Nogomet

Krizni sestanek v slačilnici Uniteda: Woodward opozarja, da je vrag odnesel šalo

Manchester, 26. 04. 2019 12.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Glavni operativec Manchester Uniteda Ed Woodward je na kriznem sestanku s trenerjem Olejem Gunnarjem Solskjaerjem iskal razloge za slabše rezultate na zadnjih tekmah, na katerih 'rdeči vragi' niso bili na prepoznavni ravni. Tudi neposredna uvrstitev v skupinski del lige prvakov v prihodnji sezoni je pod vse večjim vprašajem.

Že naslednji prvenstveni obračun proti Chelseaju, neposrednemu tekmecu v boju za želeno 4. mesto, ki še pelje neposredno v skupinski del elitne lige prvakov v prihodnji sezoni, bo bržkone odločilen.

Tega se zaveda tudi izvršni podpredsednik Manchester Uniteda Ed Woodward, ki je po zadnjem treningu sklical krizni sestanek, na katerem se je z glavnim trenerjem Olejem Gunnarjem Solskjaerjem odkrito pogovoril o trenutnem stanju v slačilnici 'rdečih vragov' in težavah, ki so privedle do očitnega padca v formi. Do konca sezone so ostali še trije prvenstveni krogi, želje in cilji kluba s kultnega Old Trafforda pa so več kot jasni - izboriti si ligo prvakov tudi za tekmovalno obdobje 2019/20. V ozadju pa že potekajo pogovori o potencialnih okrepitvah in tudi odhodih, ki jih po koncu sezone ne bo malo.

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer se zaveda, da ga z varovanci v zaključku domače sezone čaka hud boj za četrto mesto, ki še vodi v skupinski del lige prvakov v naslednji sezoni.
Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer se zaveda, da ga z varovanci v zaključku domače sezone čaka hud boj za četrto mesto, ki še vodi v skupinski del lige prvakov v naslednji sezoni. FOTO: AP

Rdeči del Manchestra bodo zagotovo zapustili Ander Herrera, Juan Mata, Antonio Valencia in Matteo Darmian, medtem ko je prihodnost Davida De Gee, Romeluja Lukakuja in Alexisa Sancheza za zdaj še zavita v meglo. Vse glasnejše so tudi govorice o odhodu vse bolj nezadovoljnega Paula Pogbaja k madridskemu Realu, čeprav Woodward in sodelavci zatrjujejo, da nimajo namena prodati svojega najdražjega nogometaša. A v španski prestolnici kujejo načrt, po katerem bi v nasprotno smer poslali odpisanega Garetha Bala.  

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

criško
26. 04. 2019 17.33
+8
Pogba naj vrne polovico odkupne cene, polovico pa naj nakaže za revne otroke. Ni vreden prebite pare...
FCM2
26. 04. 2019 14.41
+22
Pogbaja noben normalen klub ne bi smel zelrti v svojih vrstah, je pac podn od karakterja...
Trend01
26. 04. 2019 16.42
-2
V Juvetu ni bilo problemov. Prav tako jih ni v francoski reprezentanci.
MarKav
26. 04. 2019 17.24
+8
V Juvetu še ni bil tako dobro plačan, v Man pa je prišel kot največja zvezda (velika odškodnina). Denar ga je pokvaril. Človekov karakter spoznaš ob porazih ter takrat, ko revež naenkrat dobi velike količine denarja. Pogbaja bo na realna tla lahko postavil le takšen trener, ki je tudi sam bil nogometna zvezda (Zidane). V nasprotnem primeru bo šel po poti Balotellija.
bigdick19
26. 04. 2019 14.27
-8
ni ni howarda webb-a in ostalih raznih sodniških lumparij...pol pa jok in na drevo...rupa od kluba, tko k inter v italiji
TvojPrijatelj
26. 04. 2019 14.06
-55
Izgini Solskjaer iz kluba!