Liga prvakov

Alves: Za 'mojo' Olimpijo bi bilo najbolje, da Mandarić odide

Ljubljana, 09. 07. 2019 20.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Portugalec Ricardo 'Riki' Alves je v Ljubljani preživel, kot sam pravi, tri čudovita leta. V dresu Olimpije je dočakal šampionsko krono, ob tem se lahko pohvali tudi z dvema osvojenima pokalnima lovorikama. Navijače, mesto in klub bo še dolgo pomnil, manj vesel pa je ob misli na predsednika Milana Mandarića ...

.

Ricardo Alves ima odlične spomine na Olimpijo. Manj na predsednika Milana Mandarića.
Ricardo Alves ima odlične spomine na Olimpijo. Manj na predsednika Milana Mandarića. FOTO: Damjan Žibert

A Portugalec Ricardo Alves, ki je v zeleno-belem dresu odigral 88 tekem in zabil 16 golov ter pustil neizbrisljiv pečat, predsednika Milana Mandarića zaradi zadnje sezone ne bo pomnil po dobrem. Je pa ta 26-letni nogometaš, ki igra za ruski Orenburg zatrdil, da je Ljubljana njegov drugi dom in da bi ponovno rad igral za Olimpijo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

riss
10. 07. 2019 07.10
+23
Odhod Mandarica bo odresitev Olimpije. Kar se mene tice je bilo konec z njim, ko je prodal Hentija in Sporarja, skupaj za 9 miljonov, kupil pa dobesedno nic. Srb (p)ska posla. Gleda samo nase, cudi me samo to, da ga niso navijaci popolnoma ignorirali, v tem primeru bi ze zdavnaj izginil in verjamem, da ne bo vec nogometno slisat zanj. Pokasiral je, se nekaj bo ob odhodu. Dobro in dolgo je okoli prenasal nas nogometni intelekt.
tomjaz
10. 07. 2019 13.15
+1
Zato tudi Radović ni hotel ostati v Olimpiji zaradi teh poslov. Pa odkupil ni igralce kot je bil Čanađija, Ontivera, no edino čudno da je odkupil Čekičija. Imel je v njegovi eri samo dva napadalca, ki sta bila vredna(eden je bil odrinjen, predvsem tisti po dvojni kroni), drugi so bili podpovprečni. Za to sezono pa spet ne vidim 9-ko ki bi zabijal, no sta Kidrič in Kadrić, ampak nimata toliko moči kot štorasti Lupeta.
papi1
09. 07. 2019 21.59
-21
Najhujše je, če igralec reče naj mu delodajalec odide. Se vidi IQ igralcev Olimpije.
seronja80
09. 07. 2019 21.32
+3
neki čas pri Olimpiji je bil v zelo dobri formi, kasneje se je zgodil nek padec v igri ampak vtis v klubu je za moje pojme pustil dober, če bi ostal še naprej v Olimpiji bi bil sedaj sigurno nosilec igre in bi počasni Kronaveter verjetno zbežal na madžarsko že kakšno sezno prej..
ElPapo
09. 07. 2019 21.11
-3