Nogomet

Leonardo: Mbappe in Neymar? V Parizu bodo ostali le tisti, ki si želijo biti tu

Pariz, 18. 01. 2021 15.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Leonardo Araujo, športni direktor Paris Saint Germaina, se je v nedavnem intervjuju dotaknil tematike podaljšanja pogodb s prvima zvezdnikoma kluba Neymarjem in Kylianom Mbappejem.

Leonardo, športni direktor PSG-ja.
Leonardo, športni direktor PSG-ja. FOTO: AP

"Mbappe in Neymar? Upam, da sta oba prepričana, da je Pariz pravo nogometno mesto za ambicioznega nogometaša na visoki ravni. Treba bo le najti dogovor, s katerimi bomo zadovoljili njune želje in zahteve glede na naša finančna sredstva. V klubu bodo nadaljevali tisti, ki si želijo igrati v Parizu," je bil, ko je beseda nanesla na podaljšanje pogodb, jasen Leonardo v intervjuju za France Football

V istem pogovoru se je dotaknil tudi zvezdnika Lionela Messija, ki ga zadnje čase povezujejo tudi z morebitno selitvijo v PSG. Argentincu namreč poleti poteče veljavna pogodba z Barcelono. "Veliki nogometaši, kot je Messi, bodo vedno na seznamu morebitnih okrepitev PSG-ja," je bil jasen Brazilec. "Toda trenutno ni trenutek, da bi o tem govorili niti sanjali. Štirje meseci so v svetu nogometa cela večnost, še posebej v tem trenutnem obdobju. Še bo čas, da bomo govorili o tem," je dodal Leonardo.  Spomnimo, Messi – če z Barco ne bo podaljšal pogodbe, bo poleti prost igralec – se po pravilih od januarja dalje že lahko pogaja z novimi klubi. Zaradi tega, kar se je v Barceloni dogajalo lani poleti, pa tudi zaradi finančnih težav katalonskega ponosa, so mnogi prepričani, da bi Messi poleti lahko našel novo sredino. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

encylolek10
19. 01. 2021 09.23
+1
Ostaneta sigurno ce jima da psg 40mil+ letno plus dodatne bonuse
Nimasmisla
18. 01. 2021 21.47
+0
Ni vse v denarju
JanK00
18. 01. 2021 18.36
+0
Pol bosta pa lepo odkorakala eden je skoraj zagotovo z mislimi pri realu eden pa se razmislja o moznostih potem pa bomo videli psg brez napada