Liga prvakov

Niko Kovač za 24UR: Z Bayernom želim še malce dlje kot v zadnjih štirih letih

München, 01. 10. 2018 15.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
J.K., Tadej Vidrih
Komentarji
8

Pred torkovo tekmo drugega kroga skupinskega dela Lige prvakov smo se v Münchnu pogovarjali s hrvaškim trenerjem Bayerna Nikom Kovačem. Ta pred tekmo z Ajaxom z izbranimi besedami govori o izkušenih Arjenu Robbnu in Francku Riberyju, ki jima je kljub "častitljivim" letom namenil pomembni vlogi.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Ekskluzivni pogovor s trenerjem Bayerna Nikom Kovačem
    04:01
    Iz 24UR: Ekskluzivni pogovor s trenerjem Bayerna Nikom Kovačem
  • Trening Bayerna pred tekmo z Ajaxom v Ligi prvakov
    04:11
    Trening Bayerna pred tekmo z Ajaxom v Ligi prvakov

"To sta 'svetovna' igralca, kar sta dokazala skozi vso kariero," je za 24UR ekskluzivno povedal Bayernov strateg Niko Kovač, ki je po uspešni igralski karieri, ta ga je "odnesla" tudi v München, dobil največjo priložnost na svoji dosedanji trenerski poti in pred začetkom aktualne sezone je rojeni Berlinčan prevzel najtrofejnejši nemški klub.

Z Nikom Kovačem se je naš Tadej Vidrih pogovarjal pred ponedeljkovo novinarsko konferenco.
Z Nikom Kovačem se je naš Tadej Vidrih pogovarjal pred ponedeljkovo novinarsko konferenco. FOTO: 24ur.com

Tam je združil moči z nekaterimi najboljšimi nogometaši stare celine, Francoz Franck Ribery in Nizozemec Arjen Robben sta gotovo povsem v vrhu najbolj zvenečih imen, ki jih bomo na tekmi Bavarcev z Ajaxom (prenos bo na Kanalu A in VOYO) v torek videli na stadionu Allianz Arena.

Gre za velika delavca
"Zdaj imata gotovo nekaj več let, a to ne pomeni, da nimata kakovosti. Ravno nasprotno  kakovostna sta, velika delavca, ki na vsakem treningu dajeta maksimum, to pa, seveda, poskušata tudi na tekmah. Lahko sta vzor vsem," je za našo televizijo še povedal Kovač, ki je minuli konec tedna v domačem Berlinu na klopi rdečih utrpel prvi poraz.

HERTHABAYERN

"Velik je klub, ki je v zadnjih štirih letih trikrat igral polfinale, to bi si želel vsak, čeprav bi si sam želel, da bi se prebili še malce dlje, ampak ... Počasi," je o ciljih v svoji prvi sezoni na klopi bavarskega ponosa še povedal Kovač.

Daljši pogovor z nekdanjim vezistom Bayerna in hrvaške nogometne reprezentance si lahko ogledate v prispevku našega Tadeja Vidriha iz večerne informativne oddaje 24UR, tekmo drugega kroga skupinskega dela Lige prvakov med nemškimi prvaki in amsterdamskim Ajaxom pa bomo na Kanalu A in VOYO prenašali v torek ob 20.45.

BAYERNVLP

Bayern - Ajax
Bayern - Ajax FOTO:
Bayern - Ajax, Tottenham - Barcelona
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PUMA
02. 10. 2018 16.14
+1
Kakšno prizadevanje da ja čim bol natančno opišejo športni novinarji o tem nogometu a o kakšni drugi nezgodi malega človeka bi verjetno pisalo zgolj za vzorec,ali je tako,ja bo kar držalo...
mariomandzukic
01. 10. 2018 22.05
-19
Kera dominacija Hr nogometa
Houdor
01. 10. 2018 21.58
+6
mmmm tale voditeljica v petkicah
Nevzdrzni
01. 10. 2018 21.18
+8
Eh holadezi nimajo pojma... Njihova liga je primerljiva z naso
gecogeco
01. 10. 2018 20.55
+13
res srčno upam da ajax spet pride na pota stare slave, kot takrat ko je bil eden najboljših klubov v evropi! zadnjih dobrih 10 let ni blo nič od njih.
gullit
02. 10. 2018 18.50
+3
na pota stare slave bojo težko pršli klubi kot so Ajax, Crvena zvezda, Steaua,...ker je Bosman spremenil nogomet na glavo in sedaj prevladujejo klubi ki imajo goro denarja in lahko kupijo vse.
apodgra
01. 10. 2018 17.09
+16
Ribery in Roben vrhunska igralca ,klub starost sta še vedno zelo kvalitetna , predvsem pa zelo borbena igralca .
MKII
01. 10. 2018 17.13
-9