Nogomet

Klopp: Salah ostaja v Liverpoolu

Liverpool, 25. 08. 2023 11.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pred dnevi je nogometno javnost šokirala novica, da naj bi si prvi zvezdnik Liverpoola Mohamed Salah želel zapustiti klub in se preseliti v Savdsko Arabijo. Trener redsov Jürgen Klopp je novico zanikal in zatrdil, da je Egipčan stoodstotno predan Liverpoolu.

Jürgen Klopp in Mohamed Salah
Jürgen Klopp in Mohamed Salah FOTO: AP

Če so se še včeraj navijači Liverpoola pripravljali na najhujšo nočno moro, jih je danes trener Jürgen Klopp uspel pomiriti. Na novinarski konferenci pred nedeljskim obračunom proti Newcastlu je 56-letnik med drugim spregovoril o prihodnosti egipčanskega napadalca Mohameda Salaha, ki bo, kot vse kaže, kariero nadaljeval na Anfieldu.

"Salah je nogometaš Liverpoola. Že nekaj let je ključni člen ekipe in tako bo tudi v prihodnosti. Moja življenjska filozofija je takšna, da o problemu začnem razmišljati, ko do njega pride. Za zdaj problema ni, saj je Salah stoodstotno predan Liverpoolu," je o prihodnosti 31-letnika povedal Klopp.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Besede glavnega trenerja redsov je potrdil tudi Salahov agent Ramy Abbas. "Če bi razmišljala o tem, da letos zapustiva Liverpool, lani ne bi podaljšala pogodbe. Salah ostaja na Otoku," je zapisal Abbas.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

drimtim
25. 08. 2023 20.17
+0
Ni vse v denarju,Ronaldo se bori za obstanek.
obožeobože
25. 08. 2023 13.03
+3
Ni vse v kešu....je pa veliko.
JOSEPH HAYDN
25. 08. 2023 12.10
+7
Nekaj časa nazaj bi napisal, da je premlad, ampak glede na to da tja odhajajo tudi 21 letniki, to ne pije vode. Vsekakor pa se mi zdi dobra poteza, da bo ostal, saj ima še veliko za ponudit Liverpoolu in nogometu širše.