Liga prvakov

Kampl pred nadaljevanjem LP: V Lizbono ne gremo zgolj na eno tekmo

Leipzig, 05. 08. 2020 08.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, J.B.
Komentarji
2

Slovenski nogometaš Kevin Kampl, ki nosi dres nemškega prvoligaša Leipziga in si je že zagotovil nastop na zaključnem turnirju elitnega evropskega tekmovanja v Lizboni, verjame, da lahko z biki pride vse do končne lovorike. Kot je 29-letnik poudaril za nemški Sport Bild, v Lizbono ne gre zgolj na eno tekmo.

Kevin Kampl se je z biki prvič prebil v četrtfinale Lige prvakov.
Kevin Kampl se je z biki prvič prebil v četrtfinale Lige prvakov. FOTO: AP

"Zaslužimo si biti v četrtfinalu Lige prvakov. To ni presenečenje. Od zdaj najprej gre le še za eno tekmo in vedno le za eno zmago. S tremi zmagami si lahko priigraš velik naslov. To nam mora biti vsem jasno," je pred nadaljevanjem tekmovanja v Evropi dejal Kevin Kampl.

"Če imaš tri dobre dneve, lahko vsakdo premaga vsakogar. Mi v Lizbono gotovo ne gremo samo na eno tekmo," je še dejal slovenski nogometaš za Sport Bild.

Leipzig se bo v četrtfinalu 13. avgusta pomeril z madridskim Atleticom slovenskega vratarja Jana Oblaka. Prenos tekme boste lahko v živo spremljali na VOYO in Kanalu A.

Evropska nogometna zveza (Uefa) se je odločila, da bo med koronavirusno pandemijo po premoru Ligo prvakov končala s finalnim turnirjem na Portugalskem po vzoru izločilnih bojev mundiala z le eno tekmo na izpadanje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zziziziziu
14. 08. 2020 13.35
+4
Zdaj bi skos naprej moglo ostat tako,da se od cetrtfinala naprej igra samo ena tekma.Bolj zanimivo
Bigbadjohn
05. 08. 2020 15.46
+2
Prišel. Videl. Gledal.