Liga prvakov

Italijani prepričani: Vlahović je (ali bo) Juventusov

Firence, 24. 01. 2022 12.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Marko Juvan
Komentarji
2

Fiorentinin napadalec Dušan Vlahović, ki nove pogodbe s klubom iz Firenc ne želi podpisati, trenutna pa ga na stadion Artemio Franchi veže le še sezono in pol, je med najbolj vročimi akterji zimskega prestopnega roka, ki se bo iztekel zadnji januarski dan. Po poročanju medijev z Apeninskega polotoka bo odlični srbski napadalec ostal v Italiji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Srb Dušan Vlahović je eden najbolj vročih napadalcev ta hip. Nič čudnega, da je zanj močno zagrizel italijanski velikan Juventus.
Srb Dušan Vlahović je eden najbolj vročih napadalcev ta hip. Nič čudnega, da je zanj močno zagrizel italijanski velikan Juventus. FOTO: AP

Če je verjeti milanskemu rožnatemu časniku Gazzetta Dello Sport, ki je vselej dobro obveščen, ko gre za dogajanje v torinskem Juventusu, je "usoda" srbskega napadalca Dušana Vlahovića zapečatena. "Vlahović ne želi podaljšati pogodbe s Fiorentino. Sodelovanje z vijoličastimi se uradno končuje junija 2023, Srb pa je kategorično zavrnil vsako namero o podaljšanju z vijoličastimi. Vodstvo Fiorentine se je s tem sprijaznilo in išče najboljšo ponudbo za klub. V Firencah želijo z njim dobro zaslužiti, kar je razumljivo. Trenutno sta v prvi vrsti londonski Arsenal in torinski Juventus. Roko na srce, vodstvo kluba iz Firenc bi svojega vodilnega moža veliko raje prodalo na Otok kot pa v tabor velikih konkurentov. Zlasti ker se Juve tako kot Fiorentina krčevito bori za preboj v Ligo prvakov za naslednjo sezono," sporoča ugledni italijanski športni časnik, ki pa dodaja, da se želja vodstva Fiorentine bržkone ne bo uresničila. 

Statistika Dušana Vlahovića v letu 2021
Statistika Dušana Vlahovića v letu 2021 FOTO: Sofascore.com

"Morda bi ga res radi poslali v Arsenal, toda Vlahovič je že pred časom dejal, da ga zanima le Juventus. To je klub, za katerega navija od otroštva, in za vsako ceno želi obleči dres črno-belih iz Torina," je še zapisala Gazzetta in sporočila tudi znesek, okoli katerega se bo sukal posel na relaciji Juventus–Vlahović–Fiorentina. "Glede na trenutno stanje bi Vlahović do konca sezone odšel v Torino kot posojen igralec, odškodnina pa naj bi se vrtela med 60 in 70 milijoni evrov. Mnogi se sprašujejo, kako je sploh mogoče, da Juve ob velikih finančnih težavah sploh konkurira za takšen posel, a treba je vedeti, da so številni člani črno-belih pri izhodnih vratih."

Dušan Vlahović želi v Torino in Juventus želi Vlahovića ...
Dušan Vlahović želi v Torino in Juventus želi Vlahovića ... FOTO: AP

In res, že nekaj časa se po nogometnih hodnikih suče kar nekaj imen nogometašev, ki naj bi odhajali iz Torina. "Aaron Ramsey, Rodrigo Betancourt, Arthur, Alex Sandro in še nekateri bodo pomagali Juventusu, da bo lažje zbral denar za Vlahoviča, ki naj bi po podpisu pogodbe letno zaslužil vsaj sedem milijonov evrov." Gazzetta ob koncu sicer dodaja, da bo/bi Juventus ob neuspešni sklenitvi posla poiskal alternativno rešitev in z Vlahovićem počakal vsaj do konca sezone. "Anthony Martial se že nekaj časa povezuje z Juventusom. Četudi bi ga Torinčani pripeljali januarja, to ne bi pomenilo, da je zgodba z Vlahovićem končana. Če ne prej, bo 21-letni Srb član črno-belih po koncu sezone, a v tem primeru za nižjo odškodnino od januarske."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Intihar
24. 01. 2022 14.40
-3
Serie A najslabsa liga
User1953555
24. 01. 2022 14.22
+1