Nogomet

Legendarni Irec neusmiljen do nogometašev Aston Ville: Čemu se veselijo - obstanku v ligi?

London, 27. 07. 2020 20.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po tem, ko je v zadnjem krogu letošnje vse prej kot običajne sezone v Premier league v gosteh remizirala z West Hamom (1:1), si je Aston Villa uspela zagotoviti obstanek v elitni družbi angleškega klubskega nogometa. Novica sama po sebi ni nič posebnega, če ne bi odziv legendarnega nogometaša Manchester Uniteda Roya Keana, ki ni mogel verjeti lastnim očem, kaj se dogaja v garderobi Aston Ville po tekmi, naletel na precejšen odziv svetovne javnosti.

Zasedba Aston Ville je bila deležna precejšnjega 'poljuba' sreče v zadnjem krogu letošnje izvedbe angleške Premier league, ko je uspela remizirati na zahtevnem gostovanju pri West Hamu (1:1) in si s tem zagotoviti obstanek med elito.

Tako se je v nižji rang tekmovanja (Championship, op. a.) preselil Norwich, za katerim je obupna sezona. Slednjemu sta v Championship sledila še Watford in Bournemouth, a nekaj je kljub povsem običajni novici sledilo po obračunu med West Hamom in Aston Villo, ki je pritegnilo pozornost ne le otoške, temveč svetovne športne javnosti. Odziv nekdanjega odličnega vezista Manchester Uniteda, danes pa analitika in strokovnega sodelavca na eni od britanskih športnih televizij, Roya Keana, ki je v svojem slogu pokomentiral veliko slavje nogometašev Aston Ville po zagotoviti obstanka v elitni družbi angleškega klubskega nogometa.

"Čemu se veselijo - obstanku v ligi? Ne vem, so morda kaj osvojili," se je najprej spraševal legendarni Irec in nato dodal: "Razumem, da je za njimi zelo zahtevna sezona, toda s tem slavjem močno pretiravajo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lapolipi
28. 07. 2020 16.30
+2
Se strinjam, to je tako kot v današnjih časih ko otrok dobi nagrado za sodelovanje, kar nekak otrok čez čas dojame kot da si za vsako delo zasluži nagrado....dobro al slabo
gullit
28. 07. 2020 12.18
+4
Žalostno da se bivši evropski prvak bori za obstanek. No nekateri so pa še na slabšem, Hamburg (2.liga) Nottingham Forest tudi tava v nižjih ligah,
AtleticoSLO
27. 07. 2020 20.58
-6
Naj bi rajši tih