15°C

Ko so nogometaši Uniteda videli, kaj ima na krožniku Ronaldo, so se odpovedali sladici

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
M.G. /
KOMENTARJI
83
Za mnoge najboljši nogometaš tega tisočletja ima v svetu nogometa velik vpliv, kar dokazuje tudi zadnja anekdota iz Manchestra. Na petkovi večerji, dan pred tekmo rdečih vragov z Newcastlom, na kateri se je v vražje moštvo sanjsko – s kar dvema zadetkoma – vrnil Cristiano Ronaldo, so se namreč nogometaši Manchester Uniteda odrekli sladici, potem ko so videli, kaj ima Portugalec na krožniku – če gre verjeti besedam rezervnega vratarja Leeja Granta.

Cristiano Ronaldo
Cristiano RonaldoFOTO: AP

"Zgodilo se je v petek zvečer v hotelu na skupni večerji. Kot veste, ob koncu večerje običajno sledi nekaj stvari za pregreho, recimo jabolčni drobljenec ali čokoladni kolački s smetano. Toda povem vam: niti eden od nogometašev se ni dotaknil jabolčnega drobljenca ali vaniljevega pudinga in nihče ni šel po čokoladni kolaček, saj so vsi ostali na svojih stolih. Eden od fantov me je vprašal: 'Kaj pa ima Cristiano na krožniku?' In lahko vam povem, da je šlo za nekaj najčistejšega, najbolj zdravega, kar si lahko predstavljate," je še dodal Grant. 

PREBERI ŠE
Sanjski povratek Ronalda na Old Trafford

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na vprašanje, kaj je Ronaldo večerjal, je Grant odgovoril: "Razkril vam bom vsebino enega od njegovih krožnikov, saj jih je bilo kar nekaj ... Na enem od njih so bili kvinoja, avokado in nekaj kuhanih jajc." Ronaldo je pri 36 letih v zavidljivi telesni pripravljenosti, kar mu kljub letom omogoča igro na vrhunski ravni. "Poslušajte, ta fant je v neverjetni formi. Pravzaprav ima drugo najboljše telo v ekipi, takoj za menoj," je v šali zaključil Lee Grant.

Lee Grant
Lee GrantFOTO: AP