Liga prvakov

Allegri našel 'krivca' za remi: Igrali smo, kot bi bili z glavami že v Manchestru

Torino, 21. 10. 2018 15.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Genova je v 9. krogu italijanskega prvenstva odščipnila točko v tej sezoni še neporaženemu Juventusu. Stara dama iz Torina je sicer vodila vse do 67. minute, potem pa se je morala pred domačimi navijači zadovoljiti s točko. Razlog za remi črno-bele čete se po mnenju Massimiliana Allegrija skriva v nezbranosti, ki je posledica osredotočenosti na torkov obračun z Manchester Unitedom.

Domače je v vodstvo popeljal Cristiano Ronaldo, njegov trud pa je ob napaki obrambe z glavo izničil Daniel Bessa (1:1). To je prvi remi za Juventus v tej sezoni italijanskega prvenstva, ki pa ga gre, vsaj tako meni strateg na klopi Torinčanov Massimiliano Allegri, pripisati osredotočenosti na prihajajoči obračun Lige prvakov.

Ronaldo je dosegel svoj štiristoti zadetek v petih najmočnejših evropskih ligah.
Ronaldo je dosegel svoj štiristoti zadetek v petih najmočnejših evropskih ligah. FOTO: AP

"Po dobrem začetku smo popustili. Zadetek smo prejeli zaradi pomanjkanja koncentracije. To se ne bi smelo dogajati. To so tekme, na katerih izgubiš ali dobiš ligaški naslov," je povedal za Sky Sport Italia nekaj minut po tekmi z Genovo: "Igrali smo, kot bi bili z glavami že v Manchestru. Morali bi zmagati."

Italijanski nogometni strokovnjak ob tem upa, da se bodo njegovi varovanci iz remija nekaj naučili. Predvsem bi jih izguba točk lahko služila kot opomin za prihodnje tekme. "Nekaj minut pred zadetkom, smo zaspali. Čutil sem, da se bo nekaj zgodilo. Mislim, da bo to dobro delo ekipi. Vse si bodo zapomnili, da nič ni samoumevno," je prepričan Allegri, ki se je po remiju z Genovo že osredotočil na tekmo, ki njegove varovance čaka v torek.

Gostovanje na Old Traffordu, ki si ga boste v torek 23. oktobra ob 20.45 lahko ogledali tudi na Kanal A in VOYO.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Carrasco
22. 10. 2018 08.58
+2
Messi prinese sam remi barceloni ki vstopi s klopi. Ronaldek pa ne prinese sam remija pa čeprav igra celo tekmo .:) 24 strokovnjakov in njihovi naslovčki
tedoVV2HCmedo
21. 10. 2018 18.00
+5
Vsi si vedno izmislijo nek razlog za poraz, nikoli ne povejo resnice.