Liga prvakov

Hazard treniral z ekipo, proti Liverpoolu bržčas že na klopi

Madrid, 04. 04. 2021 15.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Belgijski nogometni as Eden Hazard je očitno že povsem okreval po zadnji poškodbi mišice in bo nared za torkov obračun v četrtfinalu Lige prvakov, kjer se bo madridski Real na domači zelenici pomeril z Liverpoolom.

Hazard (na fotografiji zgoraj) med tekmo z Interjem v skupinskem delu LP.
Hazard (na fotografiji zgoraj) med tekmo z Interjem v skupinskem delu LP. FOTO: AP
Nogometaši madridskega Reala v torek, 6. aprila, odpirajo četrtfinalne boje v Ligi prvakov z domačo tekmo proti Liverpoolu. Prenos se na Kanalu A in VOYO s studijskim delom začne ob 20.30. Dan kasneje, v sredo, 7. aprila, pa bomo skupaj pospremili dvoboj med lanskima finalistoma Bayernom in Paris Saint-Germainom. Zamujene tekme in vrhunce dneva si poglej na VOYO.

Madridski športni dnevnik AS je na svoji spletni strani zapisal, da Eden Hazard "še ni rekel zadnje besede". Belgijski zvezdnik želi nastopiti že na torkovi tekmi četrtfinala Lige prvakov, ko se bodo Madridčani na svojem pomožnem stadionu Alfredo Di Stefano udarili z Liverpoolom. AS sicer poroča, da nekdanji član Lilla in Chelseaja še ni stoodstoten, in da se bo moral sprijazniti z vlogo rezervista. 

"Hazard je bil velika novost treninga Madrida to nedeljo, ki je služil za uigravanje članov prve postave, ki so dobili nekaj počitka, kot denimo (Raphaël) Varane in (Toni) Kroos ter za reaktivacijo belgijskega zvezdnika," je zapisal AS, ki seveda skupaj s celotno Španijo vneto pričakuje prihodnji teden, ki poleg spopada z Liverpoolom prinaša tudi zadnji ligaški "el clasico" sezone 2020/21.

'Kot da bi imeli svinčene noge'
Najdražji nogometaš v zgodovini Reala, ki ga vse od prestopa iz Chelseaja pesti cela serija poškodb, se je nazadnje poškodoval 13. marca po zgolj 15-minutnem povratku na ligaški tekmi z Elchejem. Izpustil je zanje tri tekme Reala in za okrevanje izkoristil tudi nedavni reprezentančni premor. 

"To vseeno ne pomeni, da se bo takoj vrnil. Če je klubu in (trenerju Zinedinu, op. a.) Zidanu kaj jasno, potem je to dejstvo, da je ob povratkih Hazarda potrebno postopati tako, kot da bi imeli svinčene noge. A prihaja odločilni teden v Ligi prvakov in LaLigi, poleg tega pa še povratna tekma na Anfieldu. Hazard, ki dobro pozna Redse, pa želi prispevati svoj delež Čeprav bo, v tem trenutku, to pomenilo začeti na klopi," dodaja AS.

Koronavirus pasica nova
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RUBEŽ
05. 04. 2021 11.05
+1
Ne vem, pri Realu zadnje čase vsi čudežno pozdravijo hitro poškodbe. Ne bi me presenetilo, če bi na povratni tekmi CL zaigral tudi grobijan Ramos.
cripstoned
05. 04. 2021 10.29
-1
ne vem kako dobra je ta novica za real... hazard je v katastrofalni formi in malo verjetno je da bo odigral najboljšo tekmo od svojega prihoda proti liverpoolu... vse kar lahko rečem je pustimo se presenetiti...
Od Halerja ati
05. 04. 2021 11.11
+2
Ja js tut tako pravim. Tudi pri vsaki novi izdaji cicibana sem presenecen. Kako sickaj drugace? Žena otroci vredu?
HALAcR7
05. 04. 2021 13.16
+1
realno sem že pozabil na njega,,,škoda za poškodbe,nekateri se smejejo temu,kar se mi nismo niko,,slamnati bedaki se celo svojim igralcem smejejo ko pridejo poškodbe,
mihimali
04. 04. 2021 21.31
+1
Tale bajsek jim bo pa zagotovo pomagal ja