Nogomet

Klopp po remiju: Ne pričakujemo, da se bomo sprehodili čez vsakega nasprotnika

Liverpool, 31. 01. 2019 13.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Liverpool ni v celoti izkoristil darila nekdanjega trenerja Rafaela Beniteza, ki je s srakami v 24. krogu angleške Premier League premagal Manchester City, a kljub ’le’ osvojeni točki je trener redsev Jürgen Klopp zadovoljen, da so Liverpoolčani povišali prednost pred prvimi zasledovalci v boju za naslov angleškega prvaka na pet točk.

"Sprejeti moramo ta rezultat, kar ni težko," je povedal Jürgen Klopp po tekmi z Leicester Cityjem, ki se je na Anfieldu končala z 1:1. "Ne predstavljamo si, da bi se sprehodili čez ligo in premagali vsakogar. Dobili smo točko. Ni perfektno, a še vedno dovolj dobro," je poudaril nemški strateg.

Klopp je umiril žogico v evforiji, ki Liverpoolu že pripisuje naslov v sezoni 2018/19.
Klopp je umiril žogico v evforiji, ki Liverpoolu že pripisuje naslov v sezoni 2018/19. FOTO: AP

Liverpool je po 24 krogih na vrhu angleške lige z 61 točkami, najbližji zasledovalec pa je Manchester City s petimi točkami zaostanka. Z novo zmago se je na vsega sedem točk znova približal Tottenham. "Ali sem razočaran, ker nismo zmagali? Seveda sem! Toda tega ne mečem v isti koš kot tekmo z Manchester Cityjem. Razumem vse te misli, toda kaj naj storimo?" je še povedal Klopp in po tekmi z nekdanjimi prvaki stopil v bran svojim varovancem. "Fantje so običajni ljudje, tudi jaz sem. Želimo si zmagati tekmo in če je ne, se ne počutimo briljantno," je razložil Klopp.

"Imamo točko več kot prej. To ni ravno tisto, česar smo si želeli, toda še vedno je vse v redu v tem trenutku," je še pojasnil Klopp, ki ni bil najbolj zadovoljen s sojenjem. Obregnil se je ob nedosojeno enajstmetrovko, ko je Ricardo Perreira na tla spravil Nabyja Keita. "Mislim, da se vsi strinjamo, da bi to lahko bila enajstmetrovka, toda ne vem, zakaj je sodnik Martin Atkinson ni dosodil. Enajstmetrovka je enajstmetrovka, spet ni bilo krvavo, toda to je enajstmetrovka, ker je bil naš igralec v kazenskem prostoru," je zaključil Klopp.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

obutimacek
01. 02. 2019 12.17
+1
Sploh veš kaj pišeš? Kloop je klasa in boljše kot on dela je že težko oz. nemogoče. Raje kar ti odleti, če že kdo mora!!
the kop
01. 02. 2019 10.42
to je slabše od slabšega! če ne bodo prvaki mara floop odleteti!!