Nogomet

Kolarov bo od naslednje sezone v rdeče-belem

Beograd, 02. 05. 2021 10.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po navedbah srbskih medijev je kapetan reprezentance in trenutni član milanskega Interja, ki bo novi italijanski prvak, Aleksandar Kolarov, bo v naslednji sezoni igral v domovini. Pogodbo bo v kratkem podpisal z beograjsko Crveno zvezdo. Izkušeni nogometaš, ki je dopolnil 35 let, v tabor rdeče belih prihaja na nagovor prijatelja in trenerja Zvezde Dejana Stankovića.

Edin Džeko in Aleksandar Kolarov
Edin Džeko in Aleksandar Kolarov FOTO: AP

Aleksandar Kolarov, ki je v elitni Serie A odigral 92 tekem, je po navedbah italijanskih medijev, pritrjujejo jim tudi srbski, podpisal enoletno pogodbo s Crveno zvezdo z možnostjo podaljšanja še za eno leto. Kolarov, ki je pred sezono iz Rome za 1,5 milijona evrov prišel v Inter, je v karieri igral tudi za Čukarički, OFK Beograd, Lazio in Manchester City. Kolarov je črno-modre okrepil na zahtevo trenerja Antonia Conteja in pomagal klubu do naslova italijanskega prvaka, ki ga čakajo deset sezon. "Kolarov bo v Zvezdi letno prejel 600.000 evrov, podpisal pa bo enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno sezono. Za usluge izkušenega kapetana reprezentance so se zanimali tudi pri Veroni, a je odločilo prijateljstvo s trenerjem rdeče-belih Dejanom Stankovićem," pišejo srbski mediji.

Povratni tekmi polfinala LP
Koronavirus pasica nova
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mackon08
02. 05. 2021 12.01
-3
Ma kakšni igranje naj se raje posveti čemu drugemu, ker vrhunski nogomet je za njega preteklost.
športnik66
02. 05. 2021 11.29
+8
Pri Interju se ni ravno naigral. Še za Zvezdo leto ali dve in upokojitev. Če je bil skrben z denarjem, ima dovolj na zalogi za lagodno življenje v Srbiji za naslednjih 200 let.