Liga prvakov

Na Camp Nouu se obeta nov 'spopad' Messija in Ronalda

Ljubljana, 04. 12. 2020 22.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Andraž Hočevar
Komentarji
4

Čeprav sta Barcelona in Juventus že varno uvrščena v osmino finala Lige prvakov, je torkov dvoboj velikanov, ki ga bomo prenašali na Kanalu A in VOYO, vseeno v središču pozornosti. Nogometni sladokusci so v pričakovanju obračuna med Lionelom Messijem in Cristianomo Ronaldom, ki se na prvi tekmi v Torinu zaradi Portugalčeve okužbe s koronavirusom ni zgodil. Tudi predsednik Uefe Aleksander Čeferin si želi, da se največji nogometni zvezdi spopadeta vsaj tokrat.

Lionel Messi in Cristiano Ronaldo sta v zadnjih 12-ih letih skupaj osvojila 11 zlatih žog, njuni medsebojni dvoboji pa so v tem obdobju podirali rekorde televizijske gledanosti. Nogometni navdušenci zato upajo, da ju bomo po več kot dveh letih in pol na nasprotnih straneh znova videli v torek na stadionu Camp Nou. Med njim je tudi prvi mož evropskega nogometa. Barcelona in Juventus sta že uvrščena v izločilne boje, pri tem ima Stara dama po porazu z 0:2 v Torinu še vedno možnost prehiteti Katalonce na prvem mestu skupine G, a za to bi morala v Barceloni doseči visoko zmago. 

Dvoboj nogometnih gigantov bomo prenašali v torek na Kanalu A in VOYO, kjer bo dan pozneje na sporedu obračun med madridskim Realom in Borussio iz Moenchengladbacha. Položaj na lestvici skupine B obeta peklenski zadnji krog, saj imajo vsa štiri moštva, zraven sta še Šahtar in Inter, še vedno možnost preboja v osmino finala.

Koronavirus pasica november
Koronavirus pasica november FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grozjak
05. 12. 2020 18.30
15 točk....mislim, da messi ne bo igral....ni potrebe...
Ajgor mb 1
05. 12. 2020 09.55
-4
Ronaldo, Dybala, Ronaldo, messi (avtogol).. je dovolj 4:0 za Juve?
resnicaosvobaja
05. 12. 2020 12.31
+4
Ko provociraš mora biti smiselno...potem 0:4 za Juve ?.... Če bi pa Messi dosegel avtogol, bi se izenačil z Ronaldom ,ampak mislim, da mu to ne bo uspelo, pa če gre na pozicijo centralnega branilca do konca kariere
RUBEŽ
05. 12. 2020 09.23
+4
Messi naj počiva, Ronči pa naj se repenči. Ga bo Barca še potrebovala, ta tekma pa ne odloča nič. Tako da jaz bi ga spočil. Juve ne more premagati BARCE toliko, da je ne more prehiteti.