Liga prvakov

Klopp: Enostavno nismo bili dovolj dobri za tako zahtevno gostovanje

Liverpool, 04. 10. 2018 09.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši angleškega Liverpoola so po odmevni uvodni zmagi nad francoskim PSG v skupinskem delu Lige prvakov v Neaplju morali priznati premoč italijanskemu podprvaku Napoliju in klonili z 0 : 1, tekma pa se je predčasno končala tudi za Nabyja Keito, ki je zavoljo močnih bolečin v hrbtu moral na pregled v bližnjo bolnišnico.

Lorenzo Insigne, Marek Hamšik in El Kaddouri
Lorenzo Insigne, Marek Hamšik in El Kaddouri FOTO: Reuters

Naby Keita je tekmo zapustil po vsega 19 minutah igre, nastalo vrzel na njegovem položaju pa je zapolnil angleški reprezentant Jordan Henderson. Zdravniška služba zasedbe iz mesta Beatlov je 23-letnega Afričana iz preventivnih razlogov nemudoma poslala na podroben zdravniški pregled v bližnjo bolnišnico, da bi ocenila resnost njegove poškodbe, vendar takoj po tekmi še ni bilo jasno, za kako resno poškodbo gre. Otoški mediji danes sicer pišejo, da bo Keita z ekipo odpotoval domov. Tekmo na stadionu San Paolo je v izdihljajih tekme odločil Lorenzo Insigne, nemški strateg na klopi Liverpoola Jürgen Klopp pa je po dvoboju dejal: "Enostavno nismo bili dovolj dobri. Napoli se je prikazal v izjemno lepi luči in je zasluženo osvojil vse tri točke." Glede Keitaja pa je povedal: "Gre za poškodbo hrbta. Ne vem, kaj točno. Moramo še počakati."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

the kop
04. 10. 2018 14.35
-4
to je njihovo leto! NE!! klopp je dokazal da je nesposoben šarlatan!! liverpool bo izpadel v skupini, v prvenstvu bo pa okoli 10 mesta!!
er0nixx
04. 10. 2018 14.03
+6
ali pa da je liverpool igral na remi, pa so dobli kajlo na koncu tekme. sicer zasluženo napoli.
tedoVV2HCmedo
04. 10. 2018 11.12
-11
Napoli je dosegel remi proti Crveni zvezdi - in to je zahtevno gostovanje za Kloppa? Zgleda, da so pogruntali Liverpoolovo taktito, to je, da grejo vedno vse podaje vezistov do Salaha, potem pa naprej proti golu.