Liga prvakov

'Air' Neymar in druščina: PSG na tekmah Lige prvakov z Jordanovim pridihom

Pariz, 22. 08. 2018 17.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V vrstah francoskega prvaka Paris Saint-Germaina so se odločili za nenavadno potezo in za tekme prihajajoče sezone Lige prvakov pripravili poseben dres, na katerem bo logotip njihovega ameriškega opremljevalca zamenjal simbol, ki simbolizira znamko najboljšega košarkarja vseh časov Michaela Jordana.

Neymar (na fotografiji) bo s soigralci tudi v novi sezoni Lige prvakov poskušal prinesti tako želeni naslov svojemu klubu.
Neymar (na fotografiji) bo s soigralci tudi v novi sezoni Lige prvakov poskušal prinesti tako želeni naslov svojemu klubu. FOTO: AP

Paris Saint-Germain bo na svojih dresih za Ligo prvakov nosil logotip znamke Air Jordan, ki ji je ime posodil eden najboljših, za mnoge pa najboljši košarkar vseh časov Michael Jordan. Dresa bosta črne in bele barve, prepoznavni simbol "Jumpman" pa bo krasil tudi vratarske drese. Legendarni Gianluigi Buffon, ki se je pred letošnjo sezono iz Juventusa preselil v Pariz, bo vrata PSG branil v svetlo rdeči barvni kombinaciji s črnimi napisi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

PSG bo tudi v prihajajoči evropski sezoni med glavnimi kandidati za končno zmago v Ligi prvakov, ki jo klub neuspešno naskakuje že od svoje ustanovitve leta 1970. Poleg brazilskega zvezdnika Neymarja Parižani veliko pričakujejo tudi od francoskega reprezentanta Kyliana Mbappeja, za katerim je fantastično svetovno prvenstvo in uspešen začetek ligaške sezone, ki jo je odprl z dvema goloma ob zmagi v Guingampu (3:2).

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Peter Selan 1978
23. 08. 2018 14.49
+0
Ne ne zvil si ga je ko se je valjal po tleh
laycan
23. 08. 2018 08.00
+4
Ta razvajencek, se vedno prst sesa.