Liga prvakov

Janu Oblaku vrata v nogometni svet odprl Brane Oblak

Ljubljana, 17. 03. 2021 20.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tanja Volmut
Komentarji
2

Čaka nas nova nogometna poslastica, na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov se bosta udarila londonski Chelsea in madridski nogometni velikan Atletico z našim Janom Oblakom na čelu. 28-letni Oblak, tudi kapetan naše reprezentance, v nogometnem svetu velja za enega najboljših in tudi najbolje plačanih vratarjev. Škofjeločanu je kot mlademu nadobudnemu vratarju priložnost med prvimi ponudil Brane Oblak, legenda slovenskega nogometa.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RUBEŽ
24. 03. 2021 08.00
Marsikateri trener je dal priložnost mlademu igralcu, ki je potem uspel. Pa noben ne dela takšnega haloja, lot Brane. Je pač rad v sedišču pozornosti. Malo bi se lahko umiril.
Alex Trefalt
17. 03. 2021 21.54
ne se je_at,z daleč najboljšim igralcem Slo fuzbala,vseh cajtov,Branetom Oblakom+Obi drugi

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.