Liga prvakov

Pri PSG previdni: ’Tekma z Liverpoolom bo nekaj povsem drugega’

Pariz, 16. 09. 2018 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Liverpoola so po zmagi nad Tottenhamom (2:1) z mislimi že pri prvi tekmi skupinskega dela, v kateri se bodo udarili s PSG. Tudi Parižani so se na zadnji tekmi francoskega prvenstva veselili zmage, brez poškodovanega Neymarja in kaznovanega Kyliana Mbappeja so ugnali St Etienne (4:0). V mestu ljubezni so prepričani, da jih na Anfieldu čaka eden izmed najtežjih preizkusov do sedaj. Oglejte si ga 18. septembra ob 20.45 na Kanal A in VOYO.

Na zadnji tekmi francoskega prvenstva je prvič v sezoni zaigral tudi italijanski vezni igralec Marco Verratti, ki pa soigralcem zaradi kazni ne bo mogel pomagati soigralcem na prvi tekmi skupinskega dela v Liverpoolu.

Na zadnji tekmi osmine finala Lige prvakov si je namreč Italijan prislužil rdeči karton, zaradi česar bo tekmo spremljal s tribun. Prepričan je, da PSG ob uvodu v elitno evropsko tekmovanje čaka težka tekma, kar pa ni nujno slabo. "Dobro je, da smo pred srečanjem z Liverpoolom slavili na vseh prvenstvenih tekmah. Vendar pa bo tekma z Liverpoolom nekaj povsem drugega," je novinarjem zaupal Veratti, ki se dobro zaveda nevarnosti, ki njegove soigralce čakajo na Anfieldu.

Verratti si je na zadnji tekmi z madridskim Realom prislužil rdeč karton.
Verratti si je na zadnji tekmi z madridskim Realom prislužil rdeč karton. FOTO: AP

Redsi so se v minuli sezoni uvrstili v finale Lige prvakov, zaradi česar so v Parizu še posebej pazljivi. "Liverpool je ekipa, ki na domači zelenici igra izjemno dobro. Imajo izkušnje v Ligi prvakov, lani so tako zaigrali tudi v finalu," je poudaril Italijan in dodal, da bo torkova tekma razjasnila marsikaj: "To bo pomemben test za nas. Ne bo odločilen, vendar pa je dobro, da evropsko pot začenjamo s težko tekmo."

Tekmo med Liverpoolom in PSG si lahko 18. septembra ob 20.45 ogledate na Kanal A in VOYO. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
16. 09. 2018 16.32
-3
psg jih bo raztrgal
apodgra
17. 09. 2018 08.22
+3
aveeeeeee
16. 09. 2018 08.57
-9
kok je neymar hud