Liga prvakov

Tudi 'mladinci' Barce premočni za Inter: 17-letni Fati poslal Italijane v Ligo Evropa

Milano, 10. 12. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Barcelona je dobila tudi drugo medsebojno tekmo z Interjem v tej sezoni in v Milanu poskrbela za izpad ekipe Samirja Handanovića iz nadaljnjega tekmovanja v Ligi prvakov (1:2). Zanj je z golom v zaključku tekme poskrbel šele 17-letni napadalec Ansu Fati, ki se je razveselil svojega evropskega prvenca, potem ko je za vodstvo Kataloncev v prvem polčasu zadel še en debitant na seznamu strelcev v Ligi prvakov Carles Perez.

Več videovsebin
  • Gol Carlesa Pereza na tekmi Inter - Barcelona
    01:26
    Gol Carlesa Pereza na tekmi Inter - Barcelona
  • Gol Romeluja Lukakuja na tekmi Inter - Barcelona
    00:58
    Gol Romeluja Lukakuja na tekmi Inter - Barcelona
  • Gol Ansuja Fatija na tekmi Inter - Barcelona
    00:46
    Gol Ansuja Fatija na tekmi Inter - Barcelona
  • Vrhunci torkovih tekem LP - prvi del
    10:32
    Vrhunci torkovih tekem LP - prvi del
  • Vrhunci torkovih tekem LP - drugi del
    13:18
    Vrhunci torkovih tekem LP - drugi del

Le eden od treh sestavnih delov udarnega napada Barcelone je začel obračun v Milanu z Interjem. Antoine Griezmann je ob odsotnosti Lionela Messija, ki je ostal doma, predstavljal največjo nevarnost za Interjevega ljubljanskega vratarja Samirja Handanovića, medtem ko je trener Kataloncev Ernesto Valverde pred bližajočim "el clasicom" odpočil tudi Luisa Suareza, ki je na priložnost čakal na klopi. V postavitvi s tremi (oziroma na trenutke tudi petimi) branilci je priložnost dobilo veliko mladih, med njimi Carles Perez, Jean-Clair Todibo in Moussa Wague, medtem ko je Antonio Conte sredi precejšnjih težav s poškodbami po vozovnico za osmino finala krenil z vsemi razpoložljivimi topovi ter udarnim napadalnim dvojcem Lautaro Martinez-Romelu Lukaku..

TEKMA

Inter bi v primeru pričakovane zmage Borussie Dortmund nad Slavio potreboval tri točke proti Kataloncem in tako je milanski velikan tudi odprl tekmo. V peti minuti je Lukaku s telesom daleč od vrat iz igre vrgel pol Barcelonine obrambe in odprl prostor Borji Valeru, ki je zaposlil Danila D'Ambrosia, ta pa je (ne zadnjič v tem večeru) zelo slabo zaključil z ugodnega položaja za strel znotraj kazenskega prostora. Dve minuti kasneje se je mreža vratarja Norberta Neta, ki je prvič v tej evropski sezoni dobil priložnost pred standardnim Marcom-Andrejem ter Stegnom, tudi res zatresla, a je bil gol Lukakuja upravičeno razveljavljen zaradi očitnega prepovedanega položaja.

Perez (desno) je v prvem polčasu matiral Samirja Handanovića ...
Perez (desno) je v prvem polčasu matiral Samirja Handanovića ... FOTO: AP

Neto reševal Barcelono, nato udaril Perez
Razen poskusa Pereza z leve strani, ki ga je v deveti minuti brez večjih težav odbil Handanović, Barca ni pretila. Na drugi strani je bilo precej drugače, Lukaku je v 10. minuti po podaji skozi kazenski prostor ušel branilcem in nato lepo preigral Juniorja Firpa, nato pa pred Netom tudi po zaslugi bloka zgrešil cilj. V 19. in 22. minuti je dvakrat resno poskusil Cristiano Biraghi: najprej je bil razigrani Martinez, ki naj bi ga lovila tudi Barcelona, ob robu igrišča precej odločnejši od Firpa, njegovo podajo pa je do Biraghija podaljšal Lukaku, a je silovit strel Italijana z leve strani ustavil Neto. Tri minute kasneje je po prostem strelu Biraghija žoga letela proti oddaljenejši vratnici Kataloncev, kjer pa jo je obkrožen z napadalci Interja uspel ukrotiti pozorni Neto. 

A nato je sledil šok za domače: Perez je po podaji Griezmanna in dvoboju Artura Vidala ter Diega Godina ostal sam pred Handanovićem in hladnokrvno matiral Ljubljančana za prvi gol v evropskih tekmovanjih. Po ogledu posnetkov je postalo jasno, da je Perezu podal kar Godin, medtem ko je bil Vidal ob Urugvajcu na robu prepovedanega položaja. A zadetek je obveljal, v 33. minuti pa je sledila nova velika priložnost za goste. Po odličnem preigravanju Pereza in neuspešnem prostem strelu nadomestnega kapetana Ivana Rakitića je po podaji iz kota sam ostal Clement Lenglet, imel čas, da je pomeril z levico, a zgrešil s strelom mimo oddaljenejše vratnice. 

... eno od številnih priložnosti Interja pa je uspel v zaključku prvega dela tekme izkoristiti Lukaku.
... eno od številnih priložnosti Interja pa je uspel v zaključku prvega dela tekme izkoristiti Lukaku. FOTO: AP

Zasluženo izenačenje Interja
In po tem, ko je Neto v 36. minuti ob svoji bližnji vratnici odlično posredoval po polvoleju Martineza, je minuto kasneje novo lepo priložnost zapravil D'Ambrosio, ki je osamljen zgrešil z glavo po podaji Lukakuja. Vendarle so črno-modri zasluženo izenačili tik pred začetkom sodnikovega podaljška, ko je Martinez odlično zadržal žogo na robu 16-metrskega prostora in jo nastavil Lukakuju, ki jo je s pomočjo enega od gostujočih branilcev, od katerega se je žoga odbila, poslal za hrbet Neta.

Drugi polčas se je začel bolj umirjeno in Handanović je moral šele v 58. minuti malce resneje posredovati, ko ga je s strelom z leve strani preizkusil Griezmann. Veliko nevarneje je bilo tri minute kasneje na drugi strani igrišča, ko je Lukaku nenadoma ostal povsem sam pred Netom, sicer precej s strani, Brazilec pa je Belgijca izvrstno zaprl in odbil njegov silovit strel. Takrat je Valverde v igro poleg Suareza poslal tudi Frenkieja de Jonga, a je Inter nadaljeval z nizanjem obetavnih akcij. Lukaku je v 64. minuti po novi odlični potezi in podaji Martineza že obšel Neta, nato pa mu je žoga ušla v golavt. Pet minut kasneje je nevarno zapretil tudi Vidal, ki je z roba 16-metrskega prostora po tleh meril le za las mimo oddaljenejše vratnice Handanovića.

Fati (spet) zablestel v vsem sijaju
Interisti so takrat že vedeli, da je Borussia Dortmund ponovno povedla proti Slavii, kar je pomenilo, da jim točka za napredovanje spet ne bi bila dovolj. A razen 72. in 74. minute izbranci Conteja popolnemu preobratu niso bili več blizu. Najprej je Martinez neustavljivo prodrl z desnega boka proti kazenskemu prostoru in s silovitim strelom zgrešil cilj pri daljši vratnici najbrž že premaganega Neta, v 74. minuti pa je si je Argentinec lepo ustavil žogo v kazenskem prostoru ter v padcu zadel, a bil v očitnem prepovednem položaju. Tudi Matteo Politano in Sebastiano Esposito Interju nista prinesla želenega napredka, Politano je sicer v 80. minuti prodiral skozi kazenski prostor in spravil žogo do Lukakuju, spet se je zatresla mreža gostov, a je bil Belgijec tako kot v prvem polčasu vsaj za dober meter prehiter.

Proslavljanje Fatija in Jeana-Claira Todiboja po zmagovitem zadetku v Milanu.
Proslavljanje Fatija in Jeana-Claira Todiboja po zmagovitem zadetku v Milanu. FOTO: AP

Po tem, ko je imel v 82. minuti priložnost za šah-mat Perez, ki je po protinapadu sebično streljal s težkega položaja, ga je Valverde zamenjal s šele 17-letnim Ansujem Fatijem, ki je postal veliki junak obračuna. Mladi španski reprezentant, ki je v tej sezoni kot najmlajši v zgodovini katalonskega kluba že zabil gol(a) tudi v prvenstvu, je sprejel podajo Suareza na robu kazenskega prostora in z enim prvih dotikov na tekmi s pomočjo vratnice premagal nemočnega Handanovića. S Fatijevim evropskim prvencem je bilo konec Interjevih upov, stadion pa se je začel prazniti že dolgo pred zadnjim sodnikovim žvižgom. Črno-modrim sredi zaenkrat izjemno uspešne domače sezone, v Serie A za dve točki presenetljivo vodijo pred serijskim prvakom Juventusom, ob velikem razočaranju ni uspelo rešiti vsaj remija, srečo pa bo Handanović s soigralci zdaj iskal v šestnajstini finala Lige Evropa. 

Inter - Barcelona, Bayern - Tottenham

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

22.56

Iz te skupine se je v izločilne boje Lige prvakov prebila tudi Borussia Dortmund, ki je premagala praško Slavio (2:1) in dočakala dobre novice iz Milana. Hvala za vašo pozornost in lahko noč vam iz Ljubljane voščim Jan Krstovski.

90'+5

Konec tekme!

Inter se poslavlja od Lige prvakov in bo svojo evropsko srečo iskal v Ligi Evropa, medtem ko je zmago Barceloni prinesel šele 17-letni biser Ansu Fati.

90'+4

Kdo bo ogrozil Handanovića? Prvi kandidat je gotovo Suarez, ki je bil pri Liverpoolu eden najboljših izvajalcev ... Res je udaril Urugvajec, a točno v roke dobro postavljenega Handanovića!

90'+3

Fati prodira ... Padel je biser Barce ob Godinu in to bo še prosti strel za Barcelono, ki bo imela priložnost zmago še povišati. Konec tekme v Dortmundu, kjer je Borussia premagala Slavio (2:1).

90'+3

Borussia medtem še vedno vodi proti Slavii in se bo Barceloni očitno pridružila v osmini finala. Spet se ni dal Martinez, ki je pri oglednikih Barcelone nocoj gotovo pustil dober vtis. Izsilil je strel z okoli 20 metrov z branilcem na hrbtu, a Neta ni uspel resneje ogroziti.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (180)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bizgecc
11. 12. 2019 14.04
+8
Tukaj se vidi koliko slabsa je Italjanska liga!
Štanjkol
11. 12. 2019 12.33
+11
Odprti zopet na WC-ju?
Štanjkol
11. 12. 2019 12.32
+13
Barcina C ekipa premočna za liderja serie A! In potem pošiljajo hejterji Messija igrat v Italijo LOL, 75 golov bi dal v sezoni. p.s. Trollar na katerem mestu je Grande Milan v tej šala ligi?
Kollerik
11. 12. 2019 11.15
+13
Mario, kje si mi dons? Oni tvoj / vaš Brozović je bil včeraj eden najboljših igralcev Blaugrane.... :))))))
Petarda10
11. 12. 2019 10.27
+19
prihodnost barce bravo mali
mmickica
11. 12. 2019 10.26
+19
Kar se tiče Barce, vsaka čast drugokategornikom! V bistvu je iz prve postave bil le Griezman in Lengelet ter v 2.polovici 2.polčasa namesto Griesmana še De Jong in Suarez. Tako da, bravo! Mi pa ni vseeno za Inter, po pravici povedano, mi jih je kar malo žal. Ampak bolj jim Barca ni mogla iti nasproti, kot jim je šla in če tega niso znali izkoristiti, očitno ne sodijo v nadaljevanje. Škoda!
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 10.17
+13
Sreča, da gre kot tretji v skupinskem delu Inter v ligo Europa in ne v mladinsko U-19 ligo prvakov
uporabnica1
11. 12. 2019 10.02
+13
Barca me je pozitivno presenetila, Fati je pa itak odličen mladi talent. Bravo Borussia, delno se lahko zahvalijo tudi Barci, da se je lahko uvrstila naprej!:)
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 09.58
+9
Kratka klop pri Barci ne more biti več opravičilo! In Rakitič mora ostati, če bo zadovoljen z ponujenim!
26277
11. 12. 2019 09.58
+16
Atletico Madrid in Inter, igrata podobno, nevšečno za oko. Pač tako je.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 10.00
+4
Kollerik
11. 12. 2019 11.07
+3
Tako hitro že? Naj raje še enkrat poiskusijo s Coutinhem, ki na tujem terenu izposojen kaže dobre igre.
Trend01
11. 12. 2019 09.56
+7
Pa tako se nekateri pristaši Blaugrane jamrali zakaj s to postavo... Je pa res, da je Inter grešil mogoče in nemogoče priložnosti za zadetek. Barcelona pa pametno. "Lagano".
Janezcesnik
11. 12. 2019 12.24
+4
Štanjkol
11. 12. 2019 12.32
+1
Zgrešili so samo 1 res nemogočo, ostalo tako tako!
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 09.51
+21
Zdaj bi za neumnega frela pričakovali, da ni več kaj spornega s strani Barcelone, saj je z zmago omogočila Borusiji napredek v izločilne boje...zdaj trdi, da je Inter oškodovan...bolnik ali samo hejter ?
Frel
11. 12. 2019 09.52
-22
navaden trol, katerega vi ravno z takšnimi komentarji podpirate, jaz pa se neizmerno zabavam ter gledam kaj vam dogaja, kaj lahko človek z par neumnimi komentarji lahko povzroči. vidim, da precej.
Kollerik
11. 12. 2019 09.54
+18
ti bi svoje neumnosti sedaj rad prodal kot pametne, pronicljive komentarje.... eh ja, čudna so pota gospodova...
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 09.56
+15
Tudi mi se zabavamo in tudi ti si napisal še en neumen komentar
Frel
11. 12. 2019 09.57
-9
trdim, da je bil inter oškodovan? daj no prosim, kaj sem ti res tako ubil v glavo to moje trolanje folka na tem forumu??? če se prav spomnim, sem spodaj napisal, da je BARCA včeraj več kot upravičeno in zasluženo zmagala, prvi gol bi bil regularen tudi ob morebitnem prvem dotiku igralca Barce z žogo, saj le ta ni bil v ofsajdu, žoge se je na koncu dotaknil Godin. zdaj pa če imaš svoje oči namenjene za branje le neumnih kometarjev poskušaj malo objektivnosti pa priznaj, da sem res to napisal! BARCA JE VČERAJ ZMAGALA VEČ KOT UPRAVIČENO IN ZASLUŽENO, TEŽJE BI ZMAGALA BOLJ ČISTO KOT VČERAJ. PIKA AMEN KONEC.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 09.57
+8
Trolar trola in ne opravičuje trolanja! Dokler kažeš kanček človečnosti, se bo nekdo ukvarjal s tabo!
Frel
11. 12. 2019 10.02
-9
drugače kot sem napisal, vi kar kometirajte, saj jaz uživam neizmerno, saj vidim, kakšno mentaliteto premoreste vsi navijači barce. je že Crips prav napisal, da ni problem v klubu ampak v navijačih. pa ne bom zdajle poimensko ampak res vidim, da nimate vseh kolesc v glavi na mestu, saj komentiraste takšnega trolarja na tem forumu. še starši so nas učili, da ko se je pojavil kakšen trol v življenju samo stran od njega in daj tudi ti njemu mir pa bo enkrat že prenehal, saj bo celotna stvar nezanimiva. ampak vi počnete ravno nasportno. več neumnosti kot trosim bolj vam nabijam vaše možgane, jaz pa uživam, saj vidim kje smo trenutno slovenci. prelepa dežela ampak mentaliteta prebivalstva. nevem no.
grozjak
11. 12. 2019 10.07
+10
Frel
11. 12. 2019 10.08
-9
Messi bog nogmeta s tem tvojim imenom poveš use. ne premoreš kančka objektivnosti ampak si zatreskan v messija. in s takim imenom komentiraš na forumu? jaz bi se zamislil, saj že samo z tem kažeš nezmožnost za realen pogled na celotno zadevo.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 10.10
+9
Realno je Messi bog nogometa! Kdor tega ne vidi.......!
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 10.12
+9
Nisem psiholog frel, ampak mislim, da ti je prišlo do živega...
Frel
11. 12. 2019 10.13
-17
bog nogometa je bil in bo ostal samo eden. in to je Zinedine Zidane. Messi ne more biti bog nogometa, saj je z repko razen uvrstitve v finale svetovnega 2014 pogorel na vseh možnih frontah. zame je bog nogometa nekdo kdor je na državnem nivoju enako dober kot tudi na klubskem nivoju in to Messi vsekakor ni.
Frel
11. 12. 2019 10.16
-14
niti ne, samo žalim nazaj oz. vračam usluge. ne skrbi ne bom ostal dolžan. bolnik ali hejter? bolnik je precej žaljiv komentar. s tem samo kažeš kako nisi sposoben sprejeti nasprotnega komentarja kot moški ampak mora tvoja obveljati čene je hudič.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 10.19
+11
Tvoja pojasnila so daleč od mnenja svetovne nogometne javnosti! Če bi še enkrat lahko izbral vzdevek, bi izbral istega! Zakaj? Ker je res!
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 10.54
+5
In očitno ne veš, zakaj se vzdevka ne menja, Frel alias 1231451211.....!
Kollerik
11. 12. 2019 11.02
+8
A da bi tale frel alias 111123 itd. spadal pod znamko janezdollar? Čisto možno.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 11.25
+6
Kollerik
11. 12. 2019 11.59
+8
Diebaumaister
11. 12. 2019 09.35
+17
Barca je nastopila s postavo, ki je zadostna za zmago neke povprečne italjanske ekipe, kaj bi bilo šele včeraj, če bi igrali proti drugi uvrščeni ekipi iz serie A, Fati pa je prihodnost Barce, tako, da ni za se bat za podmladek.
Kollerik
11. 12. 2019 09.56
+9
Še vedno obstaja vprašanje, zakaj ni igral še Riqui Puig.
Maxx365
11. 12. 2019 11.36
+2
Še večje vprašanje, zakaj ga ni bilo niti med 18? Piše da zaradi odločitve trenerja, kaj to pomeni, da nanj sploh ne računa, al kako?
Diebaumaister
11. 12. 2019 12.20
+2
Za Puiga bodo še priložnosti, po moje je Valverde kolebal ali njega ali Fatija, nato se je odločil za slednjega.
26277
11. 12. 2019 09.32
+10
Sicer, vse pohvale vašim vrhunskim komentatorjem na Tv. Res, človek se vpraša, a je ta pasu ovce na Šarplanini, dejte se malo zamislit. Hvala
Janezcesnik
11. 12. 2019 09.34
+4
Res ta lukac ko zacne komentirat ti gre na kozlaje
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 09.36
+4
Ko ego komentiranja postane bolj pomembno od tekme same! Lukač in Obrez, oba, vsak po svoje, žal!
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 10.02
+1
Kollerik
11. 12. 2019 11.08
+5
Kollerik
11. 12. 2019 11.16
+6
..hvala! Spoštovane.....spoštovani..... pripnite si varnostne pasove...začenja se tekma vseh tekem...začenja se El. Classico..... :))
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 11.26
+4
disorderliness
12. 12. 2019 12.29
Kakor za koga. Meni so komentatorji všeč. Všeč mi ni n.pr, Laurenčič. Najboljši je pa Stare. Obreza in Kukač pa, mogoče se včasih malo ponavljajo, sicer pa kapo dol, meni so všeč. Včasih pogrešam malo tišine, takrat ko se posluša stadion.
grozjak
11. 12. 2019 09.32
+10
Neto je odličen golman....
26277
11. 12. 2019 09.29
+9
Žal mi je za Ajax, vse ostalo je ok. Lp..
Kollerik
11. 12. 2019 09.31
+5
Meni tudi, toda prodali so de Jonga in de Lighta in to je zdaj to.
Trend01
11. 12. 2019 09.54
+1
De Ligt. Ne de Light. Imajo srečo, da so ga prodali (in, da ga ni dobila Barcelona). Pri Juvetu dela napako za napako. Saj jih je tudi pri Ajaxu, a se je nekako izvlekel. Eden največjih razočaranj je trenutno v Evropi. Škoda.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 10.21
+4
Popravljanje slovničnih napak kaže na določeno vzvišenost! Škoda, ker sem te ravno vzljubil, trend!
Kollerik
11. 12. 2019 10.59
+4
de Ligt kot branilec Juveta...je še ne mesec dni nazaj dobil nagrado Kopa, oziroma naziv najboljšega mladega nogometaša 2019. Torej le ni tako slab, tistemu avtogolu navkljub.
Janezcesnik
11. 12. 2019 12.30
+5
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 09.26
+19
Očitno Barcelona ni sposobna sestaviti ekipe, ki bi lahko izgubila proti vodilni ekipa italijanskega prvenstva ...niti z Valverdejem vred ne
User416781
11. 12. 2019 09.40
+17
Kot navijač Barce se še vedno z grenkobo spominjam poraza proti Romi, tako da prosim ne kliči hudiča...
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 09.45
+8
Težava Barcelone so redki porazi, zato se jih tudi jaz vseh spomnim
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 09.24
+12
Frel se danes počuti tako neumno ,kot recimo ateist pred svetim Petrom
Frel
11. 12. 2019 09.33
-10
lej lej lej kako raste popularnost =). drgač pa sem napisal. če Inter včerajšnje več kot očitne pomoči Interju sam Conte in druščina niso uspeli izkoristiti potem si res ne zaslužijo napredovanja v izločilne boje.
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 09.40
+9
frel toliko gnojnice, ki si jo včeraj prelil ne spere 2 dni močnega dežja, ti pa zdaj pršiš tu z 2 litrsko kanglo
Frel
11. 12. 2019 09.50
-5
ti veš koliko se jaz požvižgam na to kaj pišete? vidim pa, da me zelo radi prebirate in komentirate, pač kako človek danes uspe. naredi se "kretena" in opala je že med top 5 na tem forumu. tako deluje današnji svet in vi ste naše gorivo za tipe ala zapiramvamusta, kavčstrokovnjak, cripstoned, itd. jaz bi se na vašem mestu zamislil. verjemi, če ne bi bili tako znani nas že zdavnaj ne bi bilo več, saj celotna stvar ni več zanimiva. če nisi še opazil, jaz na tem forumu samo trolam in nič drugega. v resnici se zadnje čase odkar so se "upokojili" velikani ala Andres Iniesta, Xavi, Andrea Pirlo, Schweinsteiger, Kaká, Ronaldhinio, Zidan, itd. nogomet spremljam samo še za takšno in drugačno zabavo. saj so mi danes vsi nogometaši naj dosegajo še takšne uspehe le navadni "razvajenci" ki tekmujejo kdo bo na koncu leta več popsravil v žep. nogomet je izgubil svoj čar z temi res astrononmskimi plačami. kdaj se niso morali odločiti kdo bo dobil zlato žogo, letos je poleg Ronalda in Messija 3 le za okras (razen letos pa lani, ko se obema že poznajo leta). sedaj pa vi kar naprej komentirajte moje poste in se zgražajte zraven in še kaj lepega napišite zraven in verjemite, da bom še dolgo takšne pisal.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 09.56
+8
Frel, nihče, ki mu je vseeno, se ne razpiše toliko!
Kollerik
11. 12. 2019 09.58
+8
lepo, da si tako pomemben...čestitke... :))
resnicaosvobaja
11. 12. 2019 10.01
+9
Frel si kdaj pomislil na naš "dvojni trol" in si dejansko ti tisti ,ki je nasedel ?
Frel
11. 12. 2019 10.05
-9
jaz vsekakor nisem nasedel, če si ste vi navijači barce, kateri ne premoreste malo objektivnosti, ampak ste zatreskani v Barco in Messija. ja to zna biti hudič, ko znate le o tem govoriti.
DR.Fejsbuk
11. 12. 2019 10.15
+6
Pač govorimo o Messiju in Barci ter, malo manj o nepomembnih stvareh! Hvala Frel, ker si tu za nas!
NisteResni
11. 12. 2019 09.17
+14
A niste ucer vsi pametval da barca inter naprej vlece s to postavo.... neko sramotno pocetje ste omenjal.... kje je zdj Inter
mmmmmmmnnnnnnmmm
11. 12. 2019 09.17
+12
To je italijanska liga.. Zato je ronaldo šel v Italijo.. Mislil sem da bodo imeli samo malo težavo z b ekipo Barcelone..doma pred svojimi navijači.. Ekipa ki je vodilna v svoji ligi pa izpade od b tima Sramota od sramote