Nogomet

Konec leta bo znan 'trajni' selektor 'gavčev'

Buenos Aires, 09. 09. 2010 08.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Začasni argentinski nogometni selektor Sergio Batista bo na tem položaju do konca leta.

Sergio Batista je po visoki zmagi nad svetovnimi prvaki Španci (4:1) v vse boljšem položaju za selektorsko mesto argentinske reprezentance.
Sergio Batista je po visoki zmagi nad svetovnimi prvaki Španci (4:1) v vse boljšem položaju za selektorsko mesto argentinske reprezentance. FOTO: Reuters

To je potrdil tudi Luis Segura, eden od pomembnih članov argentinske nogometne zveze. Lionel Messi in druščina so sicer pod vodstvom Sergia Batiste v sredo v Buenos Airesu premagali svetovne prvake Špance s 4:1, pred tem pa so ugnali tudi Irce z 1:0. Batista, ki je na selektorskem mestu zamenjal Diega Armanda Maradono, bo vodil "gavče" na dveh prijateljskih tekmah z Brazilijo in eno z Japonsko, vodilni možje argentinske reprezentance pa bodo konec leta izbrali trajnega selektorja. Najresnejši kandidati za odgovorno mesto so poleg Batiste še trener Estudiantesa Alejandro Sabella, strateg Racinga Miguel Angel Russo in Carlos Bianchi, ki je brez kluba.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RealCRMadrid
09. 09. 2010 13.43
Nej bo, zard mene...