Liga prvakov

Branilec Juventusa Chiellini bo nared za spopad z Real Madridom

Torino, 29. 03. 2018 09.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Juventusa so te dni prejeli dobro novico, saj so klubski zdravniki dali zeleno luč za nastop poveljnika obrambe Stare dame Giorgija Chiellinija na prihajajoči torkovi tekmi četrtfinala Lige prvakov med Juventusom in Real Madridom. Naj vas spomnimo, da si boste obračun lahko ogledali na Kanalu A in VOYO v torek ob 20.30.

Chiellini je dobil zeleno luč za nastop na torkovi tekmi.
Chiellini je dobil zeleno luč za nastop na torkovi tekmi. FOTO: AP

Italijanski branilec Giorgio Chiellini se je poškodoval na zadnji ligaški tekmi Juventusa s Spalom (0 : 0), za katerega igra tudi slovenski reprezentant Jasmin Kurtić. Zaradi poškodbe mišice na desni nogi je Chiellini izpustil obe prijateljski tekmi italijanske reprezentance. A klubski zdravniki so po desetih dneh počitka sporočili, da bo izkušeni branilec na pomembni torkovi tekmi z Realom nared.

To je vsekakor dobra novica za trenerja Massimiliana Allegrija, ki zaradi kazni rumenih kartonov ne bo mogel računati na vezista Miralma Pjanića, niti na osrednjega branilca Medhija Benatio. Prav obramba bo izjemno pomembna proti v zadnjem času vročemu napadalcu madridskega Reala Cristianu Ronaldu, ki je Juventusu v preteklosti na petih tekmah zabil kar sedem zadetkov.

Tekmo bomo v torek ob 20.30 prenašali na Kanalu A in VOYO. Vsekakor bo v Torinu spektakel, ki ga ne gre zamuditi. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TTX
29. 03. 2018 16.18
+0
Juve gre naprej tukaj, kot že mnogokrat pred tem
Pungy23
29. 03. 2018 15.59
+3
mislim da bo letos finale El Classico...
cripstoned
29. 03. 2018 10.57
-6
z vsem spostovanjem do juveta ampak letos bo spet vse v znamenju reala...real madrid je edini klub ki lahko osvoji ligo prvakov 3x zapored....tudi veliko strokovnjakov govori enako...ce so osvojili 2x zapored potem ne vidijo razloga zakaj je ne bi osvojili se 3ic zapored....psg je bil torpediran iz lige prvakov z petardo....mislim da se enako pise juventusu....kdorkoli bo prisel na pot reala bo moral priznati premoc....tisti ki pa sodite realu iz predstav v laligi pa tako ali tako niste realni....reeaaaal maaaaaaaaadriddd......
sjdnshd
29. 03. 2018 16.00
+3
Johnny_J
29. 03. 2018 20.39
+2
Res bo vse v znamenju reala,samo ne tako kot si ti predstavljaš. Miha in Dejan,s katerima se igraš v peskovniku,nista strokovnjaka,tako kot ti ne!