Liga Evropa

Ramos, kaj si mu naredil? Karius znova branil v slogu raztresene Ally

Sarpsborg, 30. 11. 2018 12.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vratar Loris Karius se po pretresu možganov, ki mu ga je zadal Sergio Ramos v letošnjem finalu Lige prvakov, še kar ni pobral. Tokrat je nase znova opozoril na tekmi Lige Evropa, ko je poskrbel za dva prejeta zadetka Bešiktaša, nase pa opozoril še z vsaj dvema teatralnima vložkoma. Na srečo 25-letnika sta njegove napaka popravila Jeremain Lens in Vagner Love, ki sta poskrbela za gostujočo zmago Turkov nad Sarpsborgom (3:2).

Za Kariusa se je tekma začela pogubno. Že v prvi minuti si je privoščil prezgodnji izlet iz vrat in omogočil domačemu napadalcu Muhammedu Rashadu, da se je sprehodil do gola Bešiktaša. Čez pet minut je sledil nov šok. Šele 20-letni norveški vezist Tobias Heintz je opazil, da je Karius slabo postavljen in s 40 metrov poslal žogo v mrežo Turkov. 

Da bo Karius kljub vsem napakam na tekmi na Norveškem mirneje spal, sta poskrbela Jeremain Lens z dvema zadetkoma in Vagner Love z enim, ki sta tako prinesla nove tri točke Turkom. Ti so se z zmago prebili na drugo mesto skupine I v Ligi Evropa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gizmo28
30. 11. 2018 18.42
+8
Janezcesnik
30. 11. 2018 13.41
+32
Se za zoge ob igriscu ni za pobirat😂😂😂😂
Maxx365
30. 11. 2018 13.06
+48
Prej se mi je zdelo, da je človek pač en nesrečko, ko pa gledam ta katastrofalna posredovanja in ko se še spomnim fatalnih kiksov pri L'poolu, pa mislim da je tipson en velik aberveznik. Zgleda, da si bo počasi moral novo službo poiskat, ker v vratih ga nihče več ne bo hotel.
KavčStrokovnjak
01. 12. 2018 07.56
+5
Na njegovem mestu bi našel poklic, ki nima veze z nogometom. Nek tak posel, kjer nihče nič ne ve o nogometu. Poba bo tarča posmeha česarkoli se loti.