeljati iz Barce

Barcelona, Liverpool, 14. 11. 2018 09.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Medtem ko katalonski mediji poročajo o izrednem sestanku med vodilnimi pri Barceloni in agentom problematičnega francoskega napadalca Ousmana Dembeleja, z Otoka prihajajo informacije o zanimanju Liverpoola, ki naj bi že pozimi Kataloncem ponudil nekaj manj kot sto milijonov evrov za kontroverznega 21-letnika.

Dembele (levo) v akciji na "el clasicu" z madridskim Realom, ko je dobil priložnost šele v drugem polčasu in podal za peti gol Artura Vidala (5 : 1).
Dembele (levo) v akciji na "el clasicu" z madridskim Realom, ko je dobil priložnost šele v drugem polčasu in podal za peti gol Artura Vidala (5 : 1). FOTO: AP

Katalonski dnevnik Mundo Deportivo je v sredini izdaji poročal, da so se vodilni možje Barcelone sestali z agentom napadalca Ousmana Dembeleja, ki je v zadnjih tednih povzročal sive lase vodstvu in trenerju članskega moštva Ernestu Valverdeju. Francoz, ki je bil v dobrem letu od prihoda v Katalonijo že večkrat navdih lokalnih medijev zaradi precej nešportnega sloga življenja in zamujanj na treninge, je v četrtek postavil nov mejnik, ko naj bi brez predhodnega obvestila izpustil trening.

DEMBELE

Valverde ga nato ni uvrstil v kader pred nedeljsko tekmo z Betisom (3:4), vse od tedaj pa je zgodba, ki se je sicer "kuhala" že nekaj časa, začela le še bolj odmevati v medijih. Po informacijah Munda Deportiva je bila na sestanku z agentom nogometaša "prisotna obojestranska želja", da se reči zglasijo, toda potrpljenja do nogometaša, za katerega so Katalonci lani Borussii Dortmund plačali najmanj 115 milijonov evrov, imajo na Camp Nouu vedno manj. 

Možen naslednik dinamovec Dani Olmo?
Obenem tako njegovi soigralci kot trener Valverde nikoli ne pozabijo izpostaviti, da gre za nogometaša z redkim talentom, prav tako hvalijo njegove atletske sposobnosti. Dobro je igral tudi na začetku aktualne sezone in zabil številne pomembne gole, tudi na zadnji ligaški tekmi, ki jo je igral ‒ na gostovanju pri Rayu Vallecanu je pomagal svojemu moštvu do velikega preobrata in zmage s 3:2.

Drugi barcelonski športni dnevnik Sport medtem že omenja možne okrepitve v primeru, da bi se Katalonci pozimi Dembeleju vseeno odpovedali. Na seznamu želja naj bi bil tudi član zagrebškega Dinama Dani Olmo, produkt Barcine nogometne šole, ki se je mladinskemu pogonu modrih pridružil že pred več kot štirimi leti.

DANIOLMO

Kot podnajemnik v jezi uničil Kloppovo hišo
O januarskem prestopu Dembeleja so se razpisali britanski mediji, ki poročajo o domnevnem zanimanju Liverpoolovega trenerja Jürgna Kloppa. Rdeči naj bi bili pripravljeni Barci ponuditi nekaj manj kot sto milijonov evrov odškodnine, očitno pa precej "barvita" zgodovina med nemškim strategom in francoskim napadalcem ne bo preveč vplivala na (zaenkrat zgolj morebiten) prestop.

Dembele je namreč v sezoni 2016/17, ki jo je preživel v Dortmundu, namreč stanoval v hiši, ki jo je oddajal nekdanji trener domače Borussie Klopp. Nemški mediji so poleti 2017 poročali o velikem neredu, ki ga je za seboj med navijanjem za prestop k Barceloni pustil Dembele. Na fotografijah, ki jih je objavil tabloid Bild, je bilo razvidno, da je Dembele po vrtu hiše razmetal zabojnike za smeti, "trpelo" naj bi tudi pohištvo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vodstvo črno-rumenih je po tem, ko je popustilo in Francozu dovolilo oditi, prek športnega direktorja Michaela Zorca in izvršnega direktorja Joachima Watzkeja usmerilo kar nekaj ostrih puščic v smeri Dembeleja in njegovega zastopnika. Precej jezen naj bi bil tudi Klopp, a se je njegova jeza v dobrem letu očitno že precej "razkadila". Bo zdaj z nekdanjim podnajemnikom združil moči na Anfieldu?

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgra
22. 11. 2018 16.16
Kdo bo plačal 140 milijonov za Dembeleja !!!!!!
Johnny_J
14. 11. 2018 11.32
+4
novinarske bučke, kaj češ, V vsemu najdejo pikico za napihovanje zgodb. Če bi pa že res bilo nekaj resnice v tej zgodbi, potem pa upam, da niso tako neumni pri barci, da bi kloppu, ki jih je tako hebal s coutinhem, prodali dembeleja za manj kot 140mil.
ehjaehja
14. 11. 2018 11.20
-18
Vse večji nesporazumi ter težave za kantalonijo..
Johnny_J
14. 11. 2018 11.29
+17
To se dogaja s tvojo kanto, ki jo nosiš na vratu.
ehjaehja
14. 11. 2018 11.33
-22
KATALONCI SO SE SPRAVILI NA REALNA TLA PO FILANI PAPRIKI
Johnny_J
14. 11. 2018 11.44
+17
Johnny_J
14. 11. 2018 11.45
+15
Tudi Sevilla je filala papriko s 3:0 in številnimi stativami.
Johnny_J
14. 11. 2018 11.50
+11
Ampak tako kot si ti rad nafilan kot paprika, tako pa še ronaldu ne paše, ko ga nafila bader.
krnekilojz
14. 11. 2018 12.29
+9
kakor mi je znano, da je edina kanta imenovana real in so jo nafilali kot papriko!
brodarko
14. 11. 2018 11.19
+0
V kakšen kader ga ni uvrstil !