Liga prvakov

'Ko enkrat izločiš Juventus in Real, to ni več naključje'

Amsterdam, 29. 04. 2019 11.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Ligi prvakov so ostala le še štiri moštva. V boju za finale se bosta najprej v Londonu pomerila Tottenham in Ajax (prenos na Kanalu A in VOYO 30. aprila ob 20.40). Nizozemska zaseba je v izločilnih bojih LP že dvakrat presenetila, tudi proti londonski zasedbi nisi v vlogi favorita.

Jordy Cruyff, sin legendarnega nizozemskega nogometaša Johana, je razkril, da ima Ajax vse prave sestavine, da pripravi še kakšno presenečenje. Ajax v polfinalu Lige prvakov čaka Tottenham, nizozemska zasedba pa je pred tem že pripravila dve presenečenji, ko je izločila madridski Real in Juventus.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ajax ima izjemno generacijo in ima pravo "kemijo." Imajo kar nekaj izjemnih igralcev v starosti od 19 do 21 let, kar pride na vsakih 10 let. Klub je sedaj v dobrem položaju, da lahko izkoristi te mlade zvezdnike. Imajo res veliko talenta, a obenem imajo na vsakem delu igrišča tudi izkušene igralce, kot sta Tadić in Blind," pravi Jordi Cruyff, ki je v mladinskih selekcijah igral za Ajax, nato v članski konkurenci pa tudi za Barcelono, Manchester United in nekatere druga moštva, tudi v Španiji.

"Razlog, da Ajax ni bil v polfinalu Lige prvakov v zadnjih letih, je seveda, da se finančno ne morejo kosati z velikimi klubi iz Premier League, La Lige in Bundeslige. Ajax se dobro zaveda tega in je nekakšna vmesna postaja za igralce. So pa trenutno v dobrem položaju, visoke zneske ponujajo klubi za njihove igralce, vendar niso prisiljeni, da prodajo vse. Ko si v položaju, da si izločil Real in Juventus in to celo na njihovem domačem terenu, to ni več naključje. Imaš pravico sanjati naprej. Liverpool ima izjemno sezono, Barcelona pa, dokler igar Lionel Messi, je favorit na vsaki tekmi. Gre za majhne podrobnosti, ki bodo odločilni. Pri Ajaxu se zavedajo, da so sposobni narediti še kaj več, še posebej po zmagi v Torinu so prepričani, da lahko na dober dan premagajo vsakogar," pravi Cruyff mlajši.

Tottenham vs Ajax
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Manandi
29. 04. 2019 18.49
+1
Kk se REALU riga po finalu, milijarda in pol, naj bi bili igralci vredni, Nosonja celo zlata žoga ( kdo mu jo je dal ?? ..pa nobenega rezultata.
cripstoned
29. 04. 2019 15.43
-21
drzi kot pribito...zato pa bo ajax igral finale...ce tam premagajo se liverpool so pa tako ali tako spisali zgodovino na svoj nacin...ze zdaj so jo ampak za popolnost potrebujejo naslov lige real madrid...
tedoVV2HCmedo
29. 04. 2019 16.50
+5
Če bo zmagal Ajax ali Liverpool, bo liga prvakov dobila slabše sponzorske ponudbe, ker pač sponzorji hočejo, da zmaga bogataš, npr. Real, Barcelona, Manchester City, PSG... Šefi lige prvakov bodo znoreli in ukinili VAR.
igyyp
29. 04. 2019 16.58
+17
Crips, a ti si kar Barcelono odpisal. V časih je kar hudo ko berem tvoje komentarje, najhuje je pa to, da si navijač RM, ker tega navijači RM ne pocnemo. No enkrat sam dojames.
Lessihinav?ek
29. 04. 2019 17.06
-8
cripstoned
29. 04. 2019 18.09
-14
igyyp gledam skupek celotne sezone...barca ne igra najbolje ima pa sreco z nasprotniki....liverpool je povsem druga zadeva in lanski finalist...klopp je z liverpoolom mogoce ze na svojem vrhuncu in ko pogledas da imajo trio firmino, mane, salah...barca pa samo messija je to prednost za angleze...pa tudi naslednjo tekmo liverpool igra doma in to tudi prinasa neko prednost za liverpool...glede mojih komentarjev pa jih ne beri ce ti kaj ne pase...daj minus in pojdi naprej....
Kollerik
29. 04. 2019 20.30
+6
A da Barca ima samo Messija??? Si ti res toliko zabit, da ne vidiš, da ima Barca tudi Dembeleja, Coutinha, Suareza, ter Stegna, Piqueja ki je v odlični formi .....? minus jasno.....
igyyp
29. 04. 2019 21.09
+6
Crips, nobenega minusa ti jaz ne bom dal. Samo pokomentiram tvoja mnenja. Briga mene in za messija, ronalda, maneja, salaha in za vse druge. Navijam za RM in to je to. Ampak ena vrlina pa ostaja, spostovanje. Sicer pa uzivaj v svojih komentarjih. Ne mores pa kluba kot je Barca odpisat.
jowiki72
29. 04. 2019 15.14
+14
Barca vs Ajax finale. Cruijff bi bil presrečen.