Liga prvakov

Fabregas: Snubci, pozabite na Messija, kariero bo končal v blaugrani

Barcelona, 20. 04. 2020 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lionela Messija v zadnjih letih nekateri mediji vztrajno selijo in "pošiljajo" iz Barcelone. Sprva so ga selili na Otok, da bo prej ali slej član nesramno bogatega Manchester Cityja, vmes so ga tudi že "pošiljali" v Pariz k PSG-ju, a je Argentinec še vedno trdno v Barcinem sedlu. V zadnjem času so nekateri pisali, da ga na vsak način želi Inter, ki je pripravljen narediti vse in še več, da Argentinca pripelje v lombardijsko prestolnico, a je Messi še naprej član katalonskega ponosa. In če je verjeti njegovemu dobremu prijatelju Cescu Fabregasu, bo Messi kariero končal v dresu blaugrane ...

 


Cesc Fabregas je bil prvak s Chelseajem.
Cesc Fabregas je bil prvak s Chelseajem. FOTO: AP

"Vem, kaj je njegova velika in upam si reči edina želja," je pogovor za katalonski Sport začel Cesc Fabregas, nekdanji dolgoletni član Barcine "škvadre", sedaj pa nogometaš francoskega Monaca. "Vsi, ki upate, da boste Lionela Messija pripeljali v svoje vrste, bolje, da se sprijaznite, saj bo ostal v Barceloni in v dresu blaugrane končal kariero. To je med drugim njegova velika želja," je poudaril izvrstni vezist, ki je močan pečat pustil na Otoku, kjer je vrsto let nosil dres Arsenala, kasneje tudi Chelseaja. "Zapisi v medijih, predvsem so prihajali z Apeninskega polotoka, so bili sicer resnični in vem, da je Inter želel na vsak način po Lea, toda od tega ne bo nič. V to sem prepričan. Morda je bil še najbližje odhodu pred leti v City, ko je bil na nasprotnih bregovih s takratnim vodstvom kluba. Od tega je že kar nekaj let in ni več realno, da bi zapustil Barcelono. Če je tudi sedaj ne bo, ko ima določene težave z vodstvom, potem ne bo nikoli odšel," je še dejal 32-letni nogometaš, ki si lasti rekord po asistencah v Premier League. 

Lionel Messi in Cesc Fabregas
Lionel Messi in Cesc Fabregas FOTO: Reuters

"Pogosto se slišiva. Najini pogovori v  glavnem niso športno obarvani oziroma ne govoriva o nogometu, toda ko spregovoriva o tem, mi da jasno vedeti, da je zanj na svetu le Barcelona. In prav je tako. Nekoč, ko bo zares končal kariero, bo svojo legendarno vlogo v svetu nogometa okrepil z dejstvom, da je celo življenje nastopal zgolj in samo za Barcelono," je še povedal Cesc Fabregas, ki je slačilnico z Messijem delil v letih 2011–2014. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samomojemnenje
20. 04. 2020 18.05
+4
Off-topic...Gazzetta dello Sport poroča, da je Inter pripravljen spustiti Lavtara v Barcelono in naj bi v zameno zahtevali Semeda in Aleno. Barca naj bi želela Aleno obdržati, ampak, ker si tako želijo Lavtara, bi pristali tudi na odhod Alene.
Kollerik
20. 04. 2020 21.06
Če to drži, potem Barca nima kaj čakati. Lautaro se mi zdi kot mlada reinkarnacija Suareza, pa čeprav je Trend zadnjič nekaj dokazoval, da Lautaro vendarle ni tako čista napadalna špica, kot Suarez. Zanimivo, da poleg Alene in Semeda Inter ne zahteva še doplačila, če je tej novici seveda za verjet.
samomojemnenje
21. 04. 2020 08.16
Po mojem, če bo to res tako, bo verjetno treba dati kak € zraven. Poleg tega pa je tu spet pogoj, da sta Semedo in Alena za to, da odideta v Inter. Se pogovarjajo, kot da so igralci sužnji in da nimajo besede. Potem jim pa vse propade, ko igralec noče v določen klub.
Diego83
20. 04. 2020 14.59
+1