Nogomet

Joao Felix po nepisanem pravilu 'bivšega' odločil derbi

Madrid, 03. 12. 2023 23.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V osrednji tekmi 15. kroga španske Primere Division sta se v katalonski prestolnici udarila Barcelona in madridski Atletico našega Jana Oblaka. Slavili so gostitelji (1:0), veliki junak dvoboja pa nekdanji igralec Atletov Joao Felix, ki je zadel po slabe pol ure igre. Tudi vodilni ekipi prvenstva Real Madrid in Girona sta bili (dan prej) uspešni. Katalonci so po preobratu na domačem stadionu premagali Valencio z 2:1, zvezdniki iz prestolnice pa so doma ugnali Granado 2:0.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Atletico Madrid je v 15. krogu španskega nogometnega prvenstva izgubil z 0:1 v gosteh z Barcelono. Jana Oblaka, slovenskega reprezentančnega vratarja ekipe iz španske prestolnice, je premagal Joao Felix v 28. minuti. Barcelona je prevladovala na igrišču in je bila boljša v praktično vseh statističnih kategorijah, imela je tudi štiri strele več proti vratom Atletica. Slednji pa je imel dva več v okvir vrat (4:2), a je bilo to premalo vsaj za remi.

Joao Felix je odločil derbi.
Joao Felix je odločil derbi. FOTO: AP

Katalonci in nogometaši Atletica so bili doslej in tudi ostajajo sosedje na lestvici. Pred tem krogom sta imeli ekipi po 31 točk, Madridčani so bili v prednosti na tretjem mestu. Ekipa Jana Oblaka je ostala pri prejšnjem izkupičku in z desetimi zmagami ter je izgubila mesto, na tretje je po deseti zmagi napredovala Barcelona.

Girona je pred katalonskim derbijem z Barcelono naslednji teden znova navdušila. Po remiju ta teden z Bilbaom je obrnila zaostanek 0:1 iz 56. minute ter z dvema goloma Urugvajca Christiana Stuanija v 82. in 88. minuti ohranila stik z Real Madridom. Trener Girone Michel je po tekmi dejal: "Lepo je zdaj, ko pišemo zgodovino, prosim le, da smo enotni tudi, ko pridejo porazi. Zavedati se moramo, da so Madrid, Barca in Atletico veliko močnejši in da jim ne bomo mogli slediti do konca prvenstva."

Real Madrid je na domači zelenici zanesljivo prišel do treh točk. V prvem polčasu je zadel Brahim Diaz (26.), v drugem pa Rodrygo (57.). Madridčani bodo v naslednjem krogu gostovali pri Betisu.

Barcelona vs Atletico Madrid
Barcelona vs Atletico Madrid FOTO: Sofascore.com

Pred zadnjo tekmo dneva v Barceloni so se Mallorca in Alaves ter zadnjeuvrščena Almeria in Betis, ki je od 27 minuti po rdečem kartonu Hectorja Bellerina igral oslabljen, razšli brez zadetkov z 0:0. Mallorca že deset prvenstvenih tekem v nizu ni zmagala, njenih osem neodločenih izidov sezone pa je rekordnih v ligi.

Remi je bil tudi na tretji tekmi, na kateri sta oba zadetka padla v razmaku dveh minut. Najprej je Kike Salas v 75. minuti zadel za domačo Sevillo, za Villarreal je nato izenačil Jose Luis Morales.

V ponedeljek bo še zadnja tekma kroga, pomerila se bosta Celta Vigo in Cadiz.

Izidi, španska liga, 15. krog:
Las Palmas - Getafe        2:0 (1:0)
Araujo 43., Herrera 92.
RK: Alderete 46./Getafe

Girona - Valencia          2:1 (0:0)
Stuani 82., 88.; Duro 56.

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano 4:0 (1:0)
Guruzeta 23., Espino 47./ag, Williams 64., 68.

Real Madrid - Granada 2:0 (1:0)
Diaz 26., Rodrygo 57.

Osasuna - Real Sociedad  1:1 (1:1)
Gomez 2.; Sadiq 41.

Mallorca - Alaves                        0:0

Almeria - Betis                          0:0

Sevilla - Villarreal                     1:1 (0:0)
Salas 75.; Morales 77.

Barcelona - Atletico Madrid 1:0 (1:0)
Joao Felix 28.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (67)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vladimir.Krutov
04. 12. 2023 20.10
+5
Še nekaj za vse ki ste vrjeli da messi pride na posojo......ma ni bilo varjante....prvo so mu prpelali griza....pa tako je blatil barco.....sedaj so upali na posojo.....pa ga lewa odvrača....kaj vse je govoril o bogu nogometa.....ta zamera bo večna......škoda da je tako naneslo....
Vladimir.Krutov
04. 12. 2023 19.46
+6
Če sem trener pri meni lewa in kunde sedita....lewa je sam v nemčiji veliko ime....da mora igrat ker nima drugega pa težko razumem....enostavno nima tehnike osnovne....primer....gavi je manjši in lažji pa se gradi kot tank....njega pa mečejo kot seno po travniku ..žalost....sam tisti palec še dviguje....zato so tako nervozni....tores..rafinha..jamal....ker jih stalno menja....to je psiha na max..
Vladimir.Krutov
04. 12. 2023 19.40
+4
Čestitke levom in barci za zmago....navijač barce je zahteven in tudi kritičen....bilo je bolje kot prej....kdor felixa ni spremljal že pri benfici je to včeraj njegova povprečna tekma....sem vam pisal da bi morali kupiti njega in ne griza. .cena je bila enaka..
Lucky
04. 12. 2023 18.38
-19
Tole je nepreverjena govorica, ni iz top krogov, ker jst dostopa tja nimam. Za Cancela sem slišal, da ma City vlke težave z Angleškim FFP. Mora prodat nekaj igralcev, drugač ga menda čaka visoka kazen. Tu not pade Cancelo. Za njega hočjo menda 25 miljončkov, Barca bi dala 15. Vse skupi bi lohk blo že v zimskem. Da vidmo.
Kollerik
04. 12. 2023 19.45
-16
Par dni nazaj je bilo na Barcini strani, da je Cancelo zavrnil Arsenal in Arabce ker da želi igrati v Barci. Barca zanj ponuja 30, MC hoče 50 mil.
mmickica
04. 12. 2023 20.19
+5
Cancela mus kupit, dokler je se po "zmerni" ceni, ker kakor igra tukaj pri Barci, mu bo cena se posteno narastla.
Kollerik
04. 12. 2023 21.26
-16
Se strinjam. Sam spiker je med tekmo povedal, da je s Cancelom Barca zadela v polno. Seveda pa si želimo tudi Felixa, kar bo glede na 80 mil. ki jih želi ATM zanj, verjetno zelo težko. Glede prodaje Raphinhe..., brazilec na desnem boku nima prave alternative, je prodoren in levičar. Pa ga bodo vseeno prodali? Bomo videli.
Lucky
04. 12. 2023 21.38
-16
Jst mislim, da bo prej en od nas na lotu zadel, kot bo Barca dobr nakup naredla. Za Raphinho so dal kolk? Rečmo 60 miljončkov. Kolk driblingov je naredu.? Na vsakih 5 podaj, ma mogoče eno točno. Pr strelih je podobn ko Dembele. Vsaka kolka mu pade na nogo? Dobr je edin pri vraćanju v obrambo. Menda se ne kupuje v Barci napadalc, zato da bo obrambo špilu? Sploh pa ne za 60 miljončkov. Tud kar je Xavi kupu, bolj mal daje. Tile, ki so pršl zastonj in na posojo so še neki vredn. Od vseh nakupov, kr neki let nazaj, so neki vredn Ter Stegen, Frenkie, XXX in Kounde pogojno. Pa Lewa, lani do svetovnega. Vse ostalo pa....
Luigi Taveri II.
04. 12. 2023 17.47
-11
Točno tako igyyp. Na sojenje se ne bomo obešali, ker je za Barcelono še kar OK sojenje zmeraj top sojenje . V dobri minuti dosojena dva neobstoječa prosta strela na robu kazenskega pa sta ....? Mogoče drugega res sploh ne bi dosodil, če Memphis prvega ne bi tako nevarno izvedel a dvakrat piskati izmišljeno je lahko samo žlehtnoba ali pa šlamparija sodnika. Kaj je bilo prepuščam vam, spoštovani navijač Reala .
igyyp
04. 12. 2023 14.25
+8
Čestitke Barci za zmago. Zasluženo. ATM standard tema ko se treba odpret. Sodnik, čeprav mislite nasprotno, dobro, da je kartoniral, drugače bi Felix bil brez nog. ATM imel svoje šanse, ampak vsaka čast vratarju Barce. Tko, da Barca zasluženo, celo tekmo bila boljša. Ne vem kaj se dogaja z Lewo, zgreši vse, še tisto na pladnju. Ne obešajte se na sojenje, ker je bilo kar ok. Pač ni dovolu bedarij, in je vse ostrejše piskal.
265004
04. 12. 2023 14.38
-1
iggyp vse realno napisano ,samo ne vem kaj bi pisal o sojenju ,če bi bil namesto Barce Real...
igyyp
04. 12. 2023 14.42
+3
004: enako, ker z sodniki, mi nič rešimo. V glavnem cvilimo, kar pa ne odtehta nič.
mmickica
04. 12. 2023 15.44
+4
Igyyp, tudi jaz se strinjam z vsem, kar si napisal, razen na temo sodniki. Vsaj 3 rumene kartone je dosodil Barcinim igralcem popolnoma neupraviceno, od tega za 2 faula, ki to nista bila, ker je bil dotik zoge. Ampak sodnik se je ocitno orjentiral bolj po sluhu, kot po videnem, v smislu, ko atleticov igralec zacvili, piskaj faul...
265004
04. 12. 2023 13.49
+8
komentar včerajšne tekme-super zmaga proti Atleticu in sodniku...Najprej izjava Van Bastna ob tistem štartu Hermosa nad Felixom v kazenskem ko ga je s polnim podplatom pokosil od zadaj...Rekel je -če bi se to dogodilo na sredini igrišča bi moral dobiti rdečega v kazenskem prostoru pa nič?Naj jaz povem ,da je Dejong dobil rumenega ko je samo pohodil nasprotnika...Torej spet brez penala...Vsi ste že pozabili Real in očiten prekršek nad Araujom za penal...Torej namesto 2-0 zmaga Reala in sedaj vsi samo še govorite da je Real zmagal el classicco...Bedno...Ko že pomislite ,da ste videli vse od Španskih sodnikov pride včerajšna tekma...Ne ve se kaj je bolj apsurdno ali to ,da te sodnik ko greš mimo njega zaustavi z rokami dobesedno ali to da ni piskal indirektni strel in je pustil žogo Atleticu...Kakšna dva prekrška na robu 16m??Samo čakal je ,da lahko zapiska...Komurkoli ni jasno ,da Barca v laligi vedno igra proti 14 nasprotnikom in VAR sobi v VAR sobi živi na drugem planetu...
265004
04. 12. 2023 13.39
+3
neki sem bil prepričan -ko bom mal prebral komentarje ne bo trenda in apodgraja...Trend je najbolj pameten ko Real nezasluženo zmaga in Barca izgubi,apodgraj pa je največji negativnež med Barcinimi navijači ,ki drugega ne zna kot kritizirat...Ko trenda pozovem na kakšno debato se skrije....
Lucky
04. 12. 2023 16.12
-14
Kolkr si agresivn, se bomo počas vsi skril. Jst sicer ne mislim še 1x tekme gledat, da se bom s tabo kregu. Spodaj Raphinho hvališ. Na palc, je mel vsaj 5 podaj, ki bi se jih še rekreativci sramoval. Tist strel tam okol 5 m. Se ne spomnem, da sem v življenju tk gol falil. Romeu ti je bil na začetku sezone super. A zdej ni več? Ko maš 1x igralca, ki ti zafila 10% budgeta, mora enostavno prnest več. Tk ga pa 2 mesca ni blo. Ker pa on zaseda preveč, drugih ne morš prpelat. Da ne bom našteval vseh tvojih napovedi, za katere si govoru, da so iz prve roke. Če ti uživaš v letošnjih predstavah Barce, je men OK. Jst pa povem, zakaj jst ne uživam.
cripstoned
04. 12. 2023 13.38
+6
Atleti so odigrali najslabšo tekmo v tej sezoni...simeone ga je polomil z postavo...pravtako veliko napak (napačne podaje) tudi pri golu barcelone velika napaka obrambnega igralca...razpoložen je bil pri atletih samo nas oblak...barcelona je vse to izkoristila in zasluzeno vzela 3 točke...
mmickica
04. 12. 2023 13.04
+11
Kako pa teh Atletov ne prenašam..., prav ogabno nasilni so, fuj! Žal mi je le našega Jana. Bravo Barca, tokrat igra veliko boljša, le v gol ni in ni šlo. No, na srečo je tisti super gol od Felixa zadoščal za zmago.
mmickica
04. 12. 2023 13.05
+6
p.s.: Sodnik spet katastrofalno slabo, ampak to ni nič novega.
Kollerik
04. 12. 2023 18.50
-16
janez 2
04. 12. 2023 12.30
+8
končno je Barcelona igrala, da sem jih lahko sploh gledal (z izjemo zadnjih 15 minut)...ne spomnim se, kdaj sem jih videl tako natančno in hitro videl podajat naprej.....samo Lewandowski je samo še senca sebe....
drimtim
04. 12. 2023 12.28
+12
rutinirano 3 točke,Atletico nemočen
RMadridd
04. 12. 2023 12.15
+5
Zaslužena zmaga Barce, Atleti neprepoznavni.
ledr
04. 12. 2023 12.01
+12
Barca tokrat kot proti Realu. Prvih 75 minut jim dobesedno niso dali dihat (tudi Realu ne!) Ampak žal so zabili samo en gol. Potem pa dve menjavi in, kot da na igrišču več ni ista ekipa. Zakaj se jim to dogaja? Lewandovski pa res prava katastrofa. Nič od nič! Že celo sezono nič! Pa še kar igra...
Pagliaccio 46
04. 12. 2023 11.42
-23
Lucky tvoj komentar bi lahko zamenjali za članek vendar potem ne bi imeli več o čem komentirati
Lucky
04. 12. 2023 11.23
-17
Včeraj je zgledal dosti boljše. Zdej gre proti polovici sezone. Pomoje, od lanske šampionske ekipe, jih je letos bolj mal, ki so kej dost pokazal. Še največ Ter Stegen, pa Gavi mogoče. Men se zdi katastrofa za tak klub in Xavija, da igralci postavo rihtajo. Mislim na Koundeja, ki ne bi špilal RB. Zdej se je še Araujo oglasu. Mi je pa všeč, da je vsaj Baldeju pokazu, da ni nedotakljiv. Kar se tiče CB-jev. Vsi so dobri, sploh Araujo. Sam, da bojo top, morjo po moje izboljšat distribucijo žoge. Že proti Realu, me je vsakič, ko je Araujo dobu žogo, blo strah, da jo bo zgubu. Verjetn zato hoče bit v sredini, ker ma več širine. Sredina je bla včeraj solidna. Gundogan od fenomenalnih podaj, do začetniških napak. Frenkie pa zaseda 10% budgeta za plače. Nimam kej dodat. XXX je pršu nazaj po žogo, podal iz prve in tk je nastala kontra za gol. Torej gibanje in podaja iz prve, tega je premal. Na trenutke je bil presing super. Pol maš pa napad. Tisti streli Raphinhe, pa tud Lewe, so bli za anale. Če bi jst bil trener, bi Raphinho sprobu na RB. Pol je pa kontra. Mislim, da nbena ekipa nima tk obupne kontre, kot jo ma Barca. To je prou smešn. Čez 300 miljončkov letno jih plačajo, da izvedejo kontro, kot smo jo gledal včeraj. Yamal je dobr, sam po moje bo moral izboljšat zaključek. Nasploh je zaključek težava. Skor nimaš igralca, ki bi zadel iz nič, kot je Jude rečmo proti Barci in obrnu tekmo. Torej, ven nas vlečejo ti, ki so pršl. Če Pena ne bi branu tistih šans, bi se dons drgač menl. Kakorkol, do konca kakih vlkih kiksov ne sme več bit.
Pagliaccio 46
04. 12. 2023 11.36
-20
Lucky , uredništvo bi lahko prilepilo kot članek tvoj komentar ampak potem ne bi bilo kaj komentirati
Pagliaccio 46
04. 12. 2023 11.39
-25
Kar se pa tiče pozicij igranja...tudi Alaba je hotel priti v Barcelono ampak ne kot bočni branilec, zato ga pri Barceloni tudi niso jemali resno.
Kollerik
04. 12. 2023 12.24
-12
Jaz kot čista amaterčina vedno uživam v teh komentarjih luckyja in trenda, brez kakršne koli ironije. Bellingham? Kakšno podobno finto lahko po dosedaj videnem izvede v Barcini ekipi samo še Felix, tako se zdi. In Felix (tako kot J. Cancelo) želi ostati v Barco. Atletico ga je pripravljen prodati leta 2024, vendar le, če bo Barca plačala zahtevano ceno 80 mil. eur. Predsednik ATM Enrique Cerezo je po zadnjih odličnih predstavah odprt za morebitno vrnitev Felixa leta 2024 nazaj v klub"Če Barcelona naslednje leto ne bo podpisala, bo Felix preprosto bo spet igralec Atletica iz Madrida."
Kollerik
04. 12. 2023 12.30
-10
Težko je verjet, da si bodo pri Barci lahko privoščili Felixa za tak denar. Prej Cancela za 50 mil. od MC in ob sprostitvi Gavijeve plače. Če prodajo Raphinho za 70 mil. na Otok (zanimanje je), potem lahko komot pride še Roque. Ne vem pa, kako bodo zraven ščasoma vkombinirali še Fatija, še posebej ko se (če se) bo vrnil Gavi.
mmickica
04. 12. 2023 13.08
+9
Kollerik, jaz še bolj navijam, da kupijo Cancela. Se mi zdi, da je vrhunski in da je Barca ravno to potrebovala.
265004
04. 12. 2023 13.34
+7
dobr ,da imamo tolk različnih mnenj...LUCKY-čist narobe....skoraj vse si zgrešil...fantje jaz vam ne morem pomagat če nogomet gledate samo tako kdo bo podal in dal gol...Lucky kot vidim si zelo obremenjen s plačami igralcev ,saj je to omenjeno v vsakem tvojem članku...Gremo po vrsti-Frenki de Jong se je vrnil in igra je dobila na kreativnosti,ker sta Gundogan in LGBT spredaj in kreirata šanse,kar je njuna glavna naloga...Druga tekma po poškodbi in za mene de Jong igralec tekme...Nihče ne vidi kako seka nasprotnika,prekinja napade,včeraj pritekel in rešil v zadnjem hipu 100% priložnost...Nihče ne vidi kako iznaša žogo iz svoje polovice in jo predaja naprej,nihče ne vidi ,da je bil včeraj 80 minut Atletico zaradi njega nemočen v napadu...Če bi včeraj igral Romeu bi bila tekma podobna zadnjim 10 minutam...Jamal je dobr??Jao,Rafinja je svetlobna leta pred njim,včeraj Jamal 3x izgubil žogo.Nič od nič.Ko sta s Torresom vstopila napada ni blo več ob takem Lewi...Vsi kr pozabljate da je bila večina poškodovanih in da ne moreš priti kar takoj v tekmovalni ritem...Kdor je kaj resnega treniral ve o čem govorim...In na koncu še sodniki,ki jih avtomatsko nihče ne omenja,ker se to dogaja iz tekme v tekmo....Za mene super napredek,velik boljša igra in še boljša bo...Sodnike bom opisal zgoraj...
265004
04. 12. 2023 14.04
+3
kollerik ,a ti bi pa Raphinjo prodal??Ja kaj boš pa pripeljal?A ti veš da je Jamal pri 16 letih lahko samo zamenjava?A bo on igral celo sezono pri 16 letih?Ja bo,do prve poškodbe,pa še to se vedno bolj kaže ,da ne more nositi odgovornosti v napadu,ampak bolj krpa prvo krilo...Napiši koga bi pripeljal?Saj veš da vrhunska ekipa potrebuje 2 vrhunska igralca...
Kollerik
04. 12. 2023 15.05
-13
265004
04. 12. 2023 15.25
+1
ja kollerik no lepo te prosim???A ti veš katera pozicija je Felixova?Ravno na drugi strani....Cancelo?Pa on ti je zadnji bočni,ki se s Xavijevo taktiko zelo velikokrat vključuje v napad...Zato tudi težko igrata z Baldejem na drugi strani,ker tudi Baldeja nese v napad,zadaj pa ni nič potem...Roque??On je čisti osrednji napadalec-zamenjava za Lewandowskega...Nihče ne ustreza tej poziciji...če želiš ti lahko mal opišem mesta ,igralce in sistem?
Kollerik
04. 12. 2023 15.52
-13
Saj vidim, kje špila kdo od vseh štirih naštetih. Roque bo dobrodošla alternativa Lewi. Balde je na levi strani... BI lahko poskusili s Fatijem na desni, ko se vrne? Dejstvo je, da si brez prodaje Raphinhe Barca ne more privoščit Felixa. Zaradi odsotnosti Gavija pa bi verjetno lahko odkupili tudi Cancela.
Luigi Taveri II.
04. 12. 2023 18.01
-13
004 ...tudi jaz vidim de Jonga kot enega najboljših, edinega , ki lahko zadaj sam naredi višek in iznese žogo preko sredine. Lucky- eva opazka je le, da bi za tako plačo moral doprinesti kaj več in ne zmrzniti ,ko pride do nasprotnega kazenskega. Yamal pa vendarle fizično ni dovolj močan proti takim ekipam kot je ATM . Jaz ga proti ATM s tako starostjo sploh ne bi poslal na teren.
Lucky
04. 12. 2023 18.42
-11
Kollerik
04. 12. 2023 18.53
-11
Včeraj Yamal slabo. V tistih zadnjih kritičnih 15. minutah, ko je ATM pritisnil.. je vsaj dvakrat zaj. žogo, oziroma jo ni uspel prenesti naprej. Ko pa jo je (tista zadnja šanza za napad), spet ni uspel podat.
mmickica
04. 12. 2023 20.29
+7
Vceraj se je tudi Pe.dr.i zelo izkazal, zoge je jemal Atletom kot za stavo, pa tudi par izjemnih podaj je imel. In koooncno ni vec mucil zoge v nedogled na sredini. Zame vceraj Gundoganu ni slo ravno najbjse in Kumdeju. O Lewi skoda besed...
Kollerik
04. 12. 2023 21.30
-12
Sem še enkrat pogledal vse skupaj. Čestitke Penji, super nadomešča ter Stegna, ki gre menda na operacijo kiža. In ja, xxx oziroma LGBT ( :)) ), de Jong tudi, Araujo... in oba Joaoa.
manucao
04. 12. 2023 11.15
-3
Najprej gledaš City-Totenham in potem derbi iz la lige. Prva tekma precej, precej kakovostnejša in takoj se vidi razlika PREMIER liga in LA LIGA.
ferrari158
04. 12. 2023 11.23
+9
Predvsem se poznajo vložki. Ampak ko pride do Evrope, je pa še vedno zelo podobna kvaliteta.
manucao
04. 12. 2023 10.40
+7
Zaslužena zmaga Barce. Sicer se je pokazala marsikatera šibka točka toda vseeno tri točke so tri točke. Mene osebno je Atletiko zelo razočaral. Toliko netočnih podaj nisem videl že dolgo časa od vrhunskih ekip. Portugalski duet vsekakor izstopa v napadalni formaciji na levi strani. Bomo videli, sezona je še kar dolga.
Maxx365
04. 12. 2023 11.08
+7
To je posledica tega, kako jih je stisnila Barca na njihovo polovico igrišča in jim preprečila razvijanje igre. Pod pritiskom pa se seveda delajo napake.
Pagliaccio 46
04. 12. 2023 11.37
-23
Ja, pa vendarle ne takih, ki jih je včeraj kazal ATM
265004
04. 12. 2023 13.54
+6
ja maxxx točno tako...kdo pa to pri Barci dela?
stoj?kov
04. 12. 2023 10.35
+14
atletico neprepoznaven,lažja zmaga od pričakovanj.
Barni3
04. 12. 2023 08.41
+14
No uceri je pa ze zgledal kk nej bi zoga krozla...kar se lewe tice upam d je zdaj vidu zakaj ni dobival uporabnih zog....uceri se je koncno zacel gibat in mel 3 krasne priloznosti...ne vem pa a je tolk iz forme al samo slab dan...tud gundogan vse manj carini zogo in uceri je na trnutke vezna linija spominjala na iniesta xavi busqets...pa za moje pojme s bi mogla bit araujo in cristiansen fixna v osrcju obrambe....zarad tega dvojca lani nismo prejemal velik golov...plus kounde na rb je dober...zej pa sam na tem gradit...
Pagliaccio 46
04. 12. 2023 09.50
-14
Res vse kar si napisal, le da nisem povsem prepričan ali je ATM bil tako slab , da jim je vse to dovolil. V fazi branjenja se ne spomnim, kdaj so igralci Barcelone tako številčno in v tako kratkem času že imeli postavljeno obrambo ob izgubljeni žogi v napadu. Predstavo Barcelone pa je motila njena neefikasnost iz položajev , ko bi morali zadeti. Vseeno je to manj moteče, kot če takih priložnosti sploh ni.
Kollerik
04. 12. 2023 09.55
-11
Araujo je komaj tri dni nazaj izjavil, da je položaj osrednjega branilca njegov najljubši položaj in tu je res najboljši. Se pa Bayernu cedijo sline po njem. Pogodbo z Barco ima Araujo sicer do leta 2026. Christensen pa je jezen na Xavija, ker mu namenja premalo igralne minutaže...
Barni3
04. 12. 2023 10.11
+9
To je res sam mislim da je araujo zadovoljen pr barci,tk da ce ne bo kakif financnih problemov mislim da bo nadaljeval kariero v barci, kar se cristiansena tice, meni osebno je boljsi od martineza, njega prevec naprej vlece..pol da sta se cancelo in balde v igri mas sam ebga zadi...
Pagliaccio 46
04. 12. 2023 10.11
-15
Arauja bi radi imeli vsi , Araujo pa mora vedeti , kaj si on želi.
Beli sekret
04. 12. 2023 10.28
+5
Res je moteče, če se počasi vračajo po izgubljeni žogi.