Liga prvakov

Kapetan Henderson ne podcenjuje nasprotnika: Zavedamo se, kako dobri so

Marbella, 23. 05. 2019 14.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Liverpoola se na finalni obračun Lige prvakov pripravljajo v španski Marbelli. Redsi se zavedajo, da jih v Madridu čaka velik preizkus, kapetan Jordan Henderson pa je prepričan, da bo potrebno izkoristiti vse pridobljene izkušnje in še enkrat znova dati vse od sebe. Le tako si, ne glede na rezultat, ne bodo imeli kaj očitati.

Nogometaši Liverpoola so si finalno vstopnico zagotovili po izjemnem preobratu nad Barcelono, katalonski velikan je na Anfieldu klonil s 4:0. Neopisljiva evforija, ki je po zmagi zajela Anfield, se je za vse večne čase v pisala v spomin nogometašem s kapetanom Jordanom Hendersonom na čelu.

Jürgen Klopp je Liverpoolu zagotovil že drugi zaporedni finale v Ligi prvakov.
Jürgen Klopp je Liverpoolu zagotovil že drugi zaporedni finale v Ligi prvakov. FOTO: AP
Finale med Liverpoolom in Tottenhamom si oglejte v naši družbi, 1. junija ob 20.00 na Pop TV.
"Po tekmi je bilo izjemno čustveno. Na zelenici smo pustili prav vse in zaslužili smo si zmago. Mislim, da smo si prislužili finale in prepričan sem, da nam pri tem ne bi oporekala niti Barcelona," je za spletno stran UEFA.com povedal angleški reprezentant, ki je tudi v lanskem finalu, s kapetanskim trakom na roki, vodil redse na zelenico. Liverpool je v finalu izgubil proti madridskemu Realu (3:1). Letos jih v Madridu čaka angleški tekmec Tottenham.

"Izkoristili smo izkušnje iz lanskega leta za preboj v finale in sedaj smo tu. V zadnji tekmi se bomo morali znova izkazati, tokrat proti odličnim spursom, ki so se v tekmovanju odlično odrezali in opravili s številnimi odličnimi moštvi," je nasprotnika pohvalil Henderson. Liverpool je sicer v tej sezoni v prvenstvu že dvakrat porazil varovance Mauricia Pochettina, obe tekmi sta se končali z rezultatom 2:1.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Zavedamo se, kako dobri so. Čaka nas težka finalna tekma, zato moramo biti pripravljeni. Vse bomo morali dati od sebe, vse do zadnje minute. Vse do zadnjega sodnikovega žvižga. Če nam bo uspelo to, potem nimamo kaj obžalovati," je zaključil kapetan redsov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fuzbaler
24. 05. 2019 09.18
+2
Zakaj bi kdo koga podcenjeval v finalu Lige Prvakov?
šumar
23. 05. 2019 14.35
-6
skom že igrajo a z realom ? haha
Natural123
23. 05. 2019 16.13
+4
ehjaehja
23. 05. 2019 18.40
+8
Proti barci so že hahahahaha 😂😂😂😉😉