Liga prvakov

Dembele začel, Messi dokončal Barcino delo v Torinu

Torino, 28. 10. 2020 21.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nogometaši Barcelone so v sredini poslastici Lige prvakov slavili na gostovanju v Torinu, kjer so porazili zasedbo Juventusa z 2:0. Strelec edinega zadetka v prvem delu je bil Ousmane Dembele, v drugem polčasu pa je iz enajstmetrovke v sodnikovem dodatku zadel še Lionel Messi in postavil končni izid obračuna.

Pri Juventusu težav  v zadnjem času nimajo zgolj v napadu, temveč tudi v obrambi, kjer sta odsotna Giorgio Chiellini in Matthijs de Ligt, je pa bil nared Leonardo Bonucci, ki je bil pred tekmo pod vprašajem. V napadu je Andrea Pirlo od prve minute priložnost ponudil Paulu Dybali, ki mu je pomagal Alvaro Morata. Začetna enajsterica Stare dame je sicer izgledala takole: Szczesny; Cuadrado, Demiral, Bonucci, Danilo; Kulusevski, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Dybala, Morata.

Na drugi strani je kar nekoliko presenetljivo obsedel Ansu Fati, v zadnjih tekmah eden boljših nogometašev Blaugrane. Tako sta poleg Lionela Messija v napadu začela še Antoine Griezmann in Ousmane Dembele. Ronald Koeman je od prve minute v boj poslal sledečo postavo: Neto; Sergi Roberto, Araujo, Lenglet, Jordi Alba; Pjanić, De Jong; Pedri, Messi, Dembele; Griezmann.

Že v drugi minuti je v Torinu prva nevarno zapretila Barcelona. Najprej je s silovitim strelom z razdalje poskusil še lani Juventusov Miralem Pjanić, a mu je strel ubranil nekdanji soigralec Wojciech Szczesny. A akcija se je po odbitku poljskega vratarja nadaljevala, žoga je nato kmalu prišla do Antoine Griezmann, ki je z izjemno močnim strelom 's prve' stresel vratnico Juventusa. Če je imela Barca pri strelu Greizmanna smolo, pa je ob poskusu njegovega rojaka Ousmaneja Dembeleja z razdalje imela precej sreče. Nogo je ob poskusu Francoza podstavil Federico Chiesa in poskus Dembeleja, ki je bil v zadnjem času tako pogostokrat na stranskem tiru, pretvoril v pravcati evrogol z lobom. Barcelona je tako v Torinu v 14. minuti vodila z 1:0. Na drugi strani bi lahko hitro odgovoril Juventus - Alvaro Morata je zatresel mrežo Blaugrane, a je VAR gol Španca razveljavil zaradi prepovedanega položaja.

V 23. minuti sta dvojno podajo izpeljala Griezmann in Lionel Messi, Argentinec je prišel do strela z roba kazenskega prostora z močnejšo levico, a zanj netipično kar precej zgrešil s strelom po tleh na oddaljeno vratnico. V 35. minuti je imela Barcelona na pladnju izjemno priložnost za povišanje vodstva: znova je bil v glavni vlogi Dembele, a mu je strel z neposredne bližine ubranil domači vratar Szczesny. Nato je Francoz prišel do odbite žoge, jo lepo podaljšal nazaj do Griezmanna, a je slednji predolgo okleval pri strelu, tako da je imel Szczesny dovolj časa, da je žogo z novo parado odbil. Bledi Juventus je ob koncu prvega polčasa še poskusil pritisniti proti vratom Kataloncev, a zaključne podaje v napadu so bile sila skromne, tako da razloga za kakšen preplah v obrambi Barcelone do odmora ni bilo.

V drugem polčasu je prvi strel proti Barcinim vratom sprožil vezist Rodrigo Bentancur, a je Urguvajcu ob strelu z razdalje spodrsnilo, tako da je njegov poskus iz 49. minute vratar Neto lahko le mirno pospremil, kako leti krepko prek njegovih vrat. Sledil je močen, nekajminutni pritisk Barcelone, ki pa se je zaključil brez strela v okvir Juventusovih vrat. Zato pa je Morata na drugi strani v 55. minuti še tretjič zatresel mrežo Barcelone. A že ob pogledu počasnega posnetka je bilo jasno, da je šlo pri podaji Danila na tesno. Sodniki v VAR sobi so dolgo časa pregledovali posnetke in na koncu odločili, da je bil Morata tudi tokrat v prepovedanem položaju. Je pa tokrat bilo zelo tesno. 

V 64. minuti je na desni strani po hitrem protinapadu sprožil mladi Pedri, ki je svoj prvenec v Ligi prvakov dočakal v prejšnjem krogu, a je njegov poskus Juventusova obramba uspela blokirati in odbiti v kot. Pet minut pozneje je na drugi strani do strela po morda najlepši Juventusovi akciji prišel Dejan Kulusevski, a je z roba kazenskega prostora meril prek Netovih vrat. Griezmann je imel v 75. minuti na pladnju morda že zmagoviti zadetek Barcelone, potem ko ga je po hitrem polprotinapadu z natančno podajo zaposlil Messi. Toda Francoz je z levico s strelom po tleh meril za las mimo Juventusovih vratov. Rezervist Weston McKennie je le nekaj minut po vstopu v 78. minuti opozoril nase z lepim prodorom na levi strani, a je nato z desnico s plasiranim strelom meril premalo natančno, tako da je poskus Američana romal mimo Barcinih vrat. V 85. minuti si je drugi rumeni karton in posledično predčasno pot pod prho prislužil Merih Demiral, kar je pomenilo, da je Juventus nadaljeval le z desetimi nogometaši v polju. Juvetov rezervist Federico Bernadeschi je v 90. minuti v kazenskem prostoru Stare dame podrl rezervista Barce Fatija, sodnik pa je pokazal na belo točko. Enajstmetrovko je zanesljivo realiziral Messi – to je bil še njegov 117. gol v Ligi prvakov – in dokončno pokopal upe Juventusa na morebitno izenačenje. Na koncu je na semaforju torinskega stadiona pisalo 0:2 v korist Barcelone. 

Liga prvakov, drugi krog:

Juventus – Barcelona 0:2 (0:1)
Dembele 14., Messi 90+1./11-m
RK: Demiral 85./Juventus

Postavi:
Juventus: Szczesny; Cuadrado, Demiral, Bonucci, Danilo; Kulusevski (McKennie/75.), Bentancur (Arthur/83.), Rabiot (Bernadeschi/83.), Chiesa; Dybala, Morata.
Barcelona: Neto; Sergi Roberto, Araujo (Busquets/46.), Lenglet, Jordi Alba; Pjanić, De Jong; Pedri (Braithwaite/90+2.), Messi, Dembele (Fati/66.); Griezmann (Firpo/69.).

 

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

23.06

To je za danes tudi vse.

Hvala, da ste bili z nami. Lep preostanek večera.

23.01

Statisika srečanja

Zagotavlja jo Sofascore.com

22.56

Sledijo še statistični podatki naših kolegov s Sofascora, nato pa zaključujemo s tekstovnim prenosom

Kdo je bil po vašem mnenju najboljši posameznik tekme?

22.55

Prva zmaga za Barco po odstopu predsednika Bartomeuja!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
22.54

Konec prenosa

Čez dobre pol ure na Kanalu A in VOYO sledijo še vrhunci vseh osmih današnjih tekem. Bodite z nami!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (137)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Johnny_J
29. 10. 2020 21.01
+2
Trend skoraj v popolnosti se strinjam s tvojo analizo, edin kar bi rad omenil je, da zame Araujo ni presenečenje, v njem vidim velik potencial in sem tudi v začetku sezone govoril, da bi bilo dobro, da bi začel tekme pred lengletom, ki me vedno večkrat razočara, razen včeraj, ko je odigral solidno tekmo, je pa res, da juve tudi ni bil najbolj razpoložen. Lenglet je zame zelo slab pri pokrivanju, medtem, ko je araujo čvrst, agilen in tudi dober na žogi. Nevem zakaj točno je bil zamenjan, upam le, da ne gre za poškodbo, saj počasi zmanjkuje stoperjev.
Johnny_J
29. 10. 2020 21.40
+1
Ali pa morda poskusiti in uigrati araujo-lenglet navezo...morda se pa obnese in potem pikec lahko počasi razmišlja o penziji na Japonskem.
Trend01
30. 10. 2020 10.32
Poškodba stegenske mišice. Kako resna je poškodba, pa še niso sporočili. Se pa na trening vračata Ter Stegen in Umtiti.
Trend01
30. 10. 2020 14.58
RMadridd
29. 10. 2020 15.59
-10
Varcelona, razveljavljeni goli, penal, ajjoj. zadnje kupone boste porabili za sodnike.
265004
29. 10. 2020 17.18
+3
fihner
29. 10. 2020 17.44
+4
RMadrid, to je pa to, ko se delaš blesavega, pa takšen ostaneš. Nazaj pa negreveč.
igyyp
29. 10. 2020 14.55
+10
Čestitke barcinim navijačem. Malo berem spodaj, kakšne težave z sojenjem, nobenih ni bilo, Barca zasluženo, malo se mi Morata zasmilil 3x v prepovedanem, ampak vse pravično, prekršek nad Fatijem upravičeno in 11m, ne vem kje vidite eni težave. Pa tudi Barca res bolje odiigrala celotno tekmo, Juve se pa malo izgubil. Res ne vem zakaj je treba blatit, če je bilo vse pošteno. Sodniki in VAR so odlično opravili.
Johnny_J
29. 10. 2020 19.48
+3
Eno najboljših sojenj v zadnjem času. Res se ne spomnim, če je naredil kakšno napako.
resnicaosvobaja
29. 10. 2020 12.58
+8
Trend na tvoje bele neumnosti moram odgovoriti .....Padel v nasprotno smer? Ja, kam pa? Logika, fizika. Ramos je šel "stran" od Lengleta, ko ga je le-ta vlekel. FIZIKA...... Trend....VAR mora pogledal FIZIKO vsaj 1 sekundo pred spornim trenutkom...ne zahtevamo, da VAR preveri vso FIZIKO zadnjih 2 minut kot to počne VAR pri prejetem golu Franconerov...in če ga Ramos ne bi porinil s hrbta...ja....in porinil ga je ...
Dermeister
29. 10. 2020 13.12
+5
Kollerik
29. 10. 2020 13.45
Je informativen in zanimiv, vendar mu ne smeš verjeti vsega.
resnicaosvobaja
29. 10. 2020 12.45
+4
V Laligi bi Morati v belem dresu priznali vsaj en gol od teh treh in Lenglet bi dobil direktnega rdečega
Dermeister
29. 10. 2020 13.12
+13
resnicaosvobaja
29. 10. 2020 12.42
+5
Tokrat je delal VAR v prid Blaugrane ? Pošteno?..... Ne Trend.... tokrat je VAR opravil tisto zaradi česar je bil postavljen....Trend.... pritožba Ronalda K. na sojenje v Španiji pa pomeni le to, da je v 25 letih od svoje zadnje tekme v Španiji pa že kar precej pozabil
bububu123
29. 10. 2020 12.19
+3
pa ste vsi pisali, da bo juve to gladkp dobil, ker igrajo dosti boljše brez Cristiana, kot pa z njim
265004
29. 10. 2020 10.23
+6
nisem si mislil,da bom po včerajšni tekmi Barci lahko zapisal zmaga čista kot solza in zaslužena...Sodnikov se ni tudi opazilo,kaj šele da bi vplivali na rezultat...Tudi igralci Juveta niti na eno odločitev niso protestirali....Kako lepo je spremljati tekme.kjer se res pokaže kdo je boljši...In potem imaš pajace ala FREL,ki pišejo o velekraji....Pa to ne morš verjet kaj ta zemlja lahko proizvede.Tud trenda ne razumem-v svojih izjavah omenja VAR in sodnike,namesto da bi športno čestital boljšemu...Včeraj bi moralo glede na priložnosti biti 5-0 za Barco,ker Juve je bil res nebogljen...Priznam pa da so mu manjkali nekateri igralci...V glavnem,začeli se bodo kazati sadovi dela Koemana vedno bolj...Pred časom sem pisal da je zamenjava Pjanič-Arthur super in vsi ste me napadali...Pjanič včeraj odlično-največ pretekel-čet 12km,bil napadalno nevaren,poslal veliko žog naprej,ne pa kot Arthur,alibi igralec ki je pošiljal žoge nazaj...Ko bo Koeman vkomponiral Pjaniča v prvo postavo in Desta in ko se še vrne Coutinjo,bo Perez poleg VARA moral podkupiti še kakšno drugo stvar da bo osvojil laligo...Mislim da je belčkom jasno da lahko letošnjo LP pozabijo...Real pa...uf problemi so se začeli,brez napadalca,brez igre,mladi igralci za pozabo,Hazard izven forme....fantje potrebna bo temeljita prenova....navijači Reala ,ali mirno spite?FATI,TRINCAO,DEMBELE,COUTINJO,PE...IDEJONG,ARAUJO,.....
Trend01
29. 10. 2020 10.46
-3
Kdo sodnike omenja? " Moratov hat-trick. 3x off-side. (pa pravijo, da VAR dela kontra Barceloni... Vsi so bili upravičeno dosojeni). "
denis pohoric
29. 10. 2020 10.56
+4
trend, zabluzil si danes,”lapanje” v prazno
bububu123
29. 10. 2020 12.18
+7
trend eno so sodniki v španski ligi, eno pa v evropi! Real v Španiji ne more zmagati brez sodnika! V LP pa še začuda brez zmage
Dermeister
29. 10. 2020 13.13
+5
Trendić no povej, kje je bil Morata v "spornem" offsajdu ali pa tudi z roko ni igral po tvoje??
Trend01
29. 10. 2020 16.45
@der to nisi.... Kaj sem napisal? "... Vsi so bili upravičeno dosojeni..."
Dermeister
29. 10. 2020 21.42
+1
Zakaj si potem najprej napisal "ša pravijo, da VAR dela kontra Barceloni". VAR je defacto in ne dela v prid ne v škodo nobenemu.
Bigbadjohn
29. 10. 2020 10.03
-1
Ne vem, no, na kaj namiguje naslov: Dembele začel, Messi končal... da je manjkala vsebina? ( začetek- vsebina- zaključek, pa to...))
ledr
29. 10. 2020 09.42
+1
Bolj kot superiorna Barca se mi je včeraj zdelo, da je bil Juve zelo slab... Messi se trudi in trudi ampak nikakor več ne more zabit iz igre. Enostavno še vedno nima pravega soigralca, da bi tudi njemu kdo ustvaril dobro asistenco. A ima kdo podatek, kdaj je sploh nazadnje zabil iz igre?
Trend01
29. 10. 2020 10.16
+0
LP: 8.8. - vs Napoli in LaLiga vs Alavés - 19.7.
ledr
29. 10. 2020 10.35
+1
Ja dolgo je že tega... Nismo tega vajeni pri njemu...
Konan
29. 10. 2020 09.23
+6
Barca je zmagala pošteno trendek, lahk se vzigas pa analiziras kolk hoces vse je stimalo za razliko od vaših umazancev
modelx
29. 10. 2020 09.23
+2
očitna razlika do elclasica - mesi se je zopet smejal in bil radosten na igrišču. če bi bilo tako med tednom, bi barca z lahkoto popapcala smrdajčkarje tudi ob videni sodniški pomoči - recimo penal pri ramosu
Frel
29. 10. 2020 09.19
-9
in seveda velekraje barce se nadaljujejo. kljub odhodu vodstva je včeraj bila sodniška peterica malo podmazana. vsaj za rezultat se ni šlo. rdeči karton? drugi rumeni je bil zaslužen, ampak prvi? ma dajte no, od kdaj je to prekršek? in potem penal? niti na VAR ni šel pogledati, vse je bilo pa tako na meji da glava boli. če bi juvetu bil piskan takšen penal bi še celi mesec poslušali o sodniški kraji kot smo med vikendom na elclassicu. sramota je tale uefalona za nogometni svet, nevem kako ji to sploh lahko še tolerirajo!!!
Roglič šampion
29. 10. 2020 09.40
+9
nevem kaj si ti gledov, ampak penal je biv. Podru je fatija v kazenskem.
Frel
29. 10. 2020 09.41
-10
ja jaz vem kaj sem gledal, tudi ti veš. bojim se, da si preveč gledal skozi oči navijača barcelone. to vsekakor zamegli presojo.
265004
29. 10. 2020 10.08
+10
kakšen točak morš bit da napišeš da je bilka včerajšna zmaga Barce velekraja.....pa to res ne morš verjet kakšni veleumi tlačijo to zemljo...
Roglič šampion
29. 10. 2020 11.02
+9
ma lej, frel je kot klovn tuki gor. O fuzbalu pa nima blage veze
Trend01
29. 10. 2020 09.15
+1
Čudna tekma. Na trenutke dobra, na trenutke bizarna. Moratov hat-trick. 3x off-side. (pa pravijo, da VAR dela kontra Barceloni... Vsi so bili upravičeno dosojeni). Blaugrana se je prelevila v prostovoljno driblersko društvo :-) 29x so poskusili. Dembélé - 10x, Messi - 7x, P*edri - 6x. Že zadnjič sem dejal, da je Dembélé čuden tič. Da daje čudne gole. Akcija za gol je bila čudovita, a bi šla žoga v Szczesnyjeve roke, če se ne bi od obrambnega odbila. A šteje. Penal je bil. Messi ga je elegantno realiziral. Kaj se Messiju dogaja? Iz igre ne gre in ne gre. Letos 3je goli. Vsi s penalov. Res, da je imel 6 driblingov, a tudi 6 izgubljenih žog! Spet. Dembélé - 5 in P*dri - 3.Dobro je odigral P*dri, tudi Dembélé, Pjanić (končno), De Jong (solidno, končno) ter presenečenje večera pri Blaugrani - Araújo. Griezmann spet slabo. Fati, Busquets izgubljena. Ostali neko povprečno. Pri Juvetu se je zanesljivo poznala odsotnost nekaterih igralec: Ronaldo, Chiellini, de Ligt, Sandro. A tako pač je. Prilagoditi se moraš igralcem, ki jih imaš na razpolago.Kje sta "bila" Dybala, Cuadrado? Kulusevski, Bentancur? Chiesa, Bonucci? Slabo, slabo! Pa seveda "off-side" Morata? A vseeno najbolj viden igralec na zelenici... P.s. - zanimivo, da ni dal Destu tudi minute igranja. Vsaj 20 bi jih "moral" odigrati.
Konan
29. 10. 2020 09.17
+3
Daj ti rajs tvojo babo porihtaj pa se nehaj smesit, glede vara je pa v španski ligi govora, tu je seveda pošteno ti na roko metac
borut30
29. 10. 2020 09.19
-3
kolllerik umiri se malo. zadihaj, pa bo lažje.....
Frel
29. 10. 2020 09.25
-6
če je tisto fer dosojen penal brez ogleda vara potem je vse jasno za koga navijaš!
265004
29. 10. 2020 10.04
+4
trend da malo analiziram tvoje pisanje....1.offsidei-vsi popolnoma upravičeni-so ti s črtam prikazali na ekranu-ne vem zakaj to sploh pišeš in omenjaš VAR???2.Driblingi-Barca jih je vrtela kot na ringlšpilu.....bravo za igralce....Na splošno ocena?To ni španska Realova liga,kjer sodniki Barci ne pustijo igrati...Tukaj se vidi kaj je pošteno sojenje in kaj je pošđteno sojenje ko igra Real...Dragi trend začni pisat o problemih Reala ker jih ima ogromno!Dobr da imate ata Pereza ki vpliva na laligo in sodnike da ste konkurenčni..Ste pa s formo in ekipo v k...
Kollerik
29. 10. 2020 10.23
+4
Trend se spet dela neumnega, kar ob njegovih zanimivih analizah izpade popolnoma otročje in "belo"! Velika razlika je VAR v Španski La Ligi ali VAR v Ligi Prvakov. Zdi se mi, da bi belcem bilo treba določene stvari narisati, pa še vedno ne bi "razumeli"! In še @borut30... Mazda in Kollerik ni ista oseba! Nismo ti mi razni zapirači, odpirači (crpistonedi), topgunni itd, da bi imeli po dva ali več nickov in celo trolali pod tujim grbom v avatarju!
Trend01
29. 10. 2020 10.24
-2
@265004 - Nauči se brati, oz. vsaj preberi: "3x off-side. (pa pravijo, da VAR dela kontra Barceloni... Vsi so bili upravičeno dosojeni)." Če ti je dribling višek nogometa, potem OK. Meni ni. Barçi ne pustijo igrati. Resno? A proti Realu "niso smeli" igrati? Pa proti Getafeju? Sevilji?
265004
29. 10. 2020 10.43
+4
trend-dobr sem prebral..."pa pravijo da VAR dela kontra Barceloni"...je slučajno včeraj vplival na rezultat?ne VAR je bil popolnoma fer in to sploh ne bi bilo treba pisat...in ja v Španiji dela absolutno kontra Barci,to vidi pa res že vsak...Še dejstva?Barca ima posnetek izjave pomočnika glavnega sodnika ,kjer je ob prekršku Ramosa glavnemu dejal da ga je Ramos prvi vlekel..glavni se je delal kot da ne sliši...Tud VAR ni šel pogledat.....Zakaj??Daj si poglej padec Ramosa..hahah to tud za v cirkus ni,na kakšen način se je vrgel po tleh.Dribling je od nekdaj igra Barce če še ne veš..Izigrati nasprotnika na majhnem prostoru.Barca kadrira tehnično podkovane nogometaše in to se je včeraj pokazalo...Men je blo lepo,pa tebi?In ja proti Realu jim je sodnik odščipnil vsaj točko...Mal si preberi tuje časopise in izjave in tuje forume pa boš razumel...Lohk ti pa mal prilimam tuki gor pa si preberi...ne beri samo MARCO...
Trend01
29. 10. 2020 10.50
-3
@265004 - glej, jaz imam zelo dober spomin. Zelo dobro se spomnim kako ste/so govorili, da vsak VAR dela proti Barceloni. Tako v LaLigi, kot v LP. A nekateri si zatiskate oči, ušesa. Ali pač namenoma pozabljate. Tokrat je delal VAR v prid Blaugrane. Pošteno. Vse je bilo off-side. Tako pač je. In ne mi polagati besede na jezik. Ne jih obračati. Ni spoštljivo. Ne do mene, ne do tebe samega.
265004
29. 10. 2020 10.56
+4
OK ,recimo da te razumem in ti priznam da obračam besede....povej mi čisto pošteno,je zate bil penal nad Ramosom?Zgoilo se je takole(lahko skupaj pogledava posnetek)Ramos se je kot vedno z rokami naslonil na Lengleta in ga porival naprej od sebe da ni mogel zadržati svoje pozicije...Potem je pa Lenglet prijel Ramosa za dres in ga malo potegnil da je ostal v njegovi bližini in ni padel...Na koncu pa največja smešnica -padec Ramosa ..Se strinjaš?Bi po tvoje sodnik vsaj moral preveriti če je bilo vse OK??
Roglič šampion
29. 10. 2020 10.57
+5
265004 da nebos narobe razumel...trend pravi, da so bili vsi ofsajdi upraviceno dosojeni. In seveda so bili.
Roglič šampion
29. 10. 2020 11.04
+3
sicer pa trend je kar korekten, zna napisat tud kritiko realu. Sem in tja kaksna nwpaka sicer, sam vseeno. Zna objektivno napisat.
Jules12
29. 10. 2020 11.09
Necesa ne razumem. “Tokrat je delal VAR v prid Blaugrane.” Ni bilo nobene sporne odlocitve, da bi bilo njim v prid. Vse odlocitve so bile postene, se igralci Juventusa niso oporekali nobeni odlocitvi, no razen Morata, razumljivo, trije goli in noben ni veljal.
Roglič šampion
29. 10. 2020 11.12
+2
mislil je, da ni delal VAR v skodo barci. In da so bili zadetki upraviceno razveljavljeni.
Trend01
29. 10. 2020 11.37
+0
Jp, nekateri razumejo napisano. Nekateri pač besedilo preletijo. @265004 - glej, 14 let sem igral zadnjega v nogometu. Klasična 5ica. Vedno smo se za drese držali. Obrambni napadalca, a napadalec je odrival obrambnega... Če je napadalec dovolj inteligenten, lahko obrambnega iz tira vrže. Sploh, če je hiter in seveda, če zna. Tu je Ramos izkoristil vse svoje znanje in Lengleta na "limance" ujel. V Nemčiji penala ne bi bilo. Tudi V Italiji in Angliji. Kot sem že napisal. V Španiji so bolj "papeški od papeža". Seveda tudi od sodnika odvisno. V španskih ligah kje dosojeno največ penalov iz vseh top evropskih lig. Sploh pa prednjačijo pri penalih zaradi nastreljanih rok. In se vsi pritožujejo. Je pač tako. Žal.
265004
29. 10. 2020 11.44
+3
Trend sej te razumem...hahaha napisano v tvojem slogu,slogu kjer ti ni mogoče oporekati kar se ne opredeliš....OK nisi točno povedal ali je ZATE bil penal in nisi povedal bistvenega-bi sodnik vsaj moral preveriti VAR?Glede na to kar mu je sugeriral pomočnik?Mi ne bomo spremenili izida to je jasno,zato zdej lahko mirno priznaš kako si videl?Tvoje mnenje sigurno nekaj pomeni,dočim z unimi tremi pajaci nima smisla razpravljat...
265004
29. 10. 2020 11.46
+2
in pa seveda ali je penal nad Messijem bil in tudi prekršek na 16m?
Trend01
29. 10. 2020 12.02
-2
Zame je penal bil. Pri Messiju? Dejstvo je, da je najprej žogo zadel. Nato še Messija. A je bil preveč agresiven? Ne vem. Poškodbe ni bilo. K sreči. Vse je odvisno kje je sodnik stal in kaj je videl. Namere ni bilo. Sicer bi ga, v teoriji, lahko dosodil, a ni obvezujoče. Sam ga ne bi. Smo tudi na Realovi strani doživeli podobne, takšne prekrške, in tudi ni bilo penala. Če bi to bilo nekje izven 16m, bi zanesljivo BIL prekršek. Za penal? Dvomim, da je bilo dovolj. Je pa tudi res, da smo že za manj očitne stvari, prekrške, roke, penale videli.
Trend01
29. 10. 2020 12.06
+0
VAR in pomočnik. Zaradi pomočnika glavni sodnik ne more zahtevati VAR-a. VAR lahko zahteva le VAR sodnik v kabini.
Konan
29. 10. 2020 15.47
+0
Haha a mene imajo za Boruta, svasta tu gor
Konan
29. 10. 2020 15.50
+1
Daj spelji se že, barca je pošteno zmagala tak kot real pač ne zna žal, pa nehaj komplicirat in se sprijazni, te pač peceee
Konan
29. 10. 2020 15.50
+1
Uros Mlinar
29. 10. 2020 08.56
-6
Juve bo z lahkoto osvojiv ligo prvakov...forza juve
Frel
29. 10. 2020 11.55
-5
če ne bi sodniki delali na strani barce bi včeraj juve lahko iztržil več. tako sedaj pa je kar je. barca porazno včeraj, juve mnogo boljši na sredini ni v obrambi od barce, manjkal pa je ronaldo. vidi se kakšna razlika je v napadu brez njega. tako da barca + sodniki premagali oslalbjen juve.
Dermeister
29. 10. 2020 13.49
+5
Ne sodijo sodniki iz Serie A , tako, da vidim kar konkreten problem tukaj.
hirajem
29. 10. 2020 08.54
+4
Araujo je bil maestralen, Dembele in Messi odlična, Pjanić in Ped ri zelo dobra ostali dobri do zadostni. Pri Juvetu vsi dobri do zadostni.
hirajem
29. 10. 2020 08.50
+5
Slab je ta Pirlov Juventus. Barca nič posebnega. Tekma pod ravnijo imen tekmecev.
Roglič šampion
29. 10. 2020 08.36
+6
Odlicno barca! Odlicno Pedro, pa tudi messi in ousmane zelo dobro. Izgleda jih je odstop nesposobneza razveselil. Kar tako naprej.
dajno
29. 10. 2020 08.34
+6
P edri je lahko naslednik Messija. Kaj jim je delal včeraj 😁
Fuzbaler
29. 10. 2020 08.32
+8
Zaslužena zmaga Barce. Ped.ri me je najbolj presenetil, njegova dalec najboljsa predstava odkar je pri Barci. Sicer tudi malce srece, da je Morata celo tekmo kampiral v ofsajdu. Glede na igralski kader Juventusa pa zna biti letos italijanska liga bolj izenacena, ker to kar so včeraj prikazali je bilo bolj slabo.
Roglič šampion
29. 10. 2020 08.34
+7
no v italiji bi glede na predstave ob koncu lanske in na zacetku letosnje sezone stavil na izjemni AC Milan...a bomo videli. Nevarna sta tudi ibter in atalanta
Roglič šampion
29. 10. 2020 08.34
+2
Dermeister
29. 10. 2020 08.38
+1
Dokler so sodniki Serie A "Made in Juve", bo težko za kateri drugi klub da zmaga Serie A
Uros Mlinar
29. 10. 2020 08.59
-6