Liga prvakov

Pochettino neprepričljivo o Mbappeju: Mislim, da bo ostal

Madrid, 09. 04. 2021 20.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Izidor Kordič, M.J.
Komentarji
8

Navijači Paris St. Germaina kljub zmagi v bavarski prestolnici (3:2), na prvi tekmi četrtfinala nogometne Lige prvakov, nimajo mirnega spanca. Španski mediji namreč poročajo, da je njihov zvezdnik Kylian Mbappe, strelec dveh golov proti Bayernu, pred vrati madridskega Reala. Trdijo, da je tekoča sezona njegova zadnja v dresu serijskih francoskih prvakov. Tudi trener Parižanov Mauricio Pochettino v izjavah ni preveč prepričljiv, ko vprašanje nanese na prihodnost 22-letnega francoskega napadalca.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Je ta sezona zadnja Mbappejeva v Parizu?
    02:03
    Iz 24UR: Je ta sezona zadnja Mbappejeva v Parizu?
  • Iz 24UR: Dva gola Mbappeja in zmaga Parižanov s 3:2
    02:52
    Iz 24UR: Dva gola Mbappeja in zmaga Parižanov s 3:2
  • Vrhunci tekme Bayern - PSG (2:3)
    08:55
    Vrhunci tekme Bayern - PSG (2:3)
  • Drugi gol Kyliana Mbappeja na tekmi Bayern - PSG
    01:00
    Drugi gol Kyliana Mbappeja na tekmi Bayern - PSG
  • Gol Kyliana Mbappeja na tekmi Bayern - PSG
    00:55
    Gol Kyliana Mbappeja na tekmi Bayern - PSG
Kylian Mbappe je Bayernu že na prvi tekmi četrtfinala LP zabil dva gola.
Kylian Mbappe je Bayernu že na prvi tekmi četrtfinala LP zabil dva gola. FOTO: AP

Napadalec Parižanov Kylian Mbappe je že večkrat zavrnil podaljšanje pogodbe s serijskimi francoskimi prvaki, zato so se začela ugibanja o njegovi prihodnosti. 

Povratno tekmo četrtfinala Lige prvakov med PSG in Bayernom boste lahko na Kanalu A in VOYO pospremili v torek (ob 20.30). Dan kasneje sledi še odločilni obračun Liverpoola in madridskega Reala.

Kot vsako leto, se tudi tokrat ponuja beli balet, ki išče novo galaktično okrepitev. Parižani so se z zmago nad aktualnimi evropskimi prvaki močno približali polfinalu in človek bi pomislil, da je v klubu mirno. Toda, za nekaj napetosti skrbijo španski mediji, ki so prepričani, da bo Mbappe v dresu PSG-ja igral zgolj še do konca letošnje sezone. "Tega smo že vajeni. Ko govorimo o najboljših nogometaših ali trenerjih in Kylian Mbappe spada med najboljše na svetu, bodo govorice vedno prisotne," pravi trener Parižanov Mauricio Pochettino. 22-letni napadalec nikoli ni skrival naklonjenosti madridskemu Realu, v letošnji sezoni pa naj bi že kar trikrat zavrnil podaljšanje pogodbe s serijskimi francoskimi prvaki. Prav iz razloga, da bi od poletja naprej lahko navduševal Realove navijače. "Klub in igralec sta osredotočena skleniti dogovor, po katerem bi Kylian ostal pri nas," trdi Pochettino. 

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino FOTO: AP

Argentinec se predvsem zaveda, da bodo govorice vedno glasnejše. Sploh ker Mbappe pogodbe, ki bi mu prinesla dvakrat toliko denarja kot trenutna, še ni podaljšal, zdajšnja pa mu poteče ob koncu naslednje sezone. Bo pa vplivalo na domišljijo navijačev belega baleta. V njegovih predstavah so najbolj uživali v osmini finala, ko je Mbappe pustošil po Camp Nouu ...

Statistika Kyliana Mbappeja proti Bayernu
Statistika Kyliana Mbappeja proti Bayernu FOTO: Sofascore.com
Koronavirus pasica nova
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
10. 04. 2021 13.22
-2
Bo pa Real vec izgubil z odhodom Luka in Tonija ... veliko praznino bo imel v zvezni vrsti, nekih ekstra igralcev pa ni na vidiku, ki bi ju zamenjala ...
Iniesta
10. 04. 2021 13.20
+1
Perez gradi nov galakticni tim ... z odprtjem novega Santiaga Bernabeua bi se lepo vklopila se Kilijanova predstavitev, ki bi presegla tisto od Ronalda iz 2009 ...
alien8potnik
10. 04. 2021 10.06
+1
srčno upam, da končno pride v rm.
Vladimir.Krutov
10. 04. 2021 10.23
-1
drimtim
09. 04. 2021 20.40
+0
V ekipi odsluženih igralcev mu bo še kako žal.
Operate-Bot
09. 04. 2021 20.21
+4
Ravno to rabi real, osebno upam da se bo pridružil realu, da se bo vrno tam jo je bil pred 3 leti z ronaldom