Liga prvakov

Dobre novice za Real: '4 kg lažji' Hazard že trenira z žogo

Madrid, 16. 02. 2021 18.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav je do njunega medsebojnega obračuna še več kot en teden, pa ljubitelji napadalnega nogometa že nestrpno čakajo na obračun Atalante in madridskega Reala v osmini finala Lige prvakov. S slovenskim reprezentantom Josipom Iličićem bi se na vsaj eni od dveh tekem morda lahko udaril tudi belgijski zvezdnik Eden Hazard, ki očitno trdo dela, da bi se vrnil v najboljši formi.

Hazard (v belem dresu) med tekmo z Interjem v Ligi prvakov.
Hazard (v belem dresu) med tekmo z Interjem v Ligi prvakov. FOTO: AP

Eden Hazard in najboljša forma so besede, ki jih v isti povedi vse od njegovega prestopa iz Chelseaja k madridskemu Realu verjetno ni zapisal še noben medij. Belgijec se ne more otresti poškodb – zadnjo je utrpel na začetku februarja, ko je ravno povezal nekaj tekem brez vidnejših težav in počasi, a zanesljivo prevzemal vedno večjo vlogo pri Realovi igri v napadu. Veliko obrvi je Hazard dvignil tudi s svojimi izjavami sredi prejšnje sezone, ko je potrdil, da se je v Madrid iz Londona preselil z nekaj odvečnimi kilogrami.

"Res je, ne morem lagati. Če sem na počitnicah, sem na počitnicah. Poleti sem pridobil pet kilogramov sem eden tistih, ki težo hitro pridobijo, a jo tudi precej hitro izgubijo. Ko sem bil v Lillu, sem tehtal 72 kilogramov, potem sem pridobil mišice in sem jih imel 75. Na slab dan jih imam lahko 77, poleti pa sem jih imel 80, vendar sem prišel na pravo težo v desetih dneh," je za belgijski Sport/Footmagazine dejal Hazard.

Zidane: Mislite, da je vesel?
Po tem, ko je trener Reala Zinedine Zidane nedavno pustil odprte možnosti za to, da bi se Hazard lahko vrnil že za prvi obračun osmine finala z Atalanto v Bergamu, je med navijači 13-kratnih evropskih prvakov završalo tudi ob torkovi objavi novih posnetkov s treninga španskih prvakov. Hazard je že začel trenirati tudi z žogo, medtem ko je televizija La Sexta poročala, da je Belgijec izgubil kar štiri kilograme. Prej kot prekomerni teži sicer Zidane razloge za Hazardove težave s številnimi poškodbami pripisuje "smoli".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Že se je vrnil na igrišče in dobro mu gre. Upamo, da bo prihodnji teden lahko delal z ekipo," je ob nedavnem druženju z mediji dejal Zidane, ki je sicer brez Hazarda samo v tej sezoni ostal zaradi treh poškodb. "Mislite, da je vesel, ker se to dogaja? Seveda ni. Dela vse, kar lahko, da bi bil v dobri formi, a veste, da je življenje igralca pač takšno, da lahko pride do poškodb. Mislim, da je nekaj tudi smole. Igralcu ni bilo lahko. Moramo ohraniti pozitiven odnos. Je izvrsten igralec, ob vrnitvi pa ga potrebujemo stoodstotnega," je dejal Zidane, morda celo glavi promotor Hazardovega prestopa, ki bi lahko Real v izpolnitvi določenih klavzul v pogodbi stal kar 172,34 milijona evrov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica november
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marcuus
17. 02. 2021 13.38
Dolg ne bo. Bliža se velika noč.
265004
17. 02. 2021 13.28
Zdej pa bo.....
Sisoje
16. 02. 2021 20.09
+2
Jaz dvakrat grem lulat in enkrat kakat , pa shujsam 4 kg :)
Kollerik
16. 02. 2021 20.01
+0
Uf, debelinko pa je ,,shujšal,, ni kaj....Kdor je že kdaj hujšal ve, da so štiri kile pri hujšanju nič od nič. Oziroma nekaj izgubljene vode, ki jo dobiš nazaj z par dobrimi porcijami že v dveh dneh....
edenhazard
16. 02. 2021 19.00
+1
jao kaj dela tale hazard :D
Branimir123
16. 02. 2021 18.58
-1
Intihar
16. 02. 2021 20.04
+1