Nogomet

Koronavirus: na testih pozitiven tudi trener Flamenga Jorge Jesus

Brazil, 17. 03. 2020 10.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tudi Brazilijo je prizadel izbruh koronavirusa, že februarja so brazilske oblasti zasledile prvi primer okužbe, Brazilca, ki se je vrnil s potovanja po Italiji. Številka se je vse odtlej povzpela na 234, med okuženimi pa je tudi trener najbolj priljubljenega brazilskega prvoligaša Flamenga - Jorge Jesús.

Iz brazilskega prvoligaša so sporočili, da je bil na prvih testih za covid-19 pozitiven tudi njihov trener Jorge Jesus, rezultati drugega testa zaenkrat še niso znani. 

Jesus je v prvi sezoni na klopi Flamenga klub popeljal do zmage v prvenstvu in Copi Libertadores.
Jesus je v prvi sezoni na klopi Flamenga klub popeljal do zmage v prvenstvu in Copi Libertadores. FOTO: AP

Potem ko je bil na testih pozitiven tudi podpredsednik kluba Mauricio Gomes de Mattos, so se v klubu odločili testirati celotno vodstvo, strokovni štab in igralce. Gomes de Matos si je v začetku marca ogledal Flamengovo gostovanje pri kolumbijskem Juniorju in bil pri tem v stiku s številnimi sedanjimi in nekdanjimi igralci ter člani strokovnega štaba, zaradi česar so se pri brazilskem prvoligašu odločili za te posebne ukrepe. Nogometaši Flamenga tako ostajajo v karanteni, strokovnemu štabu pa je bilo naročeno, da izbere samoizolacijo. 

Po podpredsedniku je bil na testih pozitiven tudi 65-letni Jesus, ki je Flamengo že v debitantski sezoni popeljal do naslova brazilskih prvakov in velikega slavja v Copa Libertadores. 

Najboljši strelec Flaminga v minuli sezoni Gabriel Barbosa 'Gabigol' je Jesusu zaželel najboljše želje: 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SenecaLucius
17. 03. 2020 11.31
+1
Za več klikov bi vam priporočil naslov: Okužen tudi Jezus!😇