Liga prvakov

Inter za Handanovića pripravlja podaljšanje pogodbe

Milano, 15. 10. 2019 10.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Milanski Inter in Samir Handanović sta že vrsto let neločljivo povezana. Slovenski vratar je imel v preteklosti tudi ponudbe drugih evropskih klubov, a je ostal v Milanu. Kapetan črno-modrih je pred podaljšanjem pogodbe, velike "apetite" pa imajo s soigralci tudi v Ligi prvakov.

Že prihodnji teden se nadaljuje skupinski del Lige prvakov, Inter bo gostil dortmundsko Borussio (prenos na Kanalu A in VOYO). Milančani so v izjemno zahtevni skupini, poleg omenjene nemške zasedbe sta v skupini F še Barcelona in praška Slavia. Inter je kljub dobri in všečni igri nesrečno izgubil na stadionu Camp Nou (2:1), na uvodni tekmi pa je le remiziral s Slavio (1:1). Po dveh odigranih tekmah so na tretjem mestu skupine z eno točko, Borussia in Barcelona pa sta zbrali po štiri. To za Inter pomeni, da nujno potrebuje točke, če se želi vmešati v boj za napredovanje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

interbor

Slovenski vratar Samir Handanović je pri Interju od leta 2012, prestopil je iz Udineseja, od februarja lani nosi tudi kapetanski trak. Pogodba se mu izteče leta 2021, a kot navajajo italijanski mediji, mu v klubu pripravljajo podaljšanje pogodbe. Izkušeni vratar ima 35 let, a je nezamenljiv v vratih milanskega kluba. Po neuradnih podatkih trenutno njegova letna plača znaša 3,2 milijona evrov. Kot piše časnik Gazzetta dello Sport, "pri Interju razmišljajo pozitivno v tej smeri, enoletno podaljšanje za Samirja Handanovića je pravzaprav že opravljen posel."

Liga prvakov
Liga prvakov FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CURVANORD Zanetti
15. 10. 2019 17.39
+4
Conte, krivec za poraz proti Juventusu in Barceloni, placo vstran vzet in nakazat Samirju. Vsega ne more branit, je pa res da bi Inter rabil zadaj enega pravega razbijaca, to kar jr sedaj v obrambi je prevec mlecno
Malo_sutra
15. 10. 2019 14.15
-25
Ah kaj pa vem, bi bilo bolje da gre. Prevec zdaj zivi od imena, lahko bi kaj vec ubranil.
ehjaehja
15. 10. 2019 14.54
+15
Samir ima več resnih obramb na tekmi kakor Jan Oblak.
YUGO45
15. 10. 2019 13.40
+38
Samir je steber Interja..niso nori da ga spustijo..