Nogomet

Koblenz dobil licenco

Berlin, 09. 06. 2008 16.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo nemške nogometne zveze je drugoligašu Koblenzu potrdilo drugoligaško licenco, ki je dolgo visela v zraku.

Delodajalci Gorana Šukala (desno) so dobili licenco za nastopanje v drugi ligi tudi v novi tekmovalni sezoni.
Delodajalci Gorana Šukala (desno) so dobili licenco za nastopanje v drugi ligi tudi v novi tekmovalni sezoni. FOTO: Reuters

Nogometni kolektiv TuS Koblenz, za katerega v 2. nemški Bundesligi igrata tudi Koprčana Goran Šukalo in Matej Mavrič, je prejel licenco za nastopanje v drugi ligi tudi v novi tekmovalni sezoni. Na odločitev šefov tekmovanja so delodajalci Slovencev dolgo čakali, razlog pa so bile posamezne neporavnane obveznosti.

"V zadnjih tednih smo si zelo želeli, da stvari postavimo na svoje mesto in želja se name je uresničila. Veliko smo naredili za obstanek med drugoligaši, zato sem odločitve zveze še toliko bolj vesel,“ je za današnjo izdajo nemškega Bilda dejal alfa in omega kluba Wolfgang Loos.

Popularni Šuki, ki je imel številne ponudbe nemških drugoligašev se je že pred časom odločil ostati v tem 105 tisoč prebivalcev velikem mestu, ki ima tudi nogometnega drugoligaša.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.