Liga prvakov

Kapetan Crvene Zvezde: Na Marakani se ne bomo le branili

Beograd, 26. 08. 2019 15.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Crvene Zvezde bodo skušali ponoviti lanski uspeh in se še drugič zapored uvrstiti v Ligo prvakov. Od obljubljene dežele evropskega nogometa jih loči le še ena tekma. V torek bodo na vroči Marakani proti ekipi Young Boys branili prednost s prve tekme, ko je bilo 2 : 2. Srečanje si boste lahko v živo ogledali na Kanalu A in VOYO. S prenosom pričnemo ob 20.45.

Na Marakani je lani padel tudi poznejši zmagovalec Lige prvakov Liverpool.
Na Marakani je lani padel tudi poznejši zmagovalec Lige prvakov Liverpool. FOTO: AP

Na prvem srečanju v švicarskem Bernu je Crveni Zvezdi uspelo iztržiti remi, tako da ima pred povratnim srečanjem, na katerem bo imela izdatno pomoč s tribun, malenkostno prednost. Tega se zaveda tudi kapetan beograjske ekipe Marko Marin, ki pa zagotavlja, da se pred polnimi tribunami največjega srbskega stadiona ne bodo le branili: "Rezultat s prve tekme nam daje določeno prednost, ki pa nam ne zagotavlja ničesar. Niti slučajno se doma ne bomo le branili, tega se zavedamo vsi v ekipi. Vemo, kaj nas čaka. To bo še ena zelo trda tekma, v kateri bodo odločale malenkosti. Pripravljeni smo na vse."

"Od vratarja Milana Borjana do napadalca Milana Pavkova. Vsi bi si zaslužili ponovno nastopanje v Ligi prvakov. V lanski sezoni smo dokazali, da se lahko dostojno zoperstavimo vsakemu tekmecu, nenazadnje smo doma ugnali celo poznejše prvake, letos pa je ekipa še boljša. Dali bomo vse od sebe, da nam uspe in da izpolnimo želje navijačev," obljublja nekdanji nemški reprezentant, ki je za Elf zbral 16 nastopov.

30-letnik pa je za konec poudaril, da bi srečanje lahko odločila tudi podpora s tribun: "Že v Bernu smo imeli fantastično podporo, a v Beogradu bo povsem drugače. Več kot 50 tisoč glasnih grl bo za nas velik plus."

Young Boys - Crvena Zvezda

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Žac
26. 08. 2019 16.41
+30
Gremo fantje. Maribor,Dinamo, Crvena zvezda,Reka in Partizan. Vsi naprej. Vsi imate možnosti glede na rezultate prvih tekem. Gremo fantje. Vse od sebe.
Žac
26. 08. 2019 16.50
+14
Ok,malo sam brcnil v meglo. Začeli so leteti minusi. Glede na dobro znano Slovensko fušijo,naj se samo Maribor uvrsti naprej. Bo zdaj ok?
gullit
27. 08. 2019 15.16
+1
Vi se kr tolažte z ligo prvakov in s petardami ki jih boste prejeli. Nam pa ostane ep v košarki in uspeh ki ga hrvati ne bojo nikoli doživeli. Žal