Liga prvakov

Junak finala Lige prvakov priznal: Ob strelih z glavo mižim

München, 02. 01. 2021 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Več kot štiri mesece po finalu Lige prvakov, ki ga je lani z golom z glavo v 59. minuti proti svojemu nekdanjemu klubu Paris Saint-Germainu v korist Bayerna odločil Kingsley Coman, je francoski krilni nogometaš razkril neverjetno podrobnost. Strelov z glavo naj bi se namreč bal.

Coman (levo) se pripravlja za strel nekaj stotink pred "usodnim" trenutkom finala Lige prvakov.
Coman (levo) se pripravlja za strel nekaj stotink pred "usodnim" trenutkom finala Lige prvakov. FOTO: AP

Z odločilnim zadetkom v finalu Lige prvakov 2020 se je Kingsley Coman za večno vpisal v zgodovinske knjige Bayerna, evropskega in svetovnega nogometa. Francoski krilni nogometaš, čigar kariero so večkrat prekinile poškodbe, je bil nepričakovani junak spopada s Paris Saint-Germainom v Lizboni, kjer pa je zadetek v mrežo svojega nekdanjega kluba zabil na sebi najbolj "boleč" način. 

V pogovoru za Bild je Coman namreč več kot štiri mesece po osvojitvi evropskega naslova priznal, da mu skakanje na predložke vedno "nažene strah v kosti", njegovo zapiranje oči pa da vedno nasmeji soigralce.

"Vedno mi nažene strah v kosti, ko se pripravljam za strel z glavo, takrat zaprem oči. Soigralci se kar ne nehajo šaliti na ta račun," je dejal Coman, ki je seveda veliko bolj spreten z nogami, saj velja za enega najprodornejših članov ekipe trenerja Hans-Dietra Flicka.

Brez gola na ogrevanju
Podrobnejša analiza fotografij s finalne tekme v Lizboni resnično razkriva, da je Coman tudi v 59. minuti proti PSG najverjetneje streljal z zaprtimi očmi, a na srečo Bavarcev je žoga našla pot mimo Keylorja Navasa

"Na ogrevanju nisem zadel niti enkrat," je še dejal Coman, kar bo gotovo še dodatno užalostilo njegove rojake. V njihovi šoli se je naučil nogometne abecede, nato pa poskrbel, da je čakanje PSG na evropsko lovoriko, ki traja vse od ustanovitve kluba, preseglo okroglih 50 let.

Koronavirus pasica november
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hasta la victoria siempre
02. 01. 2021 12.43
+3
tako kot mi nekako..politikom in eliti zamižimo,da lahko delajo kar se jim zahoče.
Trend01
02. 01. 2021 12.10
+2
Vsak nogometaš zamiži. eni prej, eni kasnej... Sicer pa tudi morski pes "zamiži", ko napade. To je razvoj milijonov in milijonov let. Že vedo zakaj.
tekač
02. 01. 2021 08.51
+6
Kakšna neumnost. V kolikor igraš nogomet ali si ga igral veš, da pri strelu z glavo nagonsko zamižiš. Jaz sem se prav trudil pa ni ratalo. Pa tudi trenerji so mi potrdili in igralci, da refleksno zamižiš......
dajno
02. 01. 2021 08.51
-6
Tudi slepa kura zrno najde
Rdeča kapica69
02. 01. 2021 09.29
+8
Ja proti Barci je slepa kura 8krat našla zrno 😂😂🤣🤣