Liga prvakov

Adrian se spominja: Igralec tekme na Anfieldu je bil Oblak

Liverpool, 24. 05. 2020 16.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vratar Liverpoola Adrian, ki je branil na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov z Atleticom na Anfieldu, se je v nedavnem pogovoru spomnil epske tekme, ki se je končala po podaljšku in z napredovanjem colchonerosov. Priznal je, da je zaradi izpada ostal grenek priokus v ustih, saj je imel Liverpool na povratni tekmi na Anfieldu že aktiven rezultat, ko je v podaljšku povedel z 2:0. A nato je rezervist Marcos Llorente z dvema zadetkoma uničil sanje Liverpoola o ubranitvi naslova.

"Najboljši na tej tekmi je bil Jan Oblak in Atletico Madrid je odigral svojo tekmo, premagal nas je na dveh tekmah in zasluženo so Madridčani napredovali, saj so bili boljši," je v pogovoru za DAZN priznal španski vratar v vrstah Liverpoola Adrian. 33-letnik je v vratih stal zaradi poškodbe prvega Kloppovega izbora – Allisona. Z zadnjimi izjavami je utišal tudi kritike, ki so trdili, da si Atleti niso zaslužili napredovanja zaradi obrambno naravnanega sistema. 

Oblaka je Adrian izbral za igralca tekme na Anfieldu.
Oblaka je Adrian izbral za igralca tekme na Anfieldu. FOTO: AP

Tudi sicer je Adrian za Liverpool že avgusta debitiral zaradi poškodbe Allisona, in sicer na tekmi z Norwichem na Anfieldu. "Nisem imel možnosti, da bi razmišljal o debiju za Liverpool. Ko se je Alisson usedel na tla, je zdravnik signaliziral, da je potrebna menjava. Hitro sem vstal in se pripravil. Nisem imel časa niti za ogrevanje niti za kaj drugega, to je bila prva tekma in lepo je, da me je Anfield sprejel na takšen način. Ploskal mi je ves stadion. Od takrat se je začela moja lepa zgodba z Liverpoolom," se je prvega nastopa za redse spomnil Adrian. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AS1983
25. 05. 2020 16.23
Atletico je bil vedno neugoden za liverpool
resnicaosvobaja
25. 05. 2020 12.03
-2
Vseeno pa kako to, da so izgubili prvo tekmo, če ni branil Adrian ?
samomojemnenje
24. 05. 2020 16.49
+7
Nič pa ni omenil, kako je on branil oz. kaj je počel v golu. Lahko bi se malo posipal s pepelom. Je pa res, da je ATM zasluženo šel dalje, saj je zmagal v skupnem seštevku. Bo imel Liverpool novo priložnost naslednje leto. Atleticu pa želim, da se uvrsti čim dlje ali da končno osvoji tako željeno CL.
Petarda10
24. 05. 2020 16.43
+13
Najslabsi pa ti