Nogomet

Koprčani pokazali, zakaj so napredovali: v Ljudskem vrtu do remija z Mariborom

Maribor, 27. 05. 2020 19.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Maribora so na pripravljalni tekmi pred nadaljevanjem Prve lige remizirali z novopečenimi prvoligaši, nogometaši Kopra (2:2). Ti bodo sicer na udejstvovanje v Prvi ligi morali počakati na naslednjo sezono, a kljub temu ohranjajo pripravljenost s treningi in pripravljalnimi tekmami.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Koprčani, ki ne skrivajo visokih apetitov pred prihodnjo sezono, so se na tekmi z Mariborčani, pri katerih je trener Sergej Jakirović pred drugim polčasom poslal 'novo' enajsterico, pokazali v dobri luči in Ljudski vrt zapustili brez poraza. Naprej so v 9. minuti povedli prek Lovra Čirjaka, a je še pred polčasom izenačil na robu kazenskega prostora osamljeni Rok Kronaveter v 35. minuti tekme. Vijoličasti so povedli v 48. minuti, ko je za drugi gol v mreži Kopra poskrbel vtekajoči Gregor Bajde, končnih 2:2 pa je postavil branilec Koprčanov Darko Mišić v 53. minuti tekme.

Zmaga Rudarja, remi Brava in Radomelj
V sredo sta na igrišče stopila še dva prvoligaša, in sicer Rudar in Bravo. Velenjčani, ki so prav danes sporazumno prekinili pogodbo s hrvaškim napadalcem Borno Petrovićem, so v Šmartnem ob Paki premagali tamkajšnjo zasedbo NK Šmartno 1928 s 3:0. Bravo se je na domači zelenici meril z Radomljami, ekipi pa sta odigrali dva polčasa po 60 minut. Tekma se je končala z remijem (1:1).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Izidi pripravljalnih tekem na slovenskih tleh:
Maribor - Koper 2:2 
Šmartno 1928 - Rudar 0:3 
Bravo - Radomlje 1:1

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Chaparral M
28. 05. 2020 20.24
Bravo Pirić!
bikoborec69
27. 05. 2020 20.39
+7
Še enkrat Maribor pokazal, da so res zanič. Čestitke Kopru in škoda, da niso zmagali, ker so bili boljši.